Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Bucecea

Copertine pergole Bucecea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bucecea. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca va doriti sa acoperiti doar la nevoie zone de la exterior, va incurajam sa optati pentru pergole sau copertine retractabile. Ele reprezinta sisteme ce asigura o mai mare utilitate pentru spatiul de instalare. In plus, ele fac mai special spatiul de instalare, reduc cheltuielile de energie (nu mai este nevoie de aer conditionat la interior), atrag clientii, cresc valoarea unei case.

Cu o pergola electrica (cu actionare electrica) veti putea sa protejati zona de la exterior fara a fi langa aceasta. Actionarea se poate face de la distanta, prin aplicatie de pe telefon sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Ele sunt realizate din materiale protectoare impotriva radiatiilor nocive UV, in culori diverse. Produsele noastre vor complimenta terasa dvs.

Copertinele si pergolele retractabile sunt ideale pentru terase, intrucat ele asigura umbrirea doar la nevoie, pentru suprafata ceruta (partial sau total). Nu trebuie sa strangeti pergola sau copertina dupa sfarsitul verii. Folosim materiale care rezista expunerii la frig, ninsoare, ploaie, vant.

Va incurajam sa protejati total terasa de elementele naturale prin instalarea si de inchideri cu sticla retractabila glisanta. Ele vor transforma terasa intr-un spatiu la fel de functional ca si o camera din casa.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante care doresc maximul de confort pentru clientii lor pot considera solutiile moderne de umbrire. Acestea vor atrage prin umbrirea creata clientii si in zilele mai insorite. In plus, pot impresiona si estetic, intrucat utilizam materiale in culorile cele mai potrivite pentru spatiul de instalare.

Trebuie sa mentionam ca cele mai frecvente pentru restaurante, cafenele stradale, pensiuni, hoteluri, birouri sunt sistemele retractabile. Popularitatea lor este data de facilitatea actionarii, dar si profilul discret al mecanismelor de actionare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

In multitudinea modelelor de pergole si copertine, categoria de pergole bioclimatice este aparte. Pergola bioclimatica are un acoperis din lamelele de aluminiu astfel dispuse incat sa se poata ajusta unghiul de deschidere/inchidere. Aceste lamele pot fi orientate diferit. Spre exemplu, pergola bioclimatica va opri ploaia, dar va lasa aerul se treaca pentru a nu apare efectul de sera. Apa pluviala este adunata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem de jgheaburi.

Pergolele bioclimatice sunt mereu automatizate si pot fi echipate si cu diversi senzori (lumina, temperatura, ploaie). Aceste modele de pergole se vor desfasura sau strange cand senzorii sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

De ce sa va grabiti la intrarea in casa pentru ca ploua cand puteti sa instalati o marchiza usa intrare? Realizam marchiza usa intrare din materiale de inalta calitate  si va oferim un catalog vast de culori. Marchiza usa intrare protejeaza de vant, ploaie, ninsoare cand intrati in casa, dar poate si transforma casa dvs in cea mai atractiva locuinta din cartier.

Instalam si pergole si copertine pentru terasa si curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Sistemele retractabile sunt excelente pentru balcon, fie ca sunt copertine verticale cu carlig sau modele cu brate.

Pentru balcoanele inguste, consideram ca cele mai potrivite sunt copertinele verticale, in timp ce pentru balcoanele spatioase recomandam pergolele clasice si bioclimatice. Nu uitati ca orice balcon poate fi protejat de elementele naturale prin instalarea de inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va oferim pergole si copertine retractabile pe structura de aluminiu. Acestea sunt usoare intrucat folosim duraluminiu de prima prelucrare. Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu-- ele nu vor pune presiune pe fundatie si au durata lunga de viata.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Aduceti umbrire in spatiul piscinei prin instalarea de copertine sau pergole piscina. Pergolele cu prelata mare si cele bioclimatice sunt ideale pentru piscinele mari, comerciale, dar pot fi instalate cu succes si pentru piscinele mai mici, rezidentiale. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram