Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Botosani

Copertine pergole Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Botosani. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Sunteti interesat de sisteme de umbrire usor de operat doar la nevoie? Alegeti dintre modelele noastre de pergole si copertine retractabile. Cu un sistem automat de copertine si pergole retractabile veti putea proteja zonele stabilite doar cand aveti nevoie. Sistemele de umbrire retractabile sunt raspandite atat in locatiile comerciale, cat si in cele rezidentiale.

Pergola electrica (cu actionare electrica) face spatiul de la exterior mai usor si mai divers de utilizat. Ea este actionata usor de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru umbrirea spatiului unei terase. Ele sunt realizate din material durabile care protejeaza impotriva radiatiilor nocive ale soarelui.

Pentru terase, tot mai cautate sunt solutiile retractabile. Instalam copertine si pergole retractabile pentru a umbri partial sau total terasa. Folosim materiale care rezista expunerii la soare, ploaie, ninsoare, vant. Astfel, veti putea pastra desfasurata pergola retractabila si in afara sezonului estival. Va sugeram sa adaugati pereti de sticla glisanta securizata terasei dvs. Astfel, o veti putea folosi tot anul, indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Instalarea de copertine si pergole la exteriorul restaurantului, pensiunii, cafenelei, barului atrage clientii in zilele placute de vara. Realizam copertine si pergole din materiale rezistente la radiatiile UV, in culori diverse, pentru integrarea placuta in constructie.

Cei mai multi proprietari din domeniul HoReCa se orienteaza catre sistemele de umbrire retractabile si pergole bioclimatice. Acestea sunt elegante, avand mecanismele de actionare ascunse si sunt si usor de actionat de catre angajati.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesati de produse cu tehnologii inovatoare, examinati pergolele bioclimatice. Acoperisul pergolei bioclimatice este alcatuit din lamele de aluminiu. Se poate ajusta atat orientarea lamelelor, cat si unghiul de deschidere, inchidere a lamelelor.  Riscul de infiltrare a apei este redus, lamelele preluand si drenand apa printr-un sistem de jgheaburi.

Va propunem sa analizati si optiunea pergolelor bioclimatice cu senzori (ploaie, lumina, temperatura). Aceste pergole sunt actionate ori de cate ori se activeaza senzorii.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Alegeti marchize intrare pentru a proteja intrarea in locuinta. Realizam marchiza usa intrare din materiale in culori variate, pentru ca aceasta sa completeze armonios locuinta. Marchiza usa intrare protejeaza de vant, ploaie, soare la intrarea in locuinta si da o nota de originalitate locuintei.

Atunci cand va alegeti pergola sau copertina gradina, trebuie sa examinati spatiul disponibil, bugetul si materialele ce se potrivesc gradinii. Daca dispuneti de o structura suport, alegeti copertina pentru umbrire. Pergola nu are nevoie de suport, ea posedand o structura proprie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

 

Protejam balcoanele descoperite prin construirea de copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile sunt cele mai populare pentru balcon. Va propunem modele verticale cu carlig, dar si sisteme cu brate.

Copertinele verticale completeaza eficient balcoanele inguste de blocuri, in timp ce pergolele clasice si bioclimatice sunt excelente pentru balcoanele de mari dimensiuni (terase, balcoane de la etajul casei, etc). Transformati balconul intr-o camera sigur de folosit tot anul prin adaugarea de inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Sistemele de umbrire de aluminu castiga tot mai mult in popularitate printre clienti. Realizam si montam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu ce nu pun presiune excesiva pe fundatie. Folosim duraluminiu de prima prelucrare-- un material rezistent, dar usor ca si greutate.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Maximizati confortul in zona piscinei prin instalarea de copertine sau pergole. Va propunem pergole cu prelata mare si pergole bioclimatice, atat pentru piscinele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale.  Contactati-ne pentru detalii despre pret si instalare!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram