Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Buzau

Copertine pergole Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Buzau. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

 

Pergolele si copertinele retractabile reprezinta solutii ideale pentru clientii care doresc sisteme automate de umbrire. Sistemele retractabile nu impresioneaza doar cu usurinta actionarii lor, ci si cu valoarea lor estetica. Aceste pergole pot infrumuseta oricand spatiul de instalare.

Odata cu instalarea unei pergole electrice (cu actionare electrica), spatiul terasei va fi mai usor de folosit si in ziele cele mai toride. In plus, pergola poate fi operata de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi sau a unei aplicatii de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalarea de pergole sau copertine pe terase extinde functionalitatea acestui spatiu. Folosim materiale in diverse culori, rezistente la expunerea la elementele naturale. Alegeti copertine sau pergole retractabile pentru terase, cu care veti proteja partial sau total (in functie de nevoi) spatiul terasei.

Va propunem copertine terase retractabile pentru a va bucura de umbra cand soarele arde cu intensitate. Pergola poate fi desfasurata atunci cand ploua, bate vantul, sau ninge. Daca doriti sa folositi terasa tot timpul anului, completati pergola cu inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui restaurant/bar si doriti ca sa oferiti confort clientilor si cand razele soarelui sunt intense, analizati montarea de pergole. Folosim materiale care opresc efectul razelor UV nocive si nu obtureaza accesul spre priveliste.

Multi proprietati se orienteaza spre pergole retractabile care au mecanisme de actionare discrete, ce nu altereaza aspectul fatadei de restaurant. In plus, aceste sisteme pot fi operate usor de angajatii dvs.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesat de cele mai recente si inovatoare solutii de umbrire, va recomandam sa optati pentru pergolele bioclimatice. Acoperisul acestor pergole este compus din lamele de aluminiu dispuse paralel, unghiul lor putand fi ajustat pentru a lasa lumina si aerul sa treaca atat cat aveti nevoie. Mai mult decat atat, lamelele vor colecta si drena apa cu ajutorul unui sistem complex e jgheaburi.

Trebuie sa mentionam ca pergolele bioclimatice pot fi echipate cu diversi senzori (lumina, ploaie, temperatura) care vor declansa pergolele atunci cand sunt activati.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

 

Copertinele si pergolele balcon sunt solutii din ce in ce mai cautate de catre clienti, sistemele retractabile evidentiindu-se cu functionalitatea lor. Se poate opta pentru sisteme retractabile cu brate sau verticale cu carlig.

In balcoanele inguste de bloc recomandam montarea de copertine verticale, in timp ce in balcoanele mai mari (de tipul teraselor, balcoane de la case si blocuri mai mici), sugeram pergolele clasice si bioclimatice. Pentru protectie superioara la elementele naturale, va sugeram sa completati pergolele bioclimatice cu inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Copertinele retractabile cu brate si pergolele din aluminiu sunt structuri metalice larg raspandite in aplicatiile rezidentiale si comerciale. Instalam structuri din duraluminiu de prima prelucrare, rezistent in timp, dar si foarte usor. Astfel de structuri nu vor pune presiune mare pe terase si balcoane. In plus sunt usor de curatat si nu necesita re-vopsire.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Folositi spatiul piscinei si cand soarele bate cu putere si instalati copertina sau pergola. Instalam pergole cu prelata de mari dimensiuni si pergole bioclimatice, adecvate pentru piscine rezidentiale si comerciale. Contactati-ne astazi pentru mai multe detalii!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram