Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine Textile

Spatiile de la exterior pot deveni mai confortabile odata cu instalarea unor structuri de umbrire. La Copertine Pergole veti gasi o oferta generoasa de copertine de inalta calitate, la preturi convenabile. Tot mai multi clienti se indreapta catre modelele retractabile, datorita flexibilitatii la utilizare. Acestea sunt extinse cand soarele este puternic sau retrase cand nu este nevoie de umbrire sau conditiile meteo se inrautatesc major (ploi torentiale, ninsori, furtuni, vanturi intense, etc).

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Storbox 400

Va propunem sa analizati instalarea de copertine textile, indiferent de spatiul pe care doriti sa-l umbriti. Realizam copertine in dimensiunile necesare, conform specificitatilor si formei spatiului dvs. In plus, va oferim diverse stiluri de copertine textile, cu linii moderne si minimaliste, dar si modele cu linii mai blande si forme inspirate de natura. Copertinele noastre textile sunt aditii excelente pentru terasele mari, restaurante, hoteluri, piscine, curti, gradini, solarii, cluburi de societate, etc. Ele au durata lunga de viata, mai ales cand beneficiaza de lucrari de intretinere si curatare adecvate.

Cum aveti grija de copertinele textile?

La copertinepergole.ro folosim materiale cu tratament impotriva bacteriilor, mucegaiului, radiatiilor UV. Cu toate acestea, pentru ca produsele noastre sa-si mentina proprietatile pentru multi ani este nevoie sa le intretineti si curatati corespunzator. Chiar daca optati pentru o copertina retractabila cu caseta, in care materialul se retrage in caseta si este protejat, sau daca instalati copertina sub o streasina sau alta structura, va fi nevoie ca, in mod regulat, sa curatati copertinele textile.

copertina maticbox vedere apropiata

Maticbox

Copertinele textile sunt expuse mult timp la poluantii din aer, praf, insecte, frunze, pene si alte substante si materii care pot pata copertina textile. Ploaia mai poate indeparta parte din ele, dar praful se poate depune adanc in tesatura si genera mucegai. Daca strangeti copertina textila cand inca este umeda, ea va mucegai.

Daca ati ales copertine cu Recwater (un material impermeabil), acestea vor avea nevoie de ingrijire adecvata. Va trebui sa folositi perii moi, jeturi de apa cu presiune mica pentru a nu distruge invelisul protector impermeabil.

recwater fata verso strat pvc

 

Indiferent de modelul ales si solutia de curatare pe care doriti sa o folositi, testati-o inainte intr-o zona care nu este vizibila. Vreti sa fiti siguri ca nu distrugeti materialul!

Copertinele textile rezidentiale necesita curatare o data pe an, in timp ce cele comerciale ar trebui curatate odata la 4 pana la 8 saptamani, in functie de locul in care sunt instalate. Anumite copertine pot fi spalate chiar la masina de spalat, dar cele mai multe nu pot fi curatate astfel. Inainte de a spala copertinele, nu uitati sa le maturati usor pentru a indeparta frunzele, panzele de paianjen, particulele de praf.

Copertine textile cu caseta

La Copertine Pergole va punem la dispozitie o gama variata de copertine textile, realizate cu materiale durabile. Acestea vin in nu mai putin de 270 de culori si va puteti si culoarea pentru feronerie—va oferim 29 de culori si texturi pentru aceasta.

Copertina retractabila Art 250

Art 250

Copertinele textile sunt tratate pentru a rezista impotriva mucegaiului, bacteriilor, radiatiilor UV. Intrucat vin cu caseta, materialele si mecanismele de actionare sunt protejate si mai putin expuse la elementele naturale. Astfel, copertinele textile cu caseta se evidentiaza cu durata lunga de viata.

Un model reprezentativ pentru magazinul nostru in categoria copertinelor textile cu caseta este copertina Modulbox 400. Aceasta include mai multe modele de copertine, care vin cu sistem Monobloc pentru a se obtine dimensiunile maxime printr-o configuratie compacta si atractiva. Dupa combinarea unor elemente de baza, se obtin modele din serie: Full Box, Semi Box, Semi Open si Open.

copertina modulbox

Modulbox

Fiecare dintre aceste modele se distinge prin modul de protejare a materialului, bratelor sau mecanismelor de actionare. Astfel, la modelul Full Box bratele si canvasul sunt protejate total in caseta, in timp ce la modelul Semi Box se protejeaza doar canvasul si partea frontala cand copertina este inchisa, intrucat profilele se imbina perfect.  Si la modelul Semi Open se remarca protectie pentru canvas, suporturi sib rate, aceastea fiind protejate de profilul copertinei si acoperisurile laterale. Profilul frontal cu geometrie circulara deschide  modulul Box, oferindu- diverse posibilitati de instalare, fara a se pierde din rezistenta si stabilitate.

copertina modulbox open

Modulbox

Copertinele din seria Modulbox-400 se evidentiaza prin caracteristicile tehnice si functionale. Toate acoperisurile sunt realizate din aluminiu pentru mai multa protectie si durabilitate si copertinele sunt lacuite in aceeasi culoare ca si restul structurii, aspectul final fiind unitar. Aceste copertine sunt ideale pentru umbrirea spatiilor vaste, avand proiectie de 4m si acoperind lungimi de 12m prin instalarea cu 4 brate. Sistemul de ajustare a inclinarii este eficient si rapid, iar bratele Onyx Lux-400 pot fi iluminate cu leduri fara a fi vizibile cablurile. Suporturile interne sunt versatile, permitand optiuni de configurare variate. Profilul frontal respinge apa si copertinele pot fi completate cu poala frontala ajustabila Sombrex. Instalarea se deruleaza facil datorita marcajelor de ghidaj de pe bratul suport si terminalului frontal. Ajustarea si inchiderea vor fi mereu perfecte.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

Daca doriti o copertina textila cu caseta, cu forme mai blande inspirate din natura, copertina Splenbox 400 este o excelenta optiune. Aceasta are proportii optime, brate invizibile, dar si specificatii tehnologice de ultima generatie. Design-ul si tehnologia acestei copertine o ajuta in a intruni, in proportii egale, eleganta, robustetea si profilul usor ca si greutate. Conceptul metalic permite obtinerea unui finisaj colorat, copertina avand un aspect curat si deosebit de atragator.

copertina splenbox 400 casetata design deosebit perfect intinsa culoare antracit

Splenbox

Ea nu include prize de plastic si poate fi adaptata spatiilor diverse. Designul sau impleteste forme blande si unghiuri cu caracter, copertina amintind de diversele forme regasite in natura. Bratele sale pot fi iluminate, asemeni profilului frontal al Sombrex-ului. Aceasta copertina are poala care se strange Sombrex—excelenta in protectia spatiului de razele soarelui dimineata devreme si seara, cand razele sunt ceva mai orizontale. Inclinarea se ajusteaza prin grilaj, iar sistemul de ancorarea faciliteaza asamblarea.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Splenbox

Copertina Storbox a aparut in 1993, dar modelul a suportat mereu schimbari, dictate de tendintele din moda de la un moment dat. Astazi, va putem oferi Storbox-400 care revolutioneaza seria din care face parte cu estetica sa dinamica si puternica. Copertina are capacitate mare de proiectie (pana la 4m) si permite echiparea cu lumini atat pentru brate, cat si pentru profilul frontal. Atunci cand copertina este inchisa, sistemul de ajustare a inclinarii este rapid si precis, rezultatele fiind excelente de fiecare data. Copertina Storbox-400 poate fi actionata manual sau motorizat si este un model-etalon pentru categoria copertinelor cu caseta. Are finisaje 100% metalice si un design care dinamizeaza orice spatiu de instalare.

copertina storbox 400

Storbox 400

Structura stilizata si design-ul cu linii drepte sunt motivele principale pentru care copertina Kuadbox-400 se integreaza perfect in fatadele moderne. Ideala in stilurile decorative minimaliste, copertina castiga si prin caracteristicile sale tehnice, precum incorporarea de mai multe seturi de brate. Kuadbox-400 are un sistem auto-pozitional de inclinare ce ajuta la optimizarea dimensiunilor pentru ansamblu fara a se sacrifica proiectia. Cutia si profilul frontal pot fi iluminate, in timp ce profilul posterior ajuta la alunecare. Copertina permite includerea de mai multe seturi de brate. Configuratia sa tehnica si utilizarea suportului automat fac posibila accesarea motorului si a canvasului fara a se demonta ansamblul.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Copertine textile fara caseta

Acolo unde se doreste umbrirea unor spatii generoase, copertinele textile fara caseta sunt alegeri mai mult decat adecvate. Absenta casetei permite extinderea bratelor fara probleme, iar preturile mai mici pentru modelele de mari dimensiuni conving cei mai multi clienti.

Intre copertinele textile fara caseta de la copertinepergole.ro se evidentiaza copertina Monobloc 500—ideala pentru umbrirea teraselor de mari dimensiuni. Aceasta copertina are brate invizibile si are o proiectie de 5m, putand umbri spatii de pana la 60m2 fara a fi nevoie de alti stalpi sau alte elemente aditionale pentru sustinere. Copertina vine cu brate Art 500, echipate cu sistem intern de tensionare de tip Art. Acesta imbunatateste tensiunea, reduce riscul deteriorarii stratului de lac si, implicit, prelungeste durata de viata pentru intregul ansamblu. Copertina Monobloc 500 se evidentiaza si cu puterea sa, ea fiind extrem de stabila si rezistenta chiar si atunci cand este in extensie de 5m. Principalul atu ramane capacitatea de a acoperi lungimi mari; cu un singur set de brate se poate obtine o lungime de 6.5m, in timp ce, cu mai multe seturi de brate si ancorele lor, se pot acoperi si pana la 12m.

copertina monobloc art

Monobloc

Remarcabila pentru puterea si adaptabilitatea sa, copertina fara caseta Arond 350 este o alegere excelenta pentru aplicatiile cu utilizare intensa. Aceasta copertina clasica in stil are numeroase caracteristici excelente si un design bine gandit. Echipata cu brate Onyx-400, copertina transforma orice terasa intr-un spatiu bine protejat, care poate fi folosit atat ziua, cat si noaptea. Aceasta pentru ca Arond 350 are bratele iluminate cu LED-uri. Design-ul sau este elegant si functional, usor de adaptat la diverse stiluri de fatada. Profilul fata este realizat din aluminiu, lacuit in aceeasi culoare ca si suportul; el nu se deterioreaza in timp chiar si daca este retrasa copertina in mod frecvent.

copertina arond 350 inchisa

Arond

Cu doar doua brate, copertina poate umbri spatii atingand 6m lungime, avand proiectie de 3.5m. Inclinarea poate avea unghiuri diverse, copertina fiind ideala pentru protejarea teraselor. Designul este functional si copertina poate di montata frontal, pe tavan si pe perete. Sistemul de caseta are grup de rulaj cu auto-sustinere, instalarea derulandu-se mai repede si mai confortabil. Alinierea bratelor se realizeaza sigur, asemeni inclinarii intregului ansamblu.

copertina Arond

Arond

La copertinepergole.ro gasiti diverse modele de copertine retractabile, cu sau fara caseta, la preturi convenabile pentru cei mai multi clienti. Contactati-ne pentru orice informatii suplimentare.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram