Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Bragadiru

Copertine pergole Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bragadiru. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de solutiile statice de umbrire, optiunile moderne de tipul pergolelor si copertinelor retractabile se evidentiaza prin versatilitatea pe care o ofera spatiului. Ele fac posibila umbrirea partiala sau totala, in functie de necesitati.  Sistemele tip retractabil se potrivesc tutuor spatiilor, fie ele rezidentiale, comerciale, etc.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este foarte cautata, ea fiind actionata de pe smartphone (prin aplicatie) sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Folositi spatiul terasei si atunci cand soarele este prea arzator. Pergolele si copertinele creaza umbrirea necesara confortului pe terasa, amplificand utilitatea terasei. Se folosesc materiale de inalta calitate care nu-si pierd structura, culoarea in urma expunerii la elementele naturale.

Cu pergole si copertine retractabile veti putea umbri partial sau total zone ale terasei in timpul zilelor luminoase de vara. Pergola este realizata cu materiale rezistente la ploaie, vant, ninsoare, protejandu-va in anumite limite in astfel de conditii. Pentru a transforma terasa intr-un spatiu ocrotit de vreme, alegeti sa completati pergola cu inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Extinderea spatiului de servire la exterior atrage clientii, ei avand mai multe optiuni. Pergolele si copertinele aduc valoare estetica restaurantelor, cafenelelor, barurilor si fidelizeaza clientii. Realizate cu materiale din PVC ce opresc razele daunatoare ale soarelui, pergolele si copertinele sunt investitii intelepte pentru orice local din domeniul HoReCa.

Multi proprietari de baruri, cafenele stradale, restaurante, hoteluri aleg sistemele retractabile de umbrire intrucat sunt usor de actionat de catre angajati si nu modifica aspectul cladirilor (mecanismele de actionare sunt ascunse).

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

O categorie speciala o constituie pergolele bioclimatice. Acoperisul unei astfel de pergole este alcatuit din lamele de aluminiu, dispuse paralel. Lamelele pot fi orientate, dar si inchise sau deschise, pentru a se ajusta cantitatea de lumina solara si aer care trece. Pergolele bioclimatice sunt complet automatizate, ele putand fi actionate de pe tableta sau smartphone.

Este important sa mentionam ca pergolele bioclimatice pot fi echipate cu senzori (lumina, temperatura, ploaie). Acestia vor actiona pergola atunci cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Analizati instalarea de marchiza usa intrare in casa dvs. O marchiza usa intrare va proteja la intrare de soare, vant, ploaie. Realizate in culori variate, conform stilului decorativ al casei dvs, o marchiza usa intrare va transforma total aspectul fatadei, eliminand nevoia unei renovari.

Pentru gradina si terasa din curtea dvs va propunem copertine si pergole. Indiferent de tipul de produs ales, va sugeram sa va alegeti cat mai inspirat locul de instalare. Este important sa subliniem ca pergola este independenta, detinand structura, in timp ce copertina are nevoie de un suport pentru a fi instalata.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Copertinele si pergolele sunt solutii excelente pentru completarea balcoanelor descoperite, cu sistemele retractabile (cu brate sau verticale cu carlig)oferind cea mai mare versatilitate pentru balcon. Copertinele verticale sunt solutii adecvate balcoanelor inguste de bloc, in timp ce pergolele clasice si bioclimatice sunt optiuni inspirate pentru balcoanele de mari dimensiuni (de tip terase, balcoane de vile rezidentiale).

Pergolele pot fi completate cu inchideri cu sticla glisanta, oferind maximul de siguranta si protectie in balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

In categoria produselor cu structura metalica, se evidentiaza pergolele aluminiu si copertinele retractabile cu brate. Montam structuri de umbrire din duraluminiu de prima prelucrare, cu rezistenta inalta in timp si greutate mica. Aceste structuri nu exercita presiune mare pe terase si balcoane.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Utilizati piscina si in zilele cele mai luminoase din an, creand umbrire cu ajutorul copertinelor si pergolelor. Instalam pergole cu prelata mari si pergole bioclimatice, atat pentru piscinile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale.  Contactati-ne astazi pentru pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram