Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Amara

Copertine pergole Amara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Amara. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Unii clienti au amanat instalarea unor structuri de protectie la exterior, gandindu-se la permanenta lor. Pentru mai multa versatilitate, va sugeram pergolele retractabile. Ele permit protejarea zonelor alese doar atunci cand este nevoie.

Cu o pergola electrica (cu actionare electrica) veti putea controla protectia unui spatiu exterior de la distanta. O aplicatie din telefonul smart sau o telecomanda va vor permite sa transformati un spatiu exterior intr-o camera aditionala a locuintei dvs.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Beneficiati de spatiul terasei si in timpul vremii urate prin instalarea de pergole si copertine. Materialele pe care le folosim in realizarea acestora sunt durabile si atragatoare estetic.

Pentru terase, va propunem si copertine fixe. Ele sunt usor de instalat si au preturi avantajoase. In plus, protejeaza eficient terasa de fenomenele naturii extreme (furtuni).

Si copertina terasa retractabila este o alegere inspirata pentru terase. V-o recomandam atunci cand doriti protejarea partiala si doar la nevoie a terasei. Multi clienti aleg copertine terasa retractabila pentru terasele lor.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Orice detinator de bar/restaurant isi doreste sa aiba cat mai multi clienti pe tot parcursul anului. Va oferim copertine pergole pentru a va putea servi clientii la exterior 365 de zile pe an. Printre optiuni se remarca si copertina/marchiza inchisa ce va proteja clientii de vant, ploaie si temperaturi scazute.

Si sistemele retractabile sunt cautate de detinatorii de restaurante si baruri. Ele au mecanismele de actionare ascunse, de aceea sunt preferate in aceste locatii.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Fata de alte tipuri de pergole, pergola bioclimatica se remarca prin modul de dispunere a lamelelor de aluminiu. Astfel, veti putea modifica unghiul lamelelor in functie de necesitati. O ventilatie eficienta va fi obtinuta prin deschiderea unghiului, in timp ce inchiderea lui va proteja de vant, ploaie si frig.

Daca sunteti interesat, putem instala pergole bioclimatice cu senzori (lumina, temperatua, ploaie). Acestea sunt actionate automat cand se activeaza senzorii.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Oferiti musafirilor dvs protectia necesara prin instalarea unei copertine intrare. Dispunem de materiale variate astfel incat sa construim pergola intrare case cea mai potrivita pentru locuinta dvs. In plus, pergola usa intrare are valoare estetica superioara; ea poate fi elementul de originalitate care lipsea in casa dvs.

Beneficiati la maxim de spatiul gradinii prin instalarea de pergola copertina gradina. Va incurajam sa va ganditi unde veti monta copertina pergola, ce materiale doriti si care este bugetul in care va incadrati. Cei mai multi clienti aleg pentru gradini copertine si pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Sistemele retractabile sunt optiuni frecvente printre clienti. Putem instala si copertine policarbonat; ele sunt rezistente si nu opresc vizibilitatea spre priveliste.

Pergola pentru piscine si garaj

Aduceti umbrire in spatiul piscinei prin instalarea de copertina piscina. Folositi spatiul din fata garajului prin montarea de pergola garaj—ea are si valoare estetica! Contactati-ne astazi pentru pergola pret!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Otelul si aluminiul sunt materialele cele mai populare pentru pergole. Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si necesita lucrari de intarire a fundatiei, pergolele din aluminiu sunt mai usoare si nu presupun astfel de lucrari. In plus, aluminiul este mai flexibil si structurile pot fi realizate mai variat.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram