Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Barlad

Copertine pergole Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Barlad. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergolele retractabile sunt excelente cand va doriti structuri de protectie care amplifica versatilitatea spatiului de instalare. Pergolele si copertinele retractabile reduc nevoia instalarii de aer conditionat la interior, aduc valoare spatiului de instalare, fie el comercial sau rezidential. O casa cu pergola sau copertina retractabila se va vinde mai bine, iar un restaurant cu terasa umbrita in acest fel va atrage mai multi clienti.

Va sfatuim sa alegeti pergola electrica (cu actionare electrica), intrucat este usor de deschis sau retras prin telecomanda sau aplicatie de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Stiati ca puteti folosi spatiul terasei si atunci cand soarele este intens? Obtineti umbrirea necesara confortului prin instalarea de pergole sau copertine. Ele sunt realizate din materiale care ocrotesc impotriva radiatiilor nocive ale soarelui.

Copertinele si pergolele retractabile sunt excelente pentru terase, intrucat permit umbrirea partiala sau totala. Instalam produse de umbrire retractabile din materiale care nu se deterioreaza in urma expunerii la soare, vant, ploaie, ninsoare. Daca doriti, puteti adauga inchideri cu sticla securizata. Terasa va fi ocrotita maxim si folosibila indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Extindeti spatiul de servire al barului/restaurantului dvs la exterior prin instalarea de copertine si pergole. Materialele produselor noastre ocrotesc clientii de efectul nociv al soarelui si pot fi realizate in culori diverse.

Multi proprietari de restaurante, cafenele, pensiuni, baruri aleg sistemele retractabile intrucat usureaza mult munca angajatilor. Ei le vor deschide sau inchide rapid si simplu, focusandu-se pe clienti. In plus, aceste sisteme nu au mecanisme de actionare la vedere, mentinand aspectul atractiv al fatadei.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti in cautarea unor produse de protectie la exterior care sa ofere versatilitate sporita, pergolele bioclimatice constituie mereu optiuni sigure. Lamelele de aluminiu ale acestora sunt dispuse astfel incat sa puteti modifica unghiul lor. Vara, veti dori sa deschideti unghiul pentru ventilatie eficienta, in timp ce iarna le veti inchide pentru a incalzi spatiul de la exterior. Aceste lamele reduc si riscul de infiltrare a apei, colectand si drenand apa eficient.

Complet automatizate, pergole bioclimatice pot include si senzori (lumina, temperatura, ploaie). Cand senzorii sunt activati, pergolele se vor actiona in mod automat.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Ganditi-va ca o marchiza usa intrare va schimba total aspectul casei dvs. Marchiza usa intrare poate fi realizata in culori diverse, in functie de stilul arhitectural al locuintei dvs. In plus, marchiza usa intrare protejeaza la intrarea, iesirea din casa de ploaie, vant, soare.

In curte si pe terasa, va propunem ca solutii de umbrire pergolele si copertinele. Aceste structuri presupun lucrari diferite de instalare, deci analizati pe indelelte locul de instalare. Pentru pergola, nu aveti nevoie de suport, ea avand structura proprie. Pentru copertina, in schimb, veti avea nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Finalizati balconul descoperit prin instalarea de copertine si pergole balcon. Foarte cautate de clienti pentru balcon sunt sistemele retractabile, cu brate sau verticale cu carlig.

Va sugeram sa alegeti copertine verticale pentru balcoanele inguste din blocuri si pergole clasice si bioclimatice pentru balcoanele spatioase. Nu uitati ca puteti sa adaugati si inchideri cu sticla glisanta securizata pentru a proteja si securiza maxim spatiul de la balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va propunem structuri de umbrire de aluminiu, de tip pergole aluminiu si copertine retractabile cu brate. Folosim pentru acestea duraluminiu de prima prelucrare, cu greutate mai mica fata de alte materiale. Aceste produse nu pun presiune pe terase si balcoane si sunt si foarte rezistente.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Instalati copertina si pergole pentru a umbri spatiul de langa piscina. Instalam pergole cu prelata si pergole bioclimatice atat la piscinele comerciale, cat si la cele rezidentiale. Contactati-ne pentru detalii despre pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram