Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Campeni

Copertine pergole Campeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Campeni. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti in cautarea de copertine pergole versatile, modelele retractabile sunt alegeri sigure. Cele mai multe dintre copertine marchize sunt automatizate, dar gasiti si optiuni cu actionare manuala.

Cand cel mai mult va intereseaza sa puteti actiona pergola de la distanta prin aplicatie de pe telefonul smart sau telecomanda, alegeti cu incredere o pergola electrica (cu actionare electrica).

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Stiati ca puteti folosi spatiul terasei si atunci cand ploua sau este frig? Pergole si copertine terase va vor ajuta sa va relaxati pe terasa si atunci cand ploua. In oferta noastra se afla copertine fixe, cu instalare rapida si preturi atractive. Ele vor rezista si conditiilor meteo neplacute.

Realizam si copertina terasa retractabila care permite protejarea doar la nevoie a unor zone specifice.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant, este timpul sa va serviti clientii la exterior pe tot parcursul anului. Putem construi pergole/copertine care rezista in timp si opresc razele nocive ale soarelui. Va propunem o copertina/marchiza pentru confortul sporit al clientilor si in timpul lunilor racoroase.

Extrem de cautate pentru baruri si restaurante sunt sistemele retractabile, datorita mecanismelor de actionare putin vizibile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este una dintre cele mai functionale tipuri de pergole. Modul de dispunere a lamelelor de aluminiu face posibila ajustarea unghiului de deschidere/inchidere a pergolei. In plus, lamelele colecteaza si dreneaza apa prin sisteme de jgheaburi.

Avem si pergole bioclimatice care vin cu senzori (lumina, ploaie, temperatura), ele activandu-se datorita acestor senzori.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Stiati ca puteti sa schimbati total aspectul exterior al casei dvs printr-o investitie avantajoasa si durabila in timp? Nu vorbim despre varuirea fatadei, ci despre instalarea de pergola intrare case. Aceasta este o modalitate extrem de eficienta in a infrumuseta o locuinta. Produsele noastre se remarca prin durabilitate si designul atractiv. Mai mult, o pergola intrare case va proteja impotriva vremii urate la intrarea/iesirea din locuinta.

In ceea ce priveste spatiul gradinii, va propunem copertine si pergole cu durabilitate in timp. Lemnul este materialul preferat al clientilor pentru solutiile de gradina. Va incurajam sa alegeti modelul si materialul in functie de buget si spatiul unde veti instala pergola de gradina.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Folositi-va la maximum de spatiul oferit de balcon si alegeti un model de copertina balcon. Catalogul nostru cuprinde numeroase tipuri de copertine si pergole balcon, dar sistemele retractabile sunt cele mai cautate pentru balcoane. Avem si copertine policarbonat care rezista la impact si nu afecteaza privelistea oferita de balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Evitati cheltuielile suplimentare pe care le presupun pergolele din otel prin intarirea fundatiei (ele sunt grele si pun presiune pe aceasta) si alegeti pergole din aluminiu. Aluminiul este mai usor si nu pune aceeasi presiune ca structurile din otel. Cum aluminiul este si mai usor de modelat, pergolele din aluminiu pot prezenta design-uri mai variate si mai estetice decat cele din otel.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Stiati ca puteti imbunatati confortul din zona piscinei prin instalarea de copertina piscine? Aceasta va crea umbrirea care va lipsea in zilele luminoase de vara. Avem numeroase optiuni si pentru spatiul din fata garajului. Prin instalarea de pergola garaj veti obtine un spatiu mult mai util si mai atragator. Suntem aici oricand pentru detalii despre pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram