Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Balan

Copertine pergole Balan reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Balan. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca doriti pergole cu flexibilitate superioara modelelor traditionale, va recomandam pergolele si copertinele retractabile. Cu ajutorul lor, veti proteja anumite zone de la exterior si doar atunci cand este nevoie. Astfel, se explica de ce sistemele retractabile sunt frecvent instalate in orice spatiu, fie el comercial sau rezidential.

Materialele pe care le folosim sunt durabile si putem instala pergole/copertine cu actionare manuala sau automata. Multi clienti opteaza pentru pergola elecrica (cu actionare electrica) intrucat permite operarea din telefonul smart sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca detineti un restaurant/bar si va intereseaza extinderea si folosirea spatiului exterior, va sugeram sa instalati copertine si pergole. Clientii dvs sa vor bucura de privelistea oferita tot timpul anului. Realizam copertine care opresc razele nocive ale soarelui. O copertina/marchiza inchisa, va veti proteja clientii de vant, ploaie, temperaturi scazute, pe toata perioada anului.

Am constatat ca cei mai multi detinatori de restaurante/baruri opteaza pentru sisteme retractabile, intrucat mecanismele lor de actionare nu sunt la vedere.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Modul de construire face din pergolele bioclimatice o categorie aparte. Lamelele de aluminiu sunt amplasate pentru a permite ajustarea la unghiuri variate. Va fi posibil sa inchideti/deschideti acoperisul doar cat doriti.

Pentru o ventilatie sporita in timpul zilelor calduroase de vara, veti putea deschide lamelele. In schimb, in timpul lunilor racoroase, le veti inchide pentru a incalzi spatiul terasei. Fiind automatizate total, pergolele bioclimatice permit operarea de la distanta din tableta sau smartphone.

Va oferim si pergole cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) care se vor activa automat, conform senzorilor cu care sunt prevazute.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Pana cand va deschideti umbrela la iesirea din casa, va puteti feri de soare si ploaie prin instalarea unei copertine intrare. Realizam modele variate din materiale calitative si la pret avantajos. Pe langa protectia sporita, o marchiza usa intrare va fi elementul distinctiv al locuintei dvs.

Instalam si produse de protectie pentru terasa din curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

O copertina va oferi protectia mult dorita la un balcon descoperit. Sistemele retractabile sunt des instalate in balcon. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si cu lamele, optional inchise cu sticla. Astfel va veti putea bucura de spatiul balconului si toamna tarziu si iarna!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Materialele cel mai frecvent folosite in fabricarea de pergole sunt otelul si aluminiul. Daca modelele din otel exercita presiune pe structura (sunt absolt necesare lucrarile de intarire a fundatiei), pergolele din aluminiu sunt mai usoare, putand fi usor instalate pe orice terasa. Pergolele din aluminiu sunt cu prelata si bioclimatice cu lamele.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va total de spatiul piscinei prin montarea de copertina piscina—ea va creste umbrirea mult dorita. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram