Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Arad

Copertine pergole Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Arad. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de copertine marchize, pergolele retractabile sunt optiuni excelente. Acest tip de pergole au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu.

Instalam pergole si copertine cu brate retractabile si material textil acrilic, dar si pergole aluminiu cu acoperis prelata sau lamele. Pergolele cu actionare electrica pot fi operate de la distanta din telecomanda sau aplicatie pe telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii populare de maximizare a spatiului terasei. Montam copertine si pergole retractabile din materiale de inalta calitate. Ele vor permite protejarea partiala sau completa a terasei, cand aveti nevoie. Copertinele terasa retractabile creaza umbrirea cautata in zilele luminoase de vara.

Instalam pergole din materiale rezistente ce pot fi prevazute cu inchideri de sticla glisanta securizata. Astfel de solutii fac posibila folosirea terasei indiferent de conditiile meteo.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant si doriti sa folositi spatiul de la exterior pentru servirea clientilor si in zilele cele mai toride ale anului, va oferim solutii excelente de umbrire. Montam copertine si pergole din materiale care protejeaza impotriva razelor UV. Multi proprietari de restaurante opteaza pentru copertine ce opresc lumina solara intensa fara a bloca accesul spre decor.

Va propunem si sisteme retractabile pentru baruri si restaurante. Acestea vin cu mecanisme de actionare discrete, care nu modifica aspectul restaurantului si sunt usor de operat de catre anagajati.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este speciala intrucat lamelele de aluminiu sunt dispuse astfel incat sa fie posibila modificarea unghiului. Astfel, veti deschide unghiul pentru circularea eficienta a aerului vara, dar il veti inchide cand vremea este urata si friguroasa. In plus, aceste pergole au un sistem complex de jgheaburi pentru colectarea si eliminarea apei pluviale.

Pergolele bioclimatice pot veni cu senzori diversi (lumina, ploaie, temperatura) ce actioneaza automat pergolele, atunci cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Oferiti musafirilor dvs protectia necesara prin instalarea unei copertine intrare. Dispunem de materiale variate astfel incat sa instalam marchize intrare case cea mai potrivita pentru locuinta dvs. In plus, pergola usa intrare are valoare estetica superioara si poate scoate din anonimat o casa.

Beneficiati la maxim de spatiul gradinii prin instalarea de pergole si copertine gradina. Va recomandam sa nu va grabiti atunci cand alegeti locul de instalare pentru copertine sau pergole. Nu uitati ca o copertina va avea nevoie de un suport pentru ancorare, in timp ce pergola poate functiona independent, ea avand structura proprie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Sistemele retractabile sunt optiuni frecvente printre clienti. Putem instala si copertine policarbonat; ele sunt rezistente si nu opresc vizibilitatea spre priveliste.

Alegeti sa protejati spatiul balconului cu pergole sau copertine balcon. Pentru balcoanele inguste de blocuri, recomandam copertinele verticale, in timp ce balcoanele mai mari pot fi completate cu diverse copertine retractabile (cu brate sau verticale cu carlig).

Balcoanele de mari dimensiuni (de tip terase), cele de la etaj de case sau blocuri mici pot beneficia prin instalarea de pergole cu prelata sau chiar pergole bioclimatice, cu sau fara inchideri de sticla glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Printre materialele din ce in ce mai populare pentru solutiile de umbrire este aluminiul. Instalam pergole din duraluminiu de prima prelucrare. Acesta este extrem de usor, dar si foarte rezistent. El nu pune presiune inutile pe terase si balcoane. In plus, solutiile cu aluminiu sunt usor de curatat si au durata lunga de viata.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Aduceti umbrire in spatiul piscinei prin instalarea de copertina piscina. Instalam pergole cu prelata de mari dimensiuni, dar si pergole bioclimatice. Ele sunt adecvate atat pentru piscinile comerciale mari, dar si pentru aplicatiile rezidentiale.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram