Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Berbesti

Copertine pergole Berbesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Berbesti. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat instalarea de copertine pana acum gandidu-va ca acestea sunt fixe si prea putin utile in functionalitatea unui spatiu, va prezentam pergolele si copertinele retractabile. Ele sunt sisteme automate care ofera actionare facila. Realizam modele variate care se imbina armonios cu decorul locuintei sau afacerii dumneavoastra.

Imbunatatiti utilitatea unui spatiu la exterior prin instalarea de pergola electrica (cu actionare electrica). O veti putea opera de la distanta prin telecomanda sau chiar aplicatia de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

De ce sa va limitati in a folosi terasa doar pe vreme buna cand aveti optiunea instalarii de pergole si copertine terase? Modelele noastre sunt realizate din materiale durabile si au design-uri atragatoare.

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Profitati la maximum de spatiul exterior al barului/restaurantului dvs si contactati-ne pentru montarea de copertine/pergole. Astfel, clientii dvs se vor bucura de momente placute pe tot parcursul anului. Examinati copertina/marchiza ca si optiune pentru protejarea spatiului in timpul anotimpurilor racoroase.

Ca si sugestie, va semnalam sistemele retractabile, frecvent alese de proprietarii de baruri si restaurante datorita mecanismelor subtile de actionare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesat de structuri de protectie la exterior care sa asigure versatilitate ridicata, pergolele bioclimatice reprezinta cele mai potrivite alegeri. Modul de dispunere a lamelelor de aluminiu din care sunt construite vor permite modificarea unghiului, in functie de necesitati. Astfel, vara le veti deschide pentru o ventilatie optima, in timp ce iarna le veti inchide pentru a ameliora temperatura spatiului in care sunt instalate.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, temperatura sau lumina. Ele se vor activa automat in functie de senzori.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va ganditi ca locuinta dvs are nevoie de o renovare la exterior? Puteti schimba total aspectul exterior al locuintei prin instalarea de marchiza intrare casa. Aceasta nu are doar rol decorativ, ci si protector. O copertina intrare casa va oferi protectie pret de cateva momente pana deschideti umbrela, spre exemplu.

Instalam si pergole si copertine pentru curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Completati spatiul oferit de balcon prin montarea de copertine si pergole balcon. Modelele retractabile sunt foarte practice si cautate pentru balcon. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si cu lamele, optional inchise cu sticla. Astfel va veti putea bucura de spatiul balconului si toamna tarziu si iarna!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergolele de aluminiu sunt mai usoare si nu necesita lucrari de intarire a fundatiei, ca in cazul otelului. Aluminiul este mai flexibil decat otelul si permite realizarea de modele variate si atragatoare. Pergolele din aluminiu sunt cu prelata si bioclimatice cu lamele.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Nu intrati in casa din cauza soarelui stralucitor. Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei prin construirea de copertina piscine—va va feri de razele prea stralucitoare ale soarelui. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram