Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Adjud

Copertine pergole Adjud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Adjud. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Unii clienti evita solutiile de umbrire, gandindu-se ca ele restrictioneaza semnificativ modul de folosire a spatiului. Acest aspect nu este insa valabil cu solutiile de umbrire retractabile. Copertinele si pergolele retractabile duc la diversificarea modurilor de folosire a unui spatiu comercial si rezidential, infrumuseteaza, reduc cheltuielile de energie, etc.

In categoria solutiilor retractabile, pergola electrica (cu actionare electrica) are un rol aparte, intrucat este facil de actionat de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Este salutara instalarea unei terase in curtea dvs, dar completati aceasta zone de relaxare prin solutii de umbrire. Utilizam materiale ce protejeaza de radiatiile nocive UV, in culori variate pentru a completa cat mai armonios spatiul de la exterior.

Multi clienti se indreapta spre copertinele si pergolele retractabile, intrucat ele permit ajustari variate. Astfel, veti putea umbri partial sau integral terasa, doar la nevoie. Daca doriti, puteti lasa pergola extinsa tot anul, materialul fiind rezistent la ploaie, vant, ninsoare.

Va sugeram sa adaugati si inchideri de sticla glisanta securizata pentru terasa. Astfel, terasa va deveni o prelungire a spatiului de la interior, fiind protejat de conditiile de meteo extreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca detineti un restaurant/bar si va intereseaza extinderea si folosirea spatiului exterior, va sugeram sa instalati copertine si pergole. Clientii dvs vor fi protejati de soarele arzator fara a pierde vizibilitatea spre privelistea cafenelei, restaurantului, pensiunii dvs.

Va sugeram sa alegeti sisteme retractabile, intrucat sunt usor de operat. Angajatii dvs se vor putea ocupa de servirea clientilor si nu de actionarea pergolelor. In plus, aceastea au mecanismele ascunse, astfel ca nu altereaza fatada localului.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Modul de construire a acoperisului face din pergolele bioclimatice o categorie aparte. Lamelele de aluminiu sunt amplasate pentru a permite ajustarea la unghiuri variate, dar si varierea modului de orientare. Va fi posibil sa inchideti/deschideti acoperisul doar cat doriti. Cand ploua, veti putea retrage lamelele, dar lasa aerul sa treaca pentru a ventila zona acoperita.

Fiind automatizate total, pergolele bioclimatice permit operarea de la distanta din tableta sau smartphone. In plus, ele pot veni cu senzori (lumina, ploaie, temperatura) ce le vor activa automat, cand sunt actionati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Pana cand va deschideti umbrela la iesirea din casa, va puteti feri de ploaie prin instalarea unei marchize usa intrare. Realizam modele extrem de variate din materiale in culori variate si la pret avantajos. Pe langa protectia sporita, o marchiza usa intrare va fi elementul distinctiv al locuintei dvs.

Instalam si produse de umbrire pentru terasa si gradina. Va sfatuim sa incepeti prin a alege locul de instalare pentru acestea. Copertinele au nevoie de un suport pentru instalare, in timp ce pergolele pot fi montate oriunde, avand structuri proprii.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

O copertina sau pergola va oferi protectia mult dorita la un balcon descoperit. Instalam copertine si pergole pentru balcon din materiale diverse. Sistemele retractabile, cu brate sau verticale cu carlig, sunt des instalate in balcoane.

Daca stati la bloc si balconul este ingust, va recomandam copertine verticale. Daca dispuneti, in schimb, de un balcon spatios, chiar de tip terasa, va propunem pergole clasice sau bioclimatice. Ele pot fi completate cu inchideri cu sticla securizata glisanta. Astfel, balconul va fi protejat de vremea urata si va putea fi folosit tot anul.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Materialele cel mai frecvent folosite in fabricarea de pergole sunt otelul si aluminiul. Tot mai multi clienti aleg copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Folosim duraluminiu, remarcat prin rezistenta si greutate mica. Produsele din duraluminiu nu pun presiune pe terase si balcoane si sunt si usor de intretinut.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va total de spatiul piscinei prin umbrirea ei cu o copertina sau pergola. Recomandam pergole cu prelata mare si pergole bioclimatice pentru piscinele mari, comerciale. Pentru piscinele rezidentiale, pergolele bioclimatice sunt investitii extrem de inspirate! Contactati-ne pentru pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram