Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Breaza

Copertine pergole Breaza reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Breaza. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem de umbrire usor de folosit, pergolele si copertinele retractabile sunt optiuni excelente. Ele atrag clientii pentru restaurante, cafenele, baruri, reduc nevoia aerului conditionat la interior, cresc pretul de vanzare a unei case si schimba in bine fatada unei cladiri.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este populara intre sistemele rectractabile, fiind usor de actionat de la distanta. Ea poate fi extinsa sau retrasa din telecomanda sau aplicatie pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii populare de umbrire a spatiului terasei. Va punem la dispozitie o gama de modele rezistente, in culori variate, care protejeaza si infrumuseteaza terasa.

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este realizata cu materiale rezistente la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Terasa poate fi protejata complet de vant, ninsoare, ploaie prin montarea de inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant si doriti sa va incantati clientii in spatiul exterior si cand soarele este mai puternica ca niciodata, va propunem sa instalati copertine si pergole.  Realizam copertine si pergole din materiale rezistente care nu lasa razele nocive UV sa treaca.

Sistemele retractabile sunt extrem de raspandite pentru cafenele stradale, baruri, restaurante, terase. Ele sunt usor de actionat de catre angajati si nu altereaza aspectul localului, mecanismele de actionare nefiind evidente.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica are un acoperis compus din lamele de aluminiu care pot fi deschise in unghiuri diverse. Ele pot fi, insa, si orientate, pentru a obtine confort maxim. Atunci cand ploua, pergola bioclimatica opreste apa, dar lasa aerul sa treaca pentru a se ventila spatiul de sub pergola. Riscul de infiltrare a apei este minim, intrucat apa pluviala este preluata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem eficient de jgheaburi.

Pergola bioclimatica este complet automata si poate fi echipata cu diversi senzori (ploaie, temperatura, lumina). Ei vor declansa pergola atunci cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Oferiti musafirilor dvs protectia necesara prin instalarea unei marchize intrare. Dispunem de materiale variate astfel incat sa construim marchiza intrare casa in culoare potrivita pentru casa dvs. Marchiza usa intrare protejeaza la intrare de ploaie, vant, ninsoare, dar si aduce valoare estetica unei case banale ca arhitectura.

Instalam si pergole si copertine pentru curte si terase. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Sistemele retractabile  cu brate sau verticale cu carlig sunt optiuni frecvente printre clienti.

Pentru balcoanele inguste de bloc recomandam copertine verticale, iar pentru balcoanele mai mari (terase, balcoane de la etajul casei) putem instala pergole clasice si bioclimatice.

Nu uitati ca puteti oricand sa transformati balconul intr-un spatiu protejat de elementele naturale si sigur de folosit tot anul prin montarea unor inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Atunci cand vorbim despre materialele utilizate pentru structurile de protectie la exterior, aluminiul constituie una dintre cele mai populare optiuni. Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu.

Utilizam duraluminiu de prima prelucrare ce se evidentiaza cu greutatea mica si rezistenta in timp. El nu va pune presiune pe fundatia locului de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Aduceti umbrire in spatiul piscinei prin instalarea de copertina si pergole piscina. Pergolele cu prelata mare si cele bioclimatice sunt frecvent utilizate la piscinele comerciale de mari dimensiuni, dar sunt potrivite si pentru piscinele mai mici, rezidentiale. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram