Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Blaj

Copertine pergole Blaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Blaj. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Examinati cu atentia oferta noastra de pregole retractabile. Ele sunt mai functionale decat cele fixe, intrucat permit protejarea unor zone doar cand este necesar. O copertina marchiza retractabila este mai usor de folosit, prin comparatie cu cea de tip traditional.

Pentru usurinta folosirii chiar si de la distanta (prin telecomanda sau aplicatie din telefon), pergola electrica (cu actionare electrica) este o optiune des intalnita in spatiile comerciale si rezidentiale.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu lasati un vant puternic sa va strice relaxarea pe terasa si instalati o pergola/copertina. Fabricam pergole si copertine din materiale durabile si cu design-uri originale.

Daca bugetul dvs este limitat, va sugeram sa alegeti copertine fixe, extrem de rezistente la fenomenele meteo extreme. Ele presupun o instalare rapida.

Pentru mai multa versatilitate si un buget mai generos, optati pentru copertina terasa retractabila. Cu ea, veti umbri/proteja anumite arii, la nevoie.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

V-ati gandit sa profitati la maximum de spatiul exterior al restaurantului/barului dvs si sa-l inchideti cu pergole/copertine? Materialele pe care le folosim sunt durabile si produsele noastre opresc si razele nocive UV. Spre exemplu, o copertina/marchiza inchisa va creste temperatura spatiului exterior protejat si feri clientii de vremea neplacuta.

Sistemele retractabile sunt populare intrucat ele au mecanisme de actionare discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti in cautarea unor produse de protectie la exterior care sa ofere versatilitate sporita, pergolele bioclimatice constituie mereu optiuni sigure. Lamelele de aluminiu ale acestora sunt dispuse astfel incat sa puteti modifica unghiul lor. Vara, veti dori sa deschideti unghiul pentru ventilatie eficienta, in timp ce iarna le veti inchide pentru a incalzi spatiul de la exterior. Aceste lamele reduc si riscul de infiltrare a apei, colectand si drenand apa eficient.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori (lumina, temperatura, ploaie), care sunt operate cand se activeaza acesti senzori.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Stiati ca puteti sa schimbati total aspectul exterior al casei dvs printr-o investitie avantajoasa si durabila in timp? Nu vorbim despre varuirea fatadei, ci despre instalarea de pergola intrare case. Aceasta este o modalitate extrem de eficienta in a infrumuseta o locuinta. Produsele noastre se remarca prin durabilitate si designul atractiv. Mai mult, o pergola intrare case va proteja impotriva vremii urate la intrarea/iesirea din locuinta.

Avem si produse pentru gradina si multi clienti prefer copertine si pergole din lemn pentru spatiul gradinii. Insistam sa selectati atent unde le veti instala, din ce material sa fie realizate. Produsele noastre vin la preturi competitive.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim modele diverse de copertine si pergole balcon. Materialele pe care le folosim sunt de calitate superioara si rezista in timp. Sistemele retractabile sunt cel mai des folosite in protejarea balcoanelor deschise. Realizam copertine policarbonat care au rezistenta la impact si nu altereaza privelistea de la balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Realizam pergole si copertine din aluminiu, care sunt usoare si durabile in timp. Daca modelele din otel sunt grele si fac necesare lucrari suplimentare pentru fundatie, veti evita aceste probleme cu pergole copertine din aluminiu. Modelele noastre sunt variate si completeaza armonios orice spatiu.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Piscina este locul preferat pentru multi vara si puteti mereu sa optimizati confortul oferit de aceasta prin creeare de umbrire cu o copertina piscina. Avem solutii variate si originale si pentru spatiul din fata garajului. Il putem infrumuseta si transforma intr-un spatiu functional si pe vremea urata. Sunati-ne astazi pentru detalii despre pergola pret.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram