Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Alba Iulia

Copertine pergole Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Alba Iulia. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Puteti avea copertine si pergole care dau flexibilitate spatiului de instalare. Cu pergole si copertine retractabile, veti umbri spatiul doar la nevoie. Aceste sisteme retractabile sunt recomandate in spatiile comerciale si rezidentiale, aducand numeroase beneficii: infrumuseteaza, diversifica modul de folosire a spatiului, reduc cheltuielile de energie (nu mai este nevoie de aer conditionat la interior), cresc valoarea proprietatii, etc.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este foarte cautata, ea putand fi actionata atat din telecomanda, cat si din aplicatie de pe telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu limitati folosirea spatiului terasei doar cand soarele nu este foarte intens. Va sugeram sa instalati sisteme de umbrire din materiale care opresc razele puternice ale soarelui. Realizam modele in  culori diverse, pentru completarea armonioasa a terasei.

Copertinele si pergolele retractabile sunt solutii excelente pentru terasa, ele umbrind partial sau total terasa. Folosim materiale care rezista expunerii la soare, ploaie, vant, ninsoare. Prin urmare, nu va fi nevoie sa strangeti copertinele dupa racirea vremii.

Va amintim ca puteti proteja total terasa de conditiile meteo neplacute instaland inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

V-ati gandit sa profitati la maximum de spatiul exterior al restaurantului/barului dvs si sa-l protejati cu pergol sau copertine? Materialele pe care le folosim sunt durabile si produsele noastre opresc si razele nocive UV.

Multi proprietari de restaurante, cafenele, pensiuni, baruri aleg sistemele retractabile deoarece sunt usor de extins si strans de catre angajati. Nu va preocupati ca mecanismele de actionare vor afecta fatada, intrucat ele sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti in cautarea unor produse de protectie la exterior care sa ofere versatilitate sporita spatiului, pergolele bioclimatice constituie mereu optiuni sigure. Lamelele de aluminiu ale acestora sunt dispuse astfel incat sa puteti modifica unghiul lor de deschidere si modul lor de orientare. Vara, veti dori sa deschideti unghiul pentru ventilatie eficienta, in timp ce iarna le veti inchide pentru a incalzi spatiul de la exterior. Aceste lamele reduc si riscul de infiltrare a apei, colectand si drenand apa eficient.

Complet automatizate, pergolele bioclimatice  pot fi echipate cu senzori (lumina, temperatura, ploaie). Aceste modele vor fi declansate cand senzorii cu care vin sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Simtiti ca lipseste ceva casei dvs la exterior? O marchiza intrare case poate fi elementul final care sa schimbe esential aspectul exterior al locuintei. Folosim materiale durabile, in culori variate pentru a se potrivi cat mai bine stilului arhitectural al casei dvs.  Marchiza usa intrare infrumuseteaza, dar si protejeaza la intrarea in casa de ploaie, vant, ninsoare.

Si spatiul gradinii si al terasei poate beneficia de imbunatatiri prin instalarea de copertine sau pergole. Ganditi-va bine unde veti instala aceste structuri, fiecare dintre ele avand nevoi diferite de instalare. Pergola este independenta, avand structura proprie, in timp ce copertina are nevoie mereu de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Catalogul nostru include modele variate de copertine si pergole balcon din materiale diverse. Va semnalam ca sistemele retractabile (verticale cu carlig, cu brate) constituie optiunea numarul 1 pentru balcon pentru cei mai multi clienti.

Copertinele verticale functioneaza excelent in balcoanele inguste de bloc, iar pergolele clasice si bioclimatice sunt ideale in balcoanele spatioase. Independent de marimea balconului, il puteti transforma intr-un spatiu util tot anul prin protectia totala la factorii externi cu ajutorul inchiderilor de sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Evitati cheltuielile suplimentare pe care le presupun pergolele din materiale grele si alegeti pergole din aluminiu. Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu din duraluminiu de prima prelucrare. Este un material usor care nu pune presiune pe fundatie, dar si rezistent in timp.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Creati umbrire in zona piscinei prin montarea de copertina sau pergola  piscina. Instalam pergola cu prelata si pergole bioclimatice pentru piscine comerciale mari, dar si pentru piscine mai mici, rezidentiale. Suntem aici cu orice detaliu legat de pergola pret.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram