Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Calarasi

Copertine pergole Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Calarasi. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Fabricam si instalam copertine si pergole de tip retractabil atat in locatii comerciale, cat si rezidentiale. Acestea va permit umbrirea unui spatiu doar la nevoie, dar aduc si numeroase alte beneficii. Sistemele retractabile atrag clientii pentru spatiile comerciale (restaurante, cafenele, baruri), cresc pretul de vanzare a unei case, infrumuseteaza si reduc cheltuielile pentru energie (elimina nevoia aerului conditionat la interior).

Cei mai multi clienti aleg pergola electrica (cu actionare electrica) deoarece este usor de actionat de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu ocoliti terasa in zilele caniculare si creati umbrire prin copertine si pergole. Ele sunt realizate din materiale care protejeaza impotriva radiatiilor solare nocive. Va propunem materiale in culori variate, pentru a se potrivi cat mai bine spatiului dvs.

Copertinele si pergolele retractabile sunt, de departe, cele mai populare produse pentru terasa. Cu ajutorul lor, veti umbri terasa in totalitate sau partial, in functie de nevoi. Cum materialele pe care le folosim nu se degradeaza usor de la vant, ploaie, ninsoare, puteti lasa desfasurata pergola sau copertina tot anul.

Nu uitati de inchiderile cu sticla glisanta securizata! Dupa instalarea lor, terasa va fi ocrotita de vant, ploaie, conditii meteo nevaforabile, putand fi utilizata in siguranta indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii la exterior si cand soarele este puternic, pergolele si copertinele vor atrage clientii, oferind protectia dorita. Materialele utilizate nu lasa razele UV nocive sa treaca si lasa clientii sa se bucure de privelistea restaurantului dvs.

Sistemele retractabile sunt cautate de proprietarii de cafenele, restaurante, hoteluri, baruri intrucat sunt usor de actionat. Angajatii se vor focusa pe servirea clientilor. Nu va faceti griji ca mecanismele de actionare vor urati fatada localului, intrucat acestea nu sunt vizibile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este usoara si nu pune presiune pe strucura. Datorita dispunerii speciale, lamelele pot fi deschise sau inchise in mod diferit, dar pot fi si orientate variat. Riscul de infiltrare este minim pentru pergolele bioclimatice, apa pluviala fiind preluata si drenata printr-un sistem complex de jgheaburi.

Puteti alege pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie, temperatura. Ele vor fi actionate automat, atunci cand senzorii sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Puteti oricand sa aduceti un element de noutate si originalitate la exteriorul locuintei dvs prin instalarea de marchize intrare. Folosim materiale rezistente in timp, in culori diverse, pentru a complimenta fadata casei dvs. Marchiza usa de intrare ofera si protectie de vant, ploaie, soare la intrarea in casa, fiind mereu o investitie inspirata.

Pentru gradina si terasa dvs , va recomandam pergole sau copertine. Cu toate ca aspectul estetic este important, va recomandam sa incepeti cu alegerea locului de instalare. Pentru copertina, trebuie sa aveti in vedere ca are nevoie de un suport pentru a fi instalata. Pergola este mai flexibila in acest sens, ea avand o structura proprie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

In cazul balcoanelor fara acoperis, fabricam pergole si copertine balcon din materiale rezistente. Pentru balcoane, sistemele retractabile intre preferatele clientilor. Instalam copertine retractabile verticale cu carlig si cu brate. Pergolele clasice si cele bioclimatice sunt ideale in balcoanele de mari dimensiuni.

Daca stati la bloc si aveti un balcon ingust, va sugeram sa alegeti o copertina verticala. Daca doriti sa transformati balconul intr-un spatiu protejat de vant, ploaie, furtuna, etc, adaugati inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Tot mai multi clienti se orienteaza catre solutiile de umbrire din alumiuniu. Montam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu care, spre deosebire de alte materiale, nu pun presiune pe fundatie. Utilizam duraluminiu de prima prelucrare care este nu doar usor ca si greutate, ci si rezistent si usor de mentinut in stare buna.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Obtineti cel mai inalt confort in zona piscinei prin crearea de umbrire cu o copertina sau pergola piscina. Atat piscinele comerciale, cat si cele rezidentiale, pot fi umbrite cu pergole cu prelata mare si pergole bioclimatice.  Nu ezitati sa ne apelati pentru informatii despre pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram