Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Idei Pentru Închiderea Terasei

Terasele sunt completări inspirate pentru orice proprietate, fie că vorbim despre o curte rezidențială, spațiul exterior stradal al unei cafenele sau curtea unui restaurant. Pentru a putea extinde perioada folosirii terasei, o idee ar fi închiderea ei. Vă putem ghida în alegerea unui model.

O terasă închisă vă va proteja de ploaie, zăpadă, vânt puternic și se va transforma într-un spațiu de relaxare, de locuit. Dacă doriți mai multă intimitate și confort, analizați închiderea terasei cu pergole, copertine. Cu soluția potrivită, terasa poate deveni locul liniștit, ferit de zgomotele stradale, pe care îl căutați de atâta timp.

terasa pergola inchisa

Vă gândiți să vă vindeți proprietatea și nu știți cum să atrageți mai mulți clienți? Dați proprietății dvs. un aer original și creșteți valoarea ei la vânzare prin închiderea terasei cu una dintre soluțiile moderne pe care vi le propunem.

Pergole retractabile cu prelată

Una dintre cele mai populare soluții de închidere a teraselor este pergola retractabilă cu prelată. Flexibilă, aceasta oferă umbră și protejează de razele intense ale soarelui. O pergolă retractabilă este realizată cu materiale rezistente, care sunt întinse și retrase cu ajutorul unor brațe articulate.

pergola nomo cu zip raso

Brațele sunt realizate din aluminiu și sunt suficient de puternice pentru a menține materialul perfect întins când pergola este deschisă. Cu ajutorul unei manivele sau prin mecanism motorizat, veți putea deschide sau închide ușor pergola. Unele pergole motorizate sunt chiar automatizate. Ele pot avea senzori (de vânt, de lumină) ce le vor acționa conform caracteristicilor.

Folosim materiale rezistente la vreme, la apă și structuri robuste din aluminiu. Pergolele retractabile vor rezista vânturilor puternice, ploii și chiar expunerii îndelungate la soare, fără a-și pierde aspectul sau funcționalitatea. Unele modele pot fi echipate cu sisteme suplimentare de tensionare și ancorare.

pergola Nomo

Nomo este o pergolă ce se poate integra cu ușurință în orice structură, fără a pierde din eficiență. Nomo este o pergolă de nouă generație, cu o copertină retractabilă, potrivită pentru spațiile deschise, terase. Are o structură de aluminiu, componente de oțel inoxidabil și poate ajunge la dimensiuni de 550x700cm.

Datorită profilului orizontal de 32cm, pergola Nomo poate integra copertina Zip Raso, închiderea putând fi completă. Echipată cu jgheaburi înclinate, Nomo se poate optimiza cu lumini led de jur împrejur (RGB) sau lumini led liniare.

pergola cu stor zip raso

O altă variantă practică pentru terasă este pergola Atika. Ea este adecvată atât teraselor rezidențiale, cât și celor de restaurante, hoteluri. Atika vine în 4 modele: Atika 120-One, Atika 120-Free, Atika-150 One și Atika 150-Free. Pergola atrage clienții prin confort și funcționalitate.

pergola atika

Phoenix Free este o pergolă interesantă, ce poate fi integrată în numeroase spații. Cu structură de aluminiu și acoperiș retractabil, pergola Phoenix Free are forme minimale și blânde. Ea are suport de auto-susținere sau se poate monta pe perete cu acoperiș pe șine.

pergola phoenix

Pergola-baldachin Phoenix Free are stâlpi laterali, scurgere laterală pentru apă și este acționată motorizat. Culorile pentru prelată sunt numeroase, pentru integrare armonioasă cu restul clădirii.

Pergole cu lamele (bioclimatice)

După cum sugerează și numele, pergolele bioclimatice se disting prin confortul climatic complet natural pe care îl oferă. Acestea au lamele ajustabile din aluminiu ce se pot roti până la 1400, ajustându-se imediat la lumină și adierea vântului. Când plouă, lamelele se retrag, iar apa este direcționată spre jgheaburile integrate în structură.

pergola bioclimatica inchisa cu sticla si storuri zip

Cu structuri de aluminiu și materiale de calitate certificată, pergolele cu lamele bioclimatice pot fi realizate cu zeci de culori. Se folosește vopsea eco, rezistentă la razele UV, sare și umezeală. Pergolele bioclimatice sunt automatizate, au caracteristici și accesorii (ferestre laterale, spoturi) care le fac unice.

Dacă vă atrage libertatea de 360-grade, pergolele din seria Brera-P sunt extrem de potrivite. Lamelele compacte creează o fereastră spre cer, pergolele fiind dotate cu închideri verticale Zip Raso și fereastră glisantă Slide Glass. Structura este de aluminiu, asemeni lamelelor. Brațele de susținere  sunt din Inox.

pergola bioclimatica brera cu inchidere sticla glisanta si storuri Screen Zip

Pentru a se acoperi zone de mari dimensiuni, modulele pot fi cuplate pe lățime și lungime. Lamelele sunt de 2 sau 3 cm. Sistemul de lamele se poate compacta. Puteți să vă bucurați de lumina directă, opri lamelele în orice poziție sau aproape pentru a obține protecție totală.

O altă variantă pentru închiderea terasei cu pergolă bioclimatică ar fi Majestic, un sistem ce se poate ajusta ușor la orice nevoie. Cu un design meticulos, extrem de solid, pergola Majestic permite adăugarea de numeroase accesorii. Dacă doriți un sistem ce se poate personaliza extrem de divers, optați pentru modelul Majestic.

pergola bioclimatica majestic cu inchidere sticla Nuna

Copertine verticale pentru terase acoperite

Copertinele verticale se evidențiază prin capacitatea lor de a proteja de soare, ele blocând razele soarelui și diminuând căldura la interior. Cu o copertină verticală puteți să vă protejați spațiul de ochii curioși ai vecinilor, trecătorilor. În plus, ea protejează de vânt, sporind confortul.

inchidere verticala

Versatile, copertinele verticale se pot ajusta la diverse tipuri de structuri, balcoane, terase, verande. Prin operare verticală, veți putea ajusta cantitatea de lumină sau umbră. Terasa va deveni un spațiu confortabil, intim. Varietatea materialelor, a design-urilor fac copertinele verticale soluții pentru numeroase spații.

Protejați elegant balconul de privirile vecinilor cu ajutorul copertinelor verticale. Spre exemplu, Screen500-zip are linii modern, iar sistemul cu ghidare extinde posibilitățile de folosire. Este o copertină cu închidere tip fermoar, fără deschideri laterale, protejarea de soare, vânt și ploaie fiind excelentă.

screen zip inchidere cu stor vertical automat

La Screen500-zip, materialul rămâne mereu între ghidaje, pentru închidere ermetică. La retragere, materialul va fi protejat într-o casetă. Elementele de asamblare sunt ascunse, aspectul copertinei fiind curat, subtil.

rulouri maxiscreen

Celor care și-au instalat un baldachin și doresc să-l completeze cu protecție solară, le propunem o copertină precum Maxiscreen Box. Aceasta este special concepută pentru a acoperi suprafețe de mari dimensiuni, putând ajunge la 5x5m. Se montează la exterior cu sisteme de ghidaje cu cablu sau de bare. Pentru folosire facilă, recomandăm modelul motorizat.

maxiscreen box

Windy este o copertină verticală concepută pentru protejarea spațiilor exterioare. Poate fi executată cu material textil cu strat PVC sau cu folie transparentă cristal. Dotată cu ghidaje telescopice pentru culisarea materialelor, Windy poate fi integrată în orice structură. Sistemul Shy Zip menține materialul în ghidaje și absoarbe orice mișcare de material. Când este strânsă, copertina este protejată de o casetă de aluminiu.

copertina verticala cu material textil pvc

Închideri cu sticlă

Închiderile cu sticlă aduc un aer modern oriunde ar fi instalate. Se folosește sticlă securizată, care rezistă la impact și nu se sparge în bucăți ascuțite. Terasele închise cu sticlă pot avea structură de aluminiu sau oțel inoxidabil, sisteme speciale de deschidere. Dacă sunt închideri retractabile, acționarea se poate realiza manual sau automatizat. Design-ul este divers, la dimensiuni, finisaje dorite.

Acoperiș cu sticlă

Acoperișul cu sticlă la o terasă vă va permite să vă bucurați de priveliștea cerului, fără a vă preocupa de vânt, frunze, sau ploaie. O terasă cu acoperiș de sticlă va oferi protecție sporită. Acoperișul va suporta încărcări mari, iar elementele de etanșare nu vor lăsa apa, frunzele, praful să treacă.

Clienții interesați de mai multă flexibilitate, pot alege acoperișul cu sticlă retractabil. Plăcile de sticlă (transparentă sau semi-transparentă) se vor retrage parțial sau total, după caz. Acoperișul de sticlă retractabil poate fi acționat manual, dar acționarea electrică este mai simplă (și mai căutată).

acoperis sticla retractabil

Dacă bugetul dvs. nu este foarte generos sau nu sunteți interesat de un model mai flexibil, vă recomandăm acoperișul de sticlă fix . Acesta are panourile de sticlă permanent stabilite în poziție. Chiar dacă nu este versatil, acoperișul fix de sticlă se evidențiază cu stabilitatea și rezistența sa la vreme rea, vânturi puternice.

acoperis sticla fix

Tupak se evidențiază prin eliminarea profilului orizontal din structură. Este un sistem unic, de aceea acoperișul are un aspect curat, modern, care optimizează claritatea. Utilizatorii se vor bucura de multele beneficii pe care le aduce acest acoperiș de sticlă aparte.

Tupak este un produs potrivit în spațiile rezidențiale dar și pentru cele Horeca. Nu există obstacole care să blocheze accesul luminii. Sistemul poate include LED-uri în ghidaje, utilizatorii bucurându-se de spațiul terasei și după lăsarea întunericului. Este primul acoperiș validat de standardele europene pentru ploaie, vânt și zăpadă.

sistem acoperis sticla mobil

Închiderea cu sticlă glisantă perimetrală (stânga-dreapta)

Terasa poate fi închisă cu sticlă, de jur-împrejur (perimetral), ce poate glisa stânga-dreapta. Panourile de sticlă se montează pe șine sau roți care rulează lateral pentru a deschide terasa. Pentru geamurile glisante se pot folosi sticlă termoizolantă (izolează termic) sau sticlă securizată (protejează de efracții, impact).

inchidere sticla glisanta pentru terase

Slide Glass 60 este un sistem pentru ferestre glisante realizat cu sticlă securizată și închidere pe șine. Aspectul său este minimalist, elegant, fără șuruburi la vedere. Sistemul este soluția ideală pentru terase, balcoane, mansarde, verande. Garniturile din policarbonat sunt transparente, rezistente la apă și vânt, protejând fără să obtureze vizibilitatea.

Nuna este un sistem ușor de operat. Are un sistem de ancorare puternic, panourile glisând rapid și ușor la poziția dorită. Nuna are un sistem care se ajustează la condițiile structurale pentru a asigura mișcare automată, secvențială a panourilor. Modelul se folosește pentru spațiile de mari dimensiuni, cu utilizare frecventă.

inchidere sticla tip armonica

La sistemul Nuna, panourile de sticlă culisează pe ghidajele din partea inferioară. Astfel, structura nu trebuie să suporte greutatea lor.

Închiderea cu sticlă ghilotină

Închiderea cu sticlă ghilotină este un sistem de închidere la care panourile de sticlă se ridică sau coboară în canale sau ghidaje. Panourile se vor mișca în structura fixă, dar pot fi blocate în anumite poziții pentru a controla fluxul de aer, lumina. De regulă, partea superioară va fi fixă și doar partea inferioară va glisa în sus. Se vor preveni accidentele, efracțiile cu sisteme de siguranță și de blocare.

terasa cu sticla ghilotina

Wintergarden cu acoperiș din sticlă fix sau retractabil

Un winter garden (grădina de iarnă) este o structură independentă sau anexată la o clădire, folosită mai ales pe perioada anotimpului rece. Un winter garden poate avea funcția pe care o doriți dvs: spațiu de locuit, spațiu de relaxare, zonă de luat masa. Acoperișul și pereții unui winter garden sunt, de obicei, din sticlă.

wintergarden cu acoperis sticla fix

Acoperișul unui winter garden poate fi fix sau retractabil, iar structura este din aluminiu sau oțel. Pentru confort sporit, un winter garden poate fi completat cu sisteme de încălzire, iluminare, climatizare. Se pot instala și pardoseală, elemente variate de design, tâmplărie și mobilier.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram