Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Balotesti

Copertine pergole Balotesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Balotesti. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergolele retractabile constituie optiuni excelente pentru clientii interesati de sisteme automate de umbrire. Ele cresc pretul de vanzare a unei case, dar si atrag clientii in restaurante, cafenele, baruri. Solutiile retractabile de umbrire elimina nevoia de aer conditionat si aduc valoare estetica spatiului de instalare.

Intre sistemele retractabile, pergolele electrice (cu actionare electrica) sunt printre cele mai practice. Ele permit actionarea de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Beneficiati la maxim confortul de pe terasa si alegeti sa instalati produse de umbrire. Va recomandam pergole si copertine din materiale care opresc razele intense ale soarelui si nu se degradeaza usor.

Pergolele si copertinele retractabile sunt printre cele mai potrivite solutii pentru terasa, intrucat permit umbrirea partiala sau totala, atat cat va doriti. Folosim materiale rezistente la ploaie, ninsoare, vant. Ele vor ramane desfasurate chiar si cand vremea este urata. Cu ajutorul inchiderilor de sticla securizata, spatiul terasei va functiona asemeni unei camere, protejat de conditiile meteo tot anul.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Multi clienti aleg vara restaurantele, cafenelele, barurile cu spatiu de servire la exterior. Pentru confortul lor, va recomandam sa instalati copertine si pergole din materiale rezistente la radiatiile nocive UV. Ele protejeaza fara a impiedica clientii sa se bucure de privelistea oferita.

Sistemele retractabile sunt ideale pentru spatiile HoReCa, intrucat angajatii le pot actiona usor, pentru a se focusa pe servirea clientilor. In plus, sistemele retractabile au mecanismele de actionare ascunse, astfel ca nu modifica negativ fatada localului.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica are acoperisul compus din lamele de aluminiu ce nu ingreuneaza structura. Acese lamele pot fi deschise sau inchise in unghiul dorit, dar si orientate pentru a lasa lumina solara si aerul sa treaca. Pergola bioclimatica este automatizata in totalitate si nu se infiltreaza, apa fiind adunata si indepartata prin jgheaburi.

Trebuie sa mentionam ca pergolele bioclimatice pot include senzori (lumina, ploaie, temperatura). Cand senzorii sunt activati, pergolele bioclimatice vor fi si ele actionate.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Adaugati elementul distinctiv pentru casa dvs prin instalarea de marchiza intrare case. Instalam marchize usa intrare in culori variate si design-uri diverse pentru a se integra cat mai bine in fatada casei. Ele infrumuseteaza intrarea in locuinta si protejeaza de vant, ploaie, soare, la intrare.

Pentru curte si terasa din gradina, aveti variantele pergolelor si copertinelor. Locul in care le veti instala este fundamental. Copertinele nu pot fi montate decat acolo unde au suport pentru ancorare, in timp ce pergolele sunt mai flexibile ca instalare. Ele au structura proprie, fiind independente.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate prin copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile (verticale cu carlig sau cu brate) sunt optiunile favorite pentru clienti. Copertinele verticale sunt produse adecvate in balcoanele inguste de la blocuri, in timp ce pergolele clasice si bioclimatice sunt mai potrivite in balcoanele mai mari, de tipul teraselor, balcoanelor de la etajul vilelor. Pentru ca balconul sa devina complet protejat de conditiile meteor extreme si inalt securizat, va sugeram sa adaugati si inchideri cu sticla glisanta, securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Daca sunteti interesati de pergole care nu pun presiune pe structura, eliminand necesitatea lucrarilor de consolidare, va sugeram sa optati pentru pergole din aluminiu. Instalam copertine cu brate retractabile si pergole aluminiu. Folosim duraluminiu de prima prelucrare, usor ca si greutate si extrem de rezistent.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei si creati umbrire prin instalarea de copertine sau pergole piscina. Pergola cu prelata mare este un model adecvat la piscinele comerciale de mari dimensiuni. Piscinele comerciale si cele rezidentiale pot fi umbrite si cu pergole bioclimatice.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram