Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Bistrita

Copertine pergole Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bistrita. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de copertine marchize, pergolele retractabile sunt optiuni excelente. Acest tip de pergole au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu.

Pergola electrica (cu actionare electrica) transforma spatiul exterior intr-o camera usor de utilizat. Ea poate fi actionata prin telecomanda si chiar prin aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru extinderea spatiului unei terase. Ele sunt realizate din material durabile si rezista conditiilor meteo extreme de peste an.

Usor de instalat pe perete si rezistente la conditii meteo extreme (furtuni puternice), copertinele fixe pentru terase sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete limitate.

Daca doriti sa protejati doar partial si doar la nevoie spatiul terasei, o coperatina terasa retractabila constituie o buna investitie. Copertina terasa retractabila va spori confortul pe timpul verii, oferind umbrirea necesara pe terasa.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii la exterior pe toata durata anului, va recomandam sa optati pentru copertine pergole. Copertinele exterioare pot fi construite din materiale rezistente la razele nocive UV care nu obtureaza vizibilitatea. Pentru protectie ridicata impotriva conditiilor meteo nevaforabile (vant, ploaie), copertina/marchiza inchisa este o solutie extrem de practica.

Sistemele retractabile sunt des intalnite la exteriorul restaurantelor si barurilor intrucat mecanismele de actionare sunt discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este usoara si nu pune presiune pe strucura. Datorita dispunerii speciale, lamelele preiau si dreneaza apa cu ajutorul unui sistem complex de jgheaburi.

Puteti alege pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie, temperatura. Ele vor fi actionate automat, in conformitate cu setarile si necesitatile dvs.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa protejati intrarea de la locuinta fara a afecta aspectul exterior al acesteia, contactati-ne pentru copertine intrare. Utilizam materiale rezistente si va propunem design-uri variate pentru pergola intrare case. In final, ne dorim ca produsele noastre sa ofere nu doar protectie, ci si valoare estetica acolo unde sunt instalate.

Realizam si pergola/copertina gradina. Va sugeram sa alegeti cu rabdare locul de amplasare, materialul si design-ul pentru copertina/gradina. Copertine/pergole din lemn sunt des instalate in gradini.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Fabricam copertine si pergole balcon pentru a crea protectia necesara in balcoanele descoperite. Multi clienti aleg sistemele retractabile pentru balcoanele descoperite. Instalam si copertine policarbonat care au rezistenta inalta la impact si nu va impiedica sa va bucurati de privelistea oferita de balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Executam  o gama variata de pergole si copertine din materiale diverse la preturi avantajoase. Va oferim copertine pergole din aluminiu, care sunt mai usoare decat cele din otel. Aceste pergole elimina nevoia lucrarilor de consolidare a fundatiilor. In plus, aluminiul este mai usor de modelat, permitandu-ne sa executam design-uri extrem de variate.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maximum de spatiul piscinei prin instalarea de copertina piscina. Nu uitati de spatiul din fata garajului unde putem instala pergola garaj. Sunati-ne pentru pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram