Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Baneasa

Copertine pergole Baneasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Baneasa. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Tot mai multi clienti sunt atrasi de sistemele automatizate pentru o folosire cat mai facila. Astfel, va oferim pergole retractabile la preturi avantajoase. Aceste copertine marchize de tip retractabil sunt practice, dar si estetice, ele infrumusetand spatiul de instalare.

Transformati spatiul exterior al resedintei dvs intr-o alta camera prin montarea de pergola electrica (cu actionare electrica). O veti putea actiona fie din telecomanda, fie prin aplicatia de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Daca pentru mult timp, puteati folosi terasa doar pe perioada verii, lucrurile s-au schimbat in ultimii ani odata cu aparitia de copertine si pergole. Utilizam cele mai bune materiale pentru produsele noastre.

Va propunem copertine fixe ce sunt usor de instalat si protectie inalta la intemperii. Sunt printre cele mai economice optiuni. Si copertina terasa retractabila este o solutie pentru terasa. Cu ajutorul ei veti obtine umbrire doar la nevoie, pentru zona aleasa.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Oferiti clientilor dvs experiente placute si la exteriorul restaurantului/barului prin instalarea de copertine pergole. Produsele noastre sunt fabricate din materiale care protejeaza si impotriva razelor nocive UV. Daca optati pentru copertina/marchiza inchisa, clientii vor fi protejati de vremea neplacuta tot anul.

Multi detinatori de restaurante/baruri aleg sisteme retractabile intrucat mecanismele de actionare sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergolele bioclimatice sunt fabricate din lamele de aluminiu care permit ajustarea in unghiuri diverse. Prin instalarea lor, veti putea avea acoperisul deshis/inchis atat cat va doriti. Vara, veti orienta lamelele pentru ventilatie superioara, iar iarna le veti inchide pentru ca spatiul exterior sa fie calduros. Intrucat sunt complet automatizate, pergolele bioclimatice pot fi operate de la distanta de pe tableta sau smartphone.

Va oferim pergole cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) ce sunt actionate conform setarilor efectuate.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

V-ati ganditi sa protejati intrarea in casa si nu stiati cum? Va sugeram sa instalati copertine intrare realizate din materiale variate. Putem realiza pergola intrare case conform nevoilor si preferintelor dvs. Daca va ganditi ca resedintei dvs ii lipseste un element distinctive, pergola usa instrare este mereu o alegere potrivita. Mai mult, ofera si protectie la intrarea in casa.

Pentru a monta o pergola copertina gradina, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala si din ce materiale sa fie construita. Putem realiza copertine si pergole din lemn- sunt cele mai populare pentru gradini!

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu ezitati sa protejati balconul descoperiti prin instalarea de copertine si pergole balcon. Extrem de populare pentru balcon sunt sistemele retractabile. Daca doriti, putem monta si copertine policarbonat, evidentiate prin durabilitate si ne-obturarea vizibilitatii.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Maleabil si usor, aluminiul este un material larg folosit pentru realizarea de pergole. Pergolele de aluminiu nu mai fac necesare lucrarile de consolidare a fundatiei, fiind mai usoare. In plus, ele pot fi realizate cu design-uri diverse.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Copertina piscina va crea umbrirea necesara pentru confort in timpul verii. Suntem gata sa instalam si pergola garaj, o optiune estetica pentru folosirea spatiului din fata garajului. Suntem aici pentru detalii despre pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram