Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Brad

Copertine pergole Brad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Brad. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca nu va incanta ideea unor structuri permanente, care pot deranja in anumite momente, va sugeram sa examinati oferta noastra de pergole si copertine retractabile. Pe langa avantajul protejarii unor zone doar la nevoie, aceste sisteme sunt si usor de folosit. Multe dintre modele sunt automatizate.

Cu o pergola electrica (actionare electrica) nici nu trebuie sa fiti langa ea pentru a o opera. Multe sunt actionabile prin telefonul smart din aplicatie sau prin telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Puteti avea clienti tot anul si in exteriorul restaturantului/barului dvs prin montarea de pergole copertine. Folosim materiale durabile care va vor proteja clientii de razele UV si alte elemente naturale. Va incurajam sa prelungiti spatiul de servire cu o copertina/marchiza inchisa- ea va creste confortul termic in timpul lunilor racoroase.

Multi proprietari de baruri si restaurante aleg sistemele retractabile intrucat au mecanisme de operare subtile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se remarca prin modul de dispunere a lamelelor din aluminiu. Acest mod permite modificarea unghiului lamelelor, in functie de nevoi. Vara le veti deschide, pentru ventilatie, iar iarna le veti inchide pentru incalzirea spatiului unde sunt montate. Aceste lamele colecteaza si dreneaza apa, printr-un sistem eficace de jgheaburi.

Avem in catalog si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, lumina, temperatura) ce sunt operate prin activarea senzorilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Protejati intrarea in locuinta cu o marchiza intrare casa. Nu va trebui sa iesiti cu umbrella desfacuta odata ce ati instalat o astfel de copertina. Folosim materiale durabile si atragatoare, astfel ca marchiza intrare casa va schimba in bine aspectul exterior al locuintei.

Instalam si pergole si copertine pentru curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati suprafata balconului prin montajul de copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile sunt extrem de populare printre clienti, datorita versatilitatii oferite spatiului. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si cu lamele, optional inchise cu sticla. Astfel va veti putea bucura de spatiul balconului si toamna tarziu si iarna!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va oferim pergole si copertine din aluminiu care pot fi instalate pe orice terasa fara lucrari de intarire a fundatiei. Pergolele din aluminiu vin in doua modele: cu prelata si bioclimatice cu lamele.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Prin instalarea de copertina piscina veti crea umbrirea necesara confortului in timpul zilelor insorite de vara. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram