Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Baia de Arama

Copertine pergole Baia de Arama reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Baia de Arama. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergolele si copertinele retractabile constituie optiuni excelente pentru clientii interesati de sisteme automate de umbrire. Aceste pergole sunt, deopotriva, practice si estetice, ele ameliorand aspectul unui spatiu.

Prin instalarea de pergola electrica (cu actionare electrica), terasa devine o alta incapere a proprietatii. Puteti actiona pergola de la distanta prin telecomanda sau prin aplicatie de pe telefonul mobil.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Beneficiati la maxim de spatiul terasei prin instalarea de pergole sau copertine. Dispunem de o gama variata de materiale extrem de rezistente la conditiile meteo nevaforabile.

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Folositi la maximum spatiul la exterior al barului/restaurantului dvs si contactati-ne pentru instalarea de copertine pergole. Va propunem o gama diversa de materiale care au rezistenta sporita la conditiile meteo nefavorabile. Pergolele realizate vor proteja clientii de vant, ploaie, raze UV, dar vor lasa vizibilitate spre priveliste. O copertina/marchiza inchisa este ideala pentru spatiul exterior al unui bar/restaurant.

Printre cele mai populare modele in aceasta categorie se afla sistemele retractabile. Mecanismele de actionare sunt discrete, ceea ce explica popularitatea lor.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este realizata din lamele de aluminiu ce nu ingreuneaza structura. Ea este extrem de rezistenta la vremea urata si reduce riscul de infiltrare a apei. Astfel, lamelele colecteaza si dreneaza apa prin intermediul unui sistem eficient de jgheaburi.

In catalogul nostru sunt incluse si pergolele bioclimatice cu senzori de temperatura, lumina, ploaie. Ele se vor activa automat, in functie de ce setari ati ales.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Adaugati elementul distinctiv pentru casa dvs prin instalarea de copertina intrare case. Marchiza usa intrare poate infrumuseta fundamental aspectul unei locuinte. In plus, ea protejeaza intrarea in resedinta.

Instalam si produse de protectie pentru terasa din curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate prin copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile sunt optiunile favorite pentru clienti. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si bioclimatice, optional inchise cu sticla.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Daca sunteti interesati de pergole care nu pun presiune pe structura, eliminand necesitatea lucrarilor de consolidare, va sugeram sa optati pentru pergole din aluminiu. Acestea sunt usoare si pot fi create pentru a aduce si plus estetic spatiului unde sunt instalate.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei si creati umbrire prin instalarea de copertina piscina. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram