Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Azuga

Copertine pergole Azuga reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Azuga. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Doriti pergole usor de operat doar la nevoie? Alegeti dintre modelele noastre de pergole retractabile. Cu un sistem automat de copertine marchize, veti putea proteja zonele stabilite doar cand aveti nevoie. Pergolele retractabile sunt raspandite atat in locatiile comerciale, cat si in cele rezidentiale.

Pergola electrica (cu actionare electrica) transforma spatiul exterior intr-o camera usor de utilizat. Ea poate fi actionata prin telecomanda si chiar prin aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru extinderea spatiului unei terase. Ele sunt realizate din material durabile si rezista conditiilor meteo extreme de peste an.

Usor de instalat pe perete si rezistente la conditii meteo extreme (furtuni puternice), copertinele fixe pentru terase sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete limitate.

Daca doriti sa protejati doar partial si doar la nevoie spatiul terasei, o coperatina terasa retractabila constituie o buna investitie. Copertina terasa retractabila va spori confortul pe timpul verii, oferind umbrirea necesara pe terasa.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Instalarea de copertine pergole permite servirea clientilor 365 de zile din an. Utilizam materiale durabile cu protectie impotriva razelor UV si realizam copertine exterioare potrivite pentru restaurantul/barul dvs. Indiferent de cat de tare ploua sau bate vantul, clientii se vor simti la fel de bine in afara barului dupa ce vom instala o copertina/marchiza inchisa.

Intrucat au mecanismele de operare ascunse de ochii clientilor, sistemele retractabile sunt cele mai cautate pentru baruri si restaurant.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesati de produse cu tehnologii inovatoare, examinati variante pergolelor bioclimatice. La pergola bioclimatica lamelele de aluminiu sunt astfel dispuse incat sa se poata modifica unghiul de deschidere/inchidere a pergolei. Riscul de infiltrare a apei este redus, lamelele preluand si drenand apa printr-un sistem de jgheaburi.

Va propunem sa analizati si optiunea pergolelor bioclimatice cu senzori (ploaie, lumina, temperatura). Aceste pergole sunt actionate ori de cate ori se activeaza senzorii.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Alegeti copertine intrare pentru a proteja intrarea in locuinta. Va putem construe pergola intrare case din materiale diverse pentru a se integra perfect in aspectul exterior al casei dvs. Pergola usa intrare schimba in bine imaginea unei proprietati si ofera protectie la intrarea in locuinta.

Atunci cand va alegeti pergola/copertina gradina, trebuie sa examinati spatiul disponibil, bugetul si materialele ce se potrivesc gradinii. Multi clienti opteaza pentru copertine/pergole din lemn. Acestea pot fi acoperite in timp de vegetatie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejam balcoanele descoperite prin construirea de copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile sunt cele mai populare pentru balcon. Realizam si copertine policarbonat. Acestea nu stirbesc accesul la privelistea de la balcon si sunt rezistente si la impact.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergolele din otel si aluminu reprezinta cele mai populare modele de protectie a spatiilor exterioare. Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si necesita intarirea fundatiilor, modelele din aluminiu sunt mai usoare. Mai mult decat atat, aluminiul este extrem de maleabil si permite realizarea unor structuri perfecte pentru spatiul exterior.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Maximizati confortul in zona piscinei prin instalarea de copertina piscina—ea va crea umbrirea dorita. Avem numeroase optiuni de protectie si infrumusetare a spatiului din fata garajului. Contactati-ne pentru instalare de pergola garaj si detalii pentru pergola pret.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram