Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Baile Govora

Copertine pergole Baile Govora reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Baile Govora. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

In oferta noastra se afla si pergole retractabile care se remarca prin versatilitatea oferita spatiului in care sunt instalate. Spre deosebire de produsele traditionale fixe, modelele retractabile sunt mult mai practice, ele permitand umbrirea doar la nevoie a unor zone prestabilite. Ati remarcat, probabil, cat de des sunt intalnite copertinele marchize retractabile atat in spatii comerciale, cat si private.

Va oferim pergole copertine cu actionare manuala sau automatizata. Pergola electrica (cu actionare electrica) este optiunea favorita printre clientii nostri intrucat poate fi actionata de pe smartphone sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu ezitati sa va folositi la maximum de spatiul terasei si alegeti sa instalati copertine si pergole. Astfel, va veti bucura de spatiul terasei si atunci cand ploua.

Daca nu aveti rabdare si vreti sa beneficiati cat mai repede de protejarea terasei, optati pentru copertine fixe. Ele presupun instalare rapida si au preturi avantajoase. Atunci cand doriti o mai mare flexibilitate in protectia spatiului terasei, va recomandam sa instalati copertine terasa retractabila.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de restaurante si baruri care doresc sa-si serveasca tot timpul anului clientii si in afara locatiei pot sa ne contacteze pentru instalarea de copertine si pergole. Folosim materiale de inalta calitate si protectie sportita impotriva razelor nocive ale soarelui. Copertina/marchiza inchisa reprezinta investitia fireasca atunci cand se doreste folosirea spatiului de la exterior 365 de zile din an.

Pentru restaurante si baruri, sistemele retractabile sunt cel mai des folosite, datorita mecanismelor de actionare putin vizibile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Dintre toate produsele de protectie la exterior, poate cele mai versatile produse sunt pergolele bioclimatice. Ele au lamele de aluminiu astfel dispuse incat sa poata fi deschis/inchis acoperisul doar atat cat se doreste. Astfel, lamelele vor fi inchise pe timpul iernii pentru incalzirea spatiului de la exterior. In schimb, vara, lamelele vor fi deschise pentru circularea optima a aerului. Fiind complet automatizate, pergolele bioclimatice pot fi operate de la distanta de pe tableta si smartphone.

Va oferim si pergole cu senzori (temperatura, ploaie, lumina); ele vor fi actionate la activarea senzorilor cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va oferim copertine intrare care vor oferi protectia necesara la intrarea in locuinta dvs. Materialele noastre sunt rezistente, iar produsele impresioneaza prin design si finisaj. O pergola usa intrare poate schimba, fundamental, aspectul exterior al locuintei dvs!

Puteti sa ne apelati si pentru pergola copertina gradina. Va sugeram sa alegeti cu atentie materialul, precum si spatiul in care o veti instala. Nu uitati si de bugetul in care doriti sa va incadrati. Printre clientii nostri, optiunea favorita este reprezentata de copertine si pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Bucurati-va de spatiul din balcon prin instalarea unei copertine. Realizam copertine si pergole din materiale excelente, iar sistemele retractabile sunt foarte cautate. In catalogul noastra se regasesc si copertine policarbonat, rezistente la impact.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Chiar daca otelul este, poate, cel mai raspandit material pentru pergole, aluminiul este din ce in ce mai folosit. Cum otelul este greu, copertinele din otel presupun lucrari de consolidare pentru fundatie. Pergolele din aluminiu elimina aceste lucrari, ele fiind mai usoare. Un alt argument pentru achizitionarea de pergole din aluminiu este varietatea modelelor, aluminiul fiind mai flexibil.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Copertina piscina aduce umbrirea necesara in spatiul piscinei, ameliorand confortul. Daca doriti sa infrumusetati si sa extindeti spatiul functional din fata garajului, va propunem pergola garaj. Apelati-ne pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram