Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Calafat

Copertine pergole Calafat reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Calafat. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de copertinele traditionale fixe care limiteaza, spatiul ramanand umbrit indiferent de intensitatea soarelui, sistemele retractabile permit umbrirea unui spatiu doar la nevoie. Copertinele si pergolele retractabile sunt alegeri firesti de umbrire pentru restaurante, cafenele, hoteluri, dar si proprietati rezidentiale.

Intre produsele de umbrire retractabile, pergola electrica (cu actionare electrica) este una dintre preferatele clientilor. Aceasta se datoreaza facilitatii de operare, pergola electrica fiind actionabila de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam structuri de umbrire diverse pentru terasa. Ele pot fi realizate din materiale in diverse culori pentru a se imbina cat mai placut cu structurile deja existente.

Va sugeram sa alegeti copertine sau pergole retractabile pentru terasa. Dupa instalarea unui produs de umbrire retractabil, veti putea umbri doar zona dorita (partial sau total), atunci cand doriti. Puteti chiar lasa pergola desfasurata tot anul, ea fiind rezistenta la ninsoare, vant, ploaie.

Nu uitati sa va ganditi daca vreti sa inchideti total terasa, pentru a o transforma intr-un spatiu de folosit tot anul. O veti putea face dupa instalarea de inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Incurajam proprietarii de restaurante, cafenele stradadle, pensiuni si baruri sa opteze pentru instalarea de copertine si pergole. Astfel, clientii se vor bucura de spatiul exterior si cand soarele este mult prea stralucitor. Produsele noastre sunt realizate din materiale rezistente la razele nocive UV.

Va propunem sa instalati pergole si copertine retractabile, intrucat ele va permit sa folositi spatiul de servire de la exterior cat mai divers. In plus, ele sunt usor de actionat de catre angajati si nici nu strica aspectul fatadei, mecanismele de operare fiind discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergolele bioclimatice reprezinta cele mai recente produse de umbrire, remarcandu-se cu tehnologia si caracteristicile inovatoare. Acoperisul pergolelor bioclimatice este format din lamele de aluminiu care pot fi orientate diferit, dar si deschise in unghiuri divers. In plus, pergolele bioclimatice au risc minim de infiltrare (apa este adunata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem de jgheaburi) si sunt complet automatizate.

Trebuie sa notam si ca pergolele bioclimatice pot veni cu senzori (lumina, temperatura, ploaie), caz in care vor fi declansate ori de cate ori se activeaza senzorii.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Evitati cheltuielile substantiale de vopsire a exteriorului locuintei dvs si alegeti sa-i schimbati aspectul cu o marchiza usa intrare. Folosim materiale in culori variate si design-uri  diverse, pentru ca marchizele usa intrare sa completeze cat mai deosebit fatada casei. Marchiza usa intrare nu are doar rol estetic, ci si protector, ea ferindu-va de ploaie, vant, soare, la intrarea in casa.

Pergolele si copertinele sunt sugestiile noastre pentru gradina si terasa dvs. Inainte de a alege un model, hotarati-va unde veti instala structurile de umbrire. Pentru o copertina, veti avea nevoie de o structura-suport pentru ancorare, dar pentru pergola, nu. Aceasta are structura proprie, putand fi instalata aproape oriunde.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Amplificati utilitatea balconului descoperit prin instalarea de copertine si pergole balcon. Cele mai raspandite variante sunt sistemele retractabile, verticale cu carlig si cu brate.

Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale,  iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si bioclimatice. Pentru securizare inalta si protectie maxima impotriva elementelor naturale, va sugeram sa completati structurile de umbrire de la balcon cu inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va sugeram sa instalati pergole si copertine retractabile pe structura de aluminiu.  Montam copertine retractabile cu brate, dar si pergole aluminiu. Folosim un duraluminiu de prima prelucrare, usor ca si greuate. Astfel, produsele nu vor pune presiune pe terase si balcoane. Acest material este rezistent si nu-si isi mentine aspectul pentru mult timp.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Profitati la maximum de piscina, chiar si cand soarele este intens, prin umbrirea acesteia. Va propunem pergole cu prelata mare, dar si pergole bioclimatice. Ele nu se potrivesc doar piscinelor comerciale, ci si celor rezidentiale. Va stam oricand la dispozitie pentru  preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram