Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Buhusi

Copertine pergole Buhusi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Buhusi. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca va displace ideea unor structuri fixe care umbresc/protejeaza non-stop, puteti considera pergolele retractabile. Cele mai multe dintre ele sunt automatizate si vor proteja anumite zone, doar atunci cand va doriti.

O pergola electrica (cu actionare electrica) va va usura major folosirea unui spatiu de la exterior intrucat veti putea deschide/inchide pergola prin telecomanda si chiar aplicatie de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu lasati frigul sau vremea mohorata sa va opreasca din folosirea terasei. Realizam pergole si copertine terase care va vor proteja in timpul vremii urate si friguroase. Pentru protectie excelenta la fenomene naturale deosebite (furtuni, vant puternic), alegeti copertine fixe. Ele se instaleaza rapid si au preturi atractive.

Pentru mai multa versatilitate, alegeti copertina terasa retractabila- o veti actiona doar cand este nevoie.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Extindeti spatiul de servire al barului/restaurantului dvs la exterior prin instalarea de copertine/pergole. Folosim materiale de cea mai buna calitate, cu protectie sporita la razele nocive ale soarelui. Va propunem sa examinati varianat de copertina/marchiza inchisa ce va ameliora confortul clientilor pe timpul iernii.

Sistemele retractabile sunt cautate pentru baruri/restaurante deoarece sistemele lor de actionare nu sunt vizibile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti in cautarea unor produse de protectie la exterior care sa ofere versatilitate sporita, pergolele bioclimatice constituie mereu optiuni sigure. Lamelele de aluminiu ale acestora sunt dispuse astfel incat sa puteti modifica unghiul lor. Vara, veti dori sa deschideti unghiul pentru ventilatie eficienta, in timp ce iarna le veti inchide pentru a incalzi spatiul de la exterior. Aceste lamele reduc si riscul de infiltrare a apei, colectand si drenand apa eficient.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, temperatura, lumina). Senzorii cu care vin vor actiona pergolele in mod automat.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Aduceti un suflu proaspat resedintei dvs prin instalarea de pergola intrare casa. Modelele pe care le executam pot transforma total aspectul casei la exterior. In plus, materialele folosite sunt excelente si pergola intrare va oferi protectie pentru mult timp.

Avem si produse pentru spatiul gradinii. Cei mai multi clienti se orienteaza catre copertine si pergole din lemn pentru gradini.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Puteti sa va relaxati si in balconul descoperit odata cu instalarea de copertine si pergole balcon. Avem in catalog copertine policarbonat care nu vor bloca accesul catre privelistea de la balcon. In plus, aceste copertine sunt rezistente si la impact.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Evitati cheltuielile suplimentare pe care le presupun pergolele din otel prin intarirea fundatiei (ele sunt grele si pun presiune pe aceasta) si alegeti pergole din aluminiu. Aluminiul este mai usor si nu pune aceeasi presiune ca structurile din otel. Cum aluminiul este si mai usor de modelat, pergolele din aluminiu pot prezenta design-uri mai variate si mai estetice decat cele din otel.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Optimizati confortul in zona piscinei prin instalarea de copertina piscine. Stiati ca o pergola garaj poate infrumuseta spatiul din fata garajului si da utilitate acestui spatiu? Contactati-ne pentru detalii despre pergola pret.

 


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram