Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Avrig

Copertine pergole Avrig reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Avrig. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

In zilele noastre, automatizarea si actionarea de la distanta sunt preferate de cei mai multi clienti. Astfel, va propunem pergolele retractabile ce reprezinta sisteme automate de copertine marchize. Pe langa practicalitate, aceste pergole se remarca si prin valoarea estetica.

daca vreti ca spatiul exterior sa devina functional tot timpul anului, indiferent de vreme, pergola electrica (cu actionare electrica) este o investitie excelenta. Ea permite actionarea de la distanta prin aplicatie de pe telefonul smart sau prin telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii populare de maximizare a spatiului terasei. Va punem la dispozitie o gama variata de materiale rezistente la elementele naturale si intemperii.

Pentru terase, va propunem si copertine fixe. Ele sunt usor de instalat si au preturi avantajoase. In plus, protejeaza eficient terasa de fenomenele naturii extreme (furtuni).

Si copertina terasa retractabila este o alegere inspirata pentru terase. V-o recomandam atunci cand doriti protejarea partiala si doar la nevoie a terasei. Multi clienti aleg copertine terasa retractabila pentru terasele lor.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

utilizati la maxim spatiul exterior al restaurantului/barului detinut prin instalarea de copertine pergole. Materialele noastre sunt de cea mai inalta calitate si vor proteja de intemperii si razele nocive ale soarelui. Puteti opta pentru construirea de copertina marchiza inchisa. astfel, clietii vor fi feriti de vant, ploaie, temperaturi extreme.

SIstemele retractibile sunt frecvent instalate in afara restaurantelor si a barurilor datorita profilului discret al mecanismelor.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Lamelele din aluminiu care alcatuiesc pergola bioclimatica ofera acesteia rezistenta sporita la ploaie, vant, furtuna, alte fenomene meteo neplacute. Fiind realizata din aluminiu, pergola bioclimatica este usoara si nu exercita presiune pe structura. Riscul de infiltratie este mic, intrucat lamelele colecteaza si dreneaza printr-un sistem complex de jgheaburi.

Daca doriti ca pergola bioclimatica sa fie actionata automat doar in anumite conditii, va amintim ca ea poate veni cu senzori de temperatura, lumina, sau ploaie.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Oferiti musafirilor dvs protectia necesara prin instalarea unei copertine intrare. Dispunem de materiale variate astfel incat sa construim pergola intrare case cea mai potrivita pentru locuinta dvs. In plus, pergola usa intrare are valoare estetica superioara; ea poate fi elementul de originalitate care lipsea in casa dvs.

Beneficiati la maxim de spatiul gradinii prin instalarea de pergola copertina gradina. Va incurajam sa va ganditi unde veti monta copertina pergola, ce materiale doriti si care este bugetul in care va incadrati. Cei mai multi clienti aleg pentru gradini copertine si pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Sistemele retractabile sunt optiuni frecvente printre clienti. Putem instala si copertine policarbonat; ele sunt rezistente si nu opresc vizibilitatea spre priveliste.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Otelul si aluminiul sunt materialele cele mai populare pentru pergole. Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si necesita lucrari de intarire a fundatiei, pergolele din aluminiu sunt mai usoare si nu presupun astfel de lucrari. In plus, aluminiul este mai flexibil si structurile pot fi realizate mai variat.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Instalati copertina piscina pentru a crea umbrire si spori confortul. Va propunem si pergola garaj pentru a ameliora spatiul din fata garajului. Va oferim oricand detalii despre pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram