Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Busteni

Copertine pergole Busteni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Busteni. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre desobire de pergolele traditionale fixe, pergolele retractabile ofera flexibilitate inalta in folosire. Cu ajutorul unui astfel de sistem automat de copertine marchize, veti putea proteja doar zonele alese si doar la nevoie. Aceasta functionalitate explica prezenta de pergole retractabile in numeroase locatii rezidentiale si comerciale.

Va incurajam sa optati pentru pergola electrica (cu actionare electrica) pentru a putea sa o actionati prin telecomanda sau aplicatia de pe telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Profitati la maximum de spatiul terasei prin instalarea de pergole si copertine. Avem o varietate generoasa de modele si materiale pentru a va oferi pergolele cele mai potrivite.

Daca nu dispuneti de un buget mare, va propunem sa instalati copertine fixe. Acestea sunt rapid de instalat si au rezistenta excelenta impotriva vanturilor puternice si furtunilor.

Pentru o mai mare versatilitate si costuri ceva mai ridicate, va oferim varianta de copertina terasa retractabila.  Cu o astfel de copertina, veti proteja doar la nevoie zonele alese anterior.
Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru extinderea spatiului unei terase. Ele sunt realizate din material durabile si rezista conditiilor meteo extreme de peste an.

Copertine pentru casa

Pentru a modifica aspectul la exterior al unei locuinte fara cheltuieli majore, va propunem copertine intrare. Vom folosi materialele cele mai bune pentru a crea pergola intrare casa cea mai potrivita stilului decorativ al casei dvs. In plus, o pergola usa intrare va oferi protectia dorita in aceasta zona.

In ceea ce priveste spatiul gradinii, va sugeram sa analizati materialul, modelul si bugetul disponibil inainte de a selecta modelul de pergola/copertina gradina. Cei mai multi clienti aleg pentru gradini copertine/pergole din lemn.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergolele sunt solutii estetice de extindere a spatiului de servire a clientilor si asigura servirea pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Copertinele exterioare pentru restaurant pot fi realizate din PVC ce protejeaza impotriva razelor nocive UV. Se poate opta si pentru copertina/marchiza inchise pentru protectie sporita impotriva vantului si ploii.

Sistemele retractabile sunt des instalate la exteriorul barurilor si al restaurantelor datorita mecanismului ascuns.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este construita din lamele de aluminiu rezistente la vremea nefavorabila si care nu pun presiune pe structura pergolei. Lamelele unei pergole bioclimatice vor prelua si drena apa printr-un sistem de jgheaburi complexe.

Multe pergole bioclimatice au senzori de ploaie, lumina, temperatura, permitand actionarea automata in functie de setari si necesitati.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Pentru balcoanele fara acoperis putem construe copertine si pergole din materiale durabile. Multi clienti aleg sistemele retractabile, dar va recomandam sa examinati si modelele de copertine policarbonat. Ele nu stirbeaza accesul la privelistea de la balcon si sunt extrem de rezistente la impact.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Alturi de modelele din otel, pergolele din aluminiu sunt cele mai populare solutii printre clienti. Intrucat sunt mai usoare, pergolele din aluminiu nu exercita presiune pe fundatie. Aluminiul este mai usor de modelat si puteti avea pergola aluminiu ideala pentru proprietatea dvs.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Puteti optimiza confortul din zona piscinei prin crearea de umbrire prin instalare de copertina piscina. Spatiul din fata garajului poate deveni mai atragator si mai util odata cu montarea de pergola garaj. Suntem aici oricand cu informatii despre pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram