Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Aiud

Copertine pergole Aiud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Aiud. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergolele retractabile sunt excelente cand va doriti structuri de protectie cu versatilitate superioara. Operarea de copertine marchize este facila, cele mai multe fiind automatizate.

O pergola electrica (cu actionare electrica) are darul de a creste functionalitatea unui spatiu, operararea realizandu-se de la distanta prin aplicatie de pe telefonul smart sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Stiati ca puteti folosi spatiul terasei si atunci cand ploua sau este frig? Pergole si copertine terase va vor ajuta sa va relaxati pe terasa si atunci cand ploua. In oferta noastra se afla copertine fixe, cu instalare rapida si preturi atractive. Ele vor rezista si conditiilor meteo neplacute.

Realizam si copertina terasa retractabila care permite protejarea doar la nevoie a unor zone specifice.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Suntem pregatiti sa extindem spatiul de servire al restaurantului/barului dvs pe toata perioada anului prin instalarea de pergole/copertine. Folosim materiale rezistente care pot estompeaza si efectele nocive ale razelor UV. Daca instalam o copertina/marchiza inchisa, clientii dvs se vor relaxa la un ceai cald chiar si in sezoanele friguroase.

Aruncati o privire si la sistemele retractabile—o optiune cautata pentru restaurante si baruri datorita mecanismelor de actionare ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Datorita dispunerii speciale pentru lamelele de aluminiu, pergola bioclimatica permite ajustarea unghiului. Astfel, in timpul verii puteti deschide unghiul pentru a amplifica circularea aerului sau inchide iarna, pentru a incalzi spatiul. Lamelele colecteaza si dreneaza apa cu ajutorul unui sistem de jgheaburi.

Putem instala si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, temperatura, lumina), care sunt actionate odata cu activarea senzorilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Stiati ca puteti sa schimbati total aspectul exterior al casei dvs printr-o investitie avantajoasa si durabila in timp? Nu vorbim despre varuirea fatadei, ci despre instalarea de pergola intrare case. Aceasta este o modalitate extrem de eficienta in a infrumuseta o locuinta. Produsele noastre se remarca prin durabilitate si designul atractiv. Mai mult, o pergola intrare case va proteja impotriva vremii urate la intrarea/iesirea din locuinta.

Avem si produse pentru gradina si multi clienti prefer copertine si pergole din lemn pentru spatiul gradinii. Insistam sa selectati atent unde le veti instala, din ce material sa fie realizate. Produsele noastre vin la preturi competitive.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu mai amanati inchiderea balconului si contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon. Multi dintre clienti aleg sistemele retractabile pentru balcon. Va propunem si copertine policarbonat, rezistente la impact si capabile sa nu opreasca accesul la privelistea de la balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Cu toate ca otelul reprezinta cel mai folosit material pentru pergole si copertine, el este greu si face necesare lucrarile de consolidare a fundatiei. Va propunem pergole si copertine din aluminiu care sunt mai usoare. Cum aluminiul este mai flexibil decat otelul, putem realiza design-uri variate pentru pergole si copertine.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

De ce sa evitati zona piscinei atunci cand soarele este prea stralucitor? Alegeti sa instalati copertina piscine pentru a creste confortul la piscine. Avem solutii variate si pentru garaj, unde pergola garaj este foarte cautata. Cu ajutorul ei, spatiul garajului va castiga in functionalitate, dar si aspect estetic. Consultati-ne oricand pentru pergola pret.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram