Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Bacau

Copertine pergole Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bacau. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unor sisteme automatizate de umbrire, pergolele retractabile sunt optiuni excelente. Acest tip de pergole au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu. Pergolele retractabile adauga valoare unei case, atrag clientii la restaurante si ofera protectia necesara in zilele mult prea insorite.

Pergola electrica (cu actionare electrica) face umbrirea unui spatiu facila. Ea poate fi retrasa de la distanta prin telecomanda sau aplicatie de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Cei mai multi dintre noi aleg terasa pentru relaxare doar cand vremea este placuta, evitand-o in zilele arzatoare de vara. Luati in considerare sa umbriti terasa cu structuri de umbrire de tipul pergolelor si al copertinelor. Ele sunt fabricate cu materiale care nu-si pierd culoarea si proprietatile dupa expunerea la elementele naturale.

Multi clienti aleg solutiile retractabile. Cu o pergola retractabila, veti putea umbri partial sau total terasa, in functie de nevoi. Cum este realizata din materiale rezistente la ploaie, vant, ninsoare, pergola poate ramane extinsa si pe vreme urata. Pentru a transforma terasa intr-o adevarata camera de folosit indiferent de vreme, puteti completa pergola cu inchideri de sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Clientii restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor, barurilor sunt atrasi de spatiile de servire la exterior, mai ales daca ele ofera si umbrire. Pergolele si copertinele din materiale care blocheaza razele UV nu opresc vizibilitatea spre decor si conving clientii sa revina.

Multi proprietari din domeniul HoReCa aleg sistemele retractabile pentru spatiile de servire de la exterior, intrucat usureaza mult munca angajatilor. In plus, aceste sisteme au mecanismele de actionare ascunse, nealterand aspectul fatadelor.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Cu un acoperis format din lamele de aluminiu dispuse paralel, pergola bioclimatica este usoara si nu pune presiune pe strucura. Lamelele pot fi orientate, deschise sau inchise pentru a lasa aerul si lumina solara sa treaca. Mai mult, riscul de infiltrare este redus pentru pergola bioclimatica, apa pluviala fiind adunata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem complex de jgheaburi.

Puteti alege pergole bioclimatice echipate cu senzori de lumina, ploaie, temperatura. Ele vor fi actionate automat, atunci cand senzorii inclusi sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Simtiti ca ati putea aduce un suflu nou casei dvs si nu stiti cum? Va sugeram sa alegeti sa instalati o marchiza usa intrare. Aceasta va proteja intrarea in casa de soare, vant, ploaie. In plus, marchiza usa intrare poate fi realizata in culorile si aspectul cel mai potrivit pentru casa dvs.

Pentru terasa si gradina, va oferim solutii de umbrire precum pergole si copertine. Nu va grabiti in luarea unei decizii si alegeti locul de instalare pentru acestea. Va amintim ca pergola poate exista independent, ea avand structura proprie, dar copertina va avea nevoie de un suport pentru a fi instalata.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va indemnam sa alegeti copertine si pergole balcon pentru a proteja balcoanele fara acoperis. Sistemele retractabile (verticale cu carlig sau cu brate) sunt mereu alegeri adecvate pentru balcon.

In balcoanele inguste, copertinele verticale sunt optiuni practice. Pentru balcoanele mai mari, de la etajul caselor sau de tipul teraselor, va propunem pergolele clasice si pergolele bioclimatice. Daca vreti sa obtineti protectie impotriva conditiilor meteo potrivnice si securizare maxima, puteti sa completati pergolele cu inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Tot mai multi clienti aleg pergolele aluminiu si copertinele cu brate retractabile pe structura metalica pentru aplicatii rezidentiale si comerciale. Instalam pergole cu duraluminiu de prima prelucrare, remarcabil prin greutatea sa mica si rezistenta in timp. Aceste structuri nu pun presiune excesiva pe fundatia spatiilor de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Indiferent de dimensiunea piscinei, alegeti sa imbunatatiti confortul prin crearea de umbra. Instalam copertine si pergole cu prelata de mari dimensiuni pentru piscine rezidentiale si comerciale. Va sugeram pentru spatiul piscinei sa alegeti si pergolele bioclimatice-- mereu o investitie inspirata.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram