Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Berceni

Copertine pergole Berceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Berceni. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de pergolele traditionale care limiteaza prin crearea unui spatiu, solutiile moderne de tipul pergolelor retractabile se evidentiaza prin versatilitate. Ele sunt flexibile si functionale, indiferent de anotimp. Aceste copertine marchize de tip retractabil se potrivesc tutuor spatiilor, fie ele rezidentiale, comerciale, etc.

Pergolele pot fi realizate din materiale variate, fiind fie cu functii manuale, fie automatizate. Pergola electrica (cu actionare electrica) este foarte cautate, ea fiind actionata de pe smartphone (prin aplicatie) sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Tehnologiile moderne fac posibila folosire teraselor indiferent de conditiile atmosferice. Investigati modelele noastre de copertine si pergole.

Pentru un buget limitat si instalari rapide, putem realiza copertine fixe. Ele ofera protectie excelenta la conditiile meteo nefavorabile. Nu uitati de coperatine terasa retractabila atunci cand doriti umbrirea doar la nevoie si doar pentru anumite arii ale terasei.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Oferiti clientilor dvs experiente placute si la exteriorul restaurantului/barului prin instalarea de copertine pergole. Produsele noastre sunt fabricate din materiale care protejeaza si impotriva razelor nocive UV. Daca optati pentru copertina/marchiza inchisa, clientii vor fi protejati de vremea neplacuta tot anul.

Multi detinatori de restaurante/baruri aleg sisteme retractabile intrucat mecanismele de actionare sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergolele bioclimatice sunt fabricate din lamele de aluminiu care permit ajustarea in unghiuri diverse. Prin instalarea lor, veti putea avea acoperisul deshis/inchis atat cat va doriti. Vara, veti orienta lamelele pentru ventilatie superioara, iar iarna le veti inchide pentru ca spatiul exterior sa fie calduros. Intrucat sunt complet automatizate, pergolele bioclimatice pot fi operate de la distanta de pe tableta sau smartphone.

Va oferim pergole cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) ce sunt actionate conform setarilor efectuate.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa protejati usa de la intrarea in locuinta, va sugeram sa alegeti copertine intrare. Produsele noastre nu sunt doar durabile, fiind realizate din materiale de calitate superioara, ci si extrem de atragatoare. Contactati-ne pentru a va instala pergola usa intrare cea mai potrivita locuintei dvs.

In catalogul nostru include si pergola copertina gradina. Va indemnam sa nu va grabiti atunci cand decideti materialul si spatiul in care o vom monta. Luati aminte si la bugetul de care dispuneti! Multi clienti aleg copertine si pergole din lemn pentru gradini.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim numeroase copertine si pergole balcon pentru protectia balconului descoperit. Sistemele retractabile sunt la mare cautare pentru spatiile de balcon. Putem realiza copertine policarbonat—ele se remarca prin rezistenta la impact. In plus, veti putea sa va bucurati de privelistea oferita de balcon!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Maleabil si usor, aluminiul este un material larg folosit pentru realizarea de pergole. Pergolele de aluminiu nu mai fac necesare lucrarile de consolidare a fundatiei, fiind mai usoare. In plus, ele pot fi realizate cu design-uri diverse.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Completati confortul adus de piscina prin instalarea de copertina piscina. Ea va aduce umbrirea mult dorita vara. Adaugati valoare estetica si maximizati spatiul din fata garajului prin montarea de pergola garaj. Contactati-ne astazi pentru pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram