Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Baia Mare

Copertine pergole Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Baia Mare. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de sisteme automatizate de umbrire, va propunem pergole si copertine retractabile. Pe langa aspectul important al utilizarii facile, pergolele retractabile atrag si prin aspectul exterior cu valoare estetica.

Dupa instalarea unei pergole electrice (cu actionare electrica), veti putea folosi spatiul de la exterior mai mult timp si mai usor, chiar si cand soarele este mai puternic ca niciodata. In plus, actionarea sistemelor retractabile se poate face de la distanta prin aplicatie de pe telefonul mobil sau prin telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Cu ajutorul copertinelor sau al pergolelor, veti putea folosi spatiul terasei chiar si in zilele toride din an. Va propunem modele din materiale care nu cedeaza expunerii la elementele naturale.

Montam copertine si pergole retractabile pentru terase. Ele pot proteja total sau partial teras, in functie de nevoile de umbrire de la un moment dat. Pergolele pot fi desfasurate in conditii meteo nefavorabile (ploaie, vant, ninsoare). Adaugarea de inchideri cu sticla glisanta securizata la pergole de terasa va permite folosirea terasei si in afara sezonului calduros.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Cu toate ca spatiul de servire de la exterior atrage clientii, puteti amplifica utilitatea lui prin instalarea de copertine sau pergole. Montam copertine si pergole pentru spatiile de la exterior are restaurantelor, barurilor, cafenelelor. Materialele pergolelor sunt durabile si blocheaza razele nocive UV fara a bloca vizibilitatea spre exterior.

Sistemele retractabile sunt alegeri inspirate pentru restaurante, baruri, cafenele stradale. Ele nu sunt doar usor de actionat, dar si discrete, mecanismele de actionare fiind ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergolele bioclimatice reprezinta cele mai recente si surprinzatoare solutii moderne de umbrire. Acoperisul lor este compus din lamele de aluminiu paralele, al caror unghi de inchidere poate fi ajustat. Astfel, lamelele pot fi orientate si deschise doar cat va doriti, lasand lumina solara si aerul sa treaca. Apa pluviala este preluata si eliminata de pe acoperis cu un sistem eficace de jgheaburi.

Instalam pergole bioclimatice cu senzori diversi (lumina, ploaie, temperature) care, odata activati, determina si actionarea automata a pergolelor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca inca nu v-ati gandit, puteti aduce o nota decorativa originala fatadei casei dvs prin instalarea unei marchize usa de la intrare. Va propunem copertine intrare si marchize din materiale in culori diverse si de inalta calitate. Marchiza usa intrare protejeaza de vant, ploaie, dar si infrumuseteaza intrarea in cladire.

Va propunem copertine si pergole si pentru spatiul terasei si gradinii dvs. Inainte de a selecta un model, ganditi-va, pe indelete, unde veti instala copertina sau pergola gradina. Tinem sa subliniem ca pergola are structura proprie si poate fi o structura de sine statoare, in timp ce copertina necesita suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati spatiul balconului cu o copertina sau pergola balcon. Copertinele verticale sunt excelente pentru balcoanele inguste de bloc, in timp ce modelele retractabile (cu brate sau verticale cu carlig) sunt adecvate in balcoanele mai mari (de tipul teraselor, balcoane din blocuri mai mici sau de la etajul vilelor). Nu uitati ca puteti amplifica protectia si siguranta in balcon cu pergole clasice sau bioclimatice cu inchideri de sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Copertinele retractabile cu brate si pergolele din aluminiu castiga din ce in ce mai multi clieti. Instalam structuri de umbrire din duraluminiu de prima prelucrare. Acesta se impune cu rezistenta inalta si greutatea mica, astfel ca structurile nu pun presiune mare pe terase si balcoane.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Completati confortul adus de piscina prin instalarea de copertina piscina. Instalam pergole cu prelata de mari dimensiuni pentru piscine comerciale mari si piscine rezidentiale. Va propunem si pergole bioclimatice pentru spatiul piscinei. Contactati-ne pentru detalii!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram