Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine Tip Rulou

Doriti sa folositi mai mult terasa sau veranda dvs? La Copertine Pergole gasiti diverse solutii de umbrire pentru spatiile de relaxare de la exterior. Intre acestea, copertinele tip rulou au un rol aparte, ele reusind sa completeze si sa amplifice rezultatele de umbrire obtinute cu alte tipuri de copertine.

Maxiscreen

Maxiscreen

Ce sunt copertinele tip rulou?

Copertinele tip rulou transforma semnificativ spatiile de la exterior, ajutand ca acestea sa devina folosibile si cand soarele este mai arzator ca niciodata. Razele soarelui cad destul de jos dimineata devreme si seara, sau in zilele luminoase din toamna. In aceste situatii, o copertina de tip rulou  este completarea perfecta pentru a proteja impotriva soarelui si a luminii stralucitoare. Mai mult de atat, o copertina verticala de tip rulou va limita privirile curioase ale trecatorilor si vecinilor. Cand vantul bate cu putere, copertina tip rulou va diminua efectele lui, sporind confortul in spatiul de instalare.

Maxiscreen

Maxiscreen

Copertinele de tip rulou sunt des folosite in aplicatiile de exterior. Constructia lor robusta le recomanda pentru umbrirea teraselor, gradinilor, balcoanelor, piscinelor, etc. Cu toate acestea, ele pot fi folosite si la interior.

Aceste copertine au o caseta care este fixate pe perete, chiar deasupra ramei ferestrei. In aceasta caseta se ruleaza materialul copertinei. Fiecare parte a ferestrei are un fir sau o sina de ghidare, materialul de umbrire fiind rulat vertical prin acest ghidaj. Este posibil sa instalati copertina de fereastra cu operare de la interior sau exterior, prin folosirea unei manivele de rulare, a unui motor, sau a unei telecomenzi.

Ce beneficii aduc copertinele tip rulou?

La copertinepergole.ro realizam copertine tip rulou de inalta calitate, cu materiale rezistente la mucegai, bacterii, caderi mari de apa, radiatii UV. Unul dintre atu-urile acestor copertine este ca sunt suficient de solide pentru a rezista expunerii la elementele naturale. Iata cateva dintre beneficiile aduse de instalarea copertinelor de acest gen:

maxiscreen

 • Opresc soarele sa mai ajunga la ferestre

O copertina verticala de tip rulou va reduce semnificativ transferul caldurii soarelui spre ferestre, ajutand la racorirea spatiului de la interor. Aceste copertine sunt ideale pentru ferestrele cu expunere la sud.

 • Optimizeaza lumina si accesul spre priveliste

Perdelele si draperiile ocupa mereu spatiu in fata ferestrei, chiar si atunci cand sunt retrase sau extinse total. Copertinele de tip rulou, insa, sunt invizibile de la interior atunci cand sunt retrase, oferind un aspect clar, curat, in care vizibilitatea spre panorama nu este modificata in nici un fel.

 • Sunt usor de folosit

Deschiderea si inchiderea copertinelor tip rulou motorizate sunt facile, printr-o simpla apasare de buton pe telecomanda. Copertinele noastre pot fi echipate cu senzori (vant, ploaie), astfel ca ele sa se extinda sau se retraga ori de cate ori se activeaza senzorii.

 • Sunt realizate la dimensiunile cerute

Putem realiza copertine de tip rulou pentru a acoperi ferestre late, inalte sau de tip Bay. Daca exista combinatii de mai multe tipuri de ferestre intr-o singura camera, puteti alege materialele care se potrivesc cel mai bine.

screen zip stor extern umbrire verticala ferestre mari

Screen Zip

 • Au constructie solida

Solutiile de umbrire traditionale, mai ales cele segmentate de stil Venetian sau Roman, sunt predispuse la alterarea in timp. Chiar si dupa un timp scurt, e posibil ca sipcile acestora sa se rupa. Copertinele de tip rulou, insa, sunt realizate pentru a fi instalate la exterior, durata lor de viata fiind mult mai mare. In plus, inchiderea cu aluminiu si materialele durabile folosite ajuta la rezistenta superioara in timp pentru aceste copertine.

 • Curatare facila

Daca draperiile au nevoie de spalare, jaluzelele sunt magneti pentru praf. Copertinele noastre sunt usor de curatat, o simpla stergere cu o carpa fiind suficienta pentru a le improspata aspectul.

 • Umbrire mai exacta

Copertinele de tip rulou pot fi lasate atat de jos cat aveti nevoie pentru a bloca razele soarelui sau ridicate pentru a lasa lumina sa inunde spatiul. Controlul luminii este precis si usor de realizat.

Ce copertine tip rulou gasiti in oferta noastra?

Klais

In catalogul nostru de la copertinepergole.ro gasiti diverse modele de copertine tip rulou. Realizate cu materiale de inalta calitate, copertinele noastre sunt durabile si investitii profitabile pe termen lung. Ele pot fi realizate la dimensiunile solicitate, tinand cont de particularitatile spatiului dvs. Puteti sa creati copertina tip rulou in combinatiile de culori dorite intrucat materialele noastre vin in numeroase culori (270). Si feroneria poate avea culori specifice si puteti alege intre 29 de culori.

Copertinele verticale reprezinta produsul interesului din arhitectura moderna de a crea structuri verticale pentru a proteja fatadele de lumina intensa a soarelui, vant sau ploaie. In plus, ele trebuie sa prezinte sisteme care mentin canvasul astfel incat acesta sa nu iasa din sistemul de ghidaj. Un exemplu reprezentativ in aceasta categorie este copertina tip rulou Screen Zip 500. Aceasta copertina se realizeaza rapid si este usor de instalat, dar impresioneaza cu rezistenta si durabilitatea sa.

screen zip stor extern umbrire verticala

Screen Zip

Copertina Screen Zip 500 are o cutie cu linii drepte, atragatoare si in tendinte actuale. Ea include un sistem de ghidare cu fermoar ce amplifica posibilitatile de instalare si aplicare. Inchiderea cu fermoar face ca aceasta copertina sa fie aliatul perfect in protejarea golurilor de la fatade. Totodata, copertina devine usor de incorporate in structuri verticale si verande. Intrucat nu are deschideri laterale, copertina Screen Zip 500 acorda protectie de razele soarelui, dar si de vant sau ploaie (cu limitele determinate de materialul folosit). Copertina Screen Zip 500 se incadreaza in clasa 2 in ceea ce priveste rezistenta la vant, rezistand la vanturi pana la 38Kmph. Materialul ramane mereu intins intre ghidaje, asigurand o sigilare etansa. Totodata, materialul ramane protejat datorita casetei.

screen zip umbrire verticala

Screen Zip

In ceea ce priveste instalarea, trebuie sa subliniem ca aceasta copertina vine cu ghidaje cu clipsuri care usureaza lucrarile de asamblare si intretinere. In plus, copertina are suport automat care permite accesul si extragerea grupului de rulaj fara a se demonta structura. Pentru a se putea adapta copertina cat mai bine la diversele aplicatii, ea vine cu trei optiuni pentru fixare. Astfel, ea poate fi montata pe perete, pe tavan si intre pereti. Bara de incarcare sustine contragreutatea configuratiilor. Copertina Screen Zip 500 are ghidaje cu clips ce ascund suruburile si niturile si este excelenta pentru delimitarea de spatii intime, care tin privirile curiosilor departe. Ea este un instrument eficient in infrumusetarea, dar si protectia spatiilor de relaxare de la exterior.

screen zip stor umbrire verticala

Screen Zip

Pentru a proteja spatiile de mari dimensiuni, luati in considerare instalarea unei copertine de tipul Maxiscreen. Aceasta este gandita pentru a umbri spatii cu dimensiuni de pana la 5x5metri. Aceasta copertina de tip rola poate fi instalata la exterior cu cablu sau cu ajutorul unui sistem de ghidaj cu tija. Aceste tipuri de instalari sunt posibile si pentru montajele la interior. Pentru acestea din urma insa, copertina se poate monta si in versiunea fara ghidaj.

Maxiscreen

Maxiscreen

Aspectul copertinei este placut si omogen, ea fiind lacuita conform standardelor Qualicoat. Se instaleaza cu suruburi si bolturi din otel, iar actionarea poate fi manuala, motorizata sau automatizata. Intrucat copertina are, de cele mai multe ori, dimensiuni mari, recomandam sa optati pentru actionarea sa motorizata. Astfel, rularea copertinei va fi rapida si simpla de fiecare data. Copertina Maxiscreen se foloseste cu succes la ferestrele de mari dimensiuni, structurile verticale, balcoane si poate fi montata pe perete, tavan si intre pereti.

Maxiscreen

Klais 110 este o serie de copertine de tip rulou ce atrag  cu eleganta aspectului lor. Copertinele verticale din aceasta serie variaza astfel: Klais 110-Zip are ghidaj ascuns, Klais 110-G are paravan, iar modelul Klais 110-CV are ghidaj vizibil. Fiecare dintre modele are anumite particularitati si va oferim cateva detalii in acest sens.

Klais

Copertina Klais-110 Zip se evidentiaza prin cutia sa cu linii drepte si minimaliste, care o ajuta sa se integreze armonios in toate tipurile de fatade. Are un aspect 100% metalic si nu prezinta elemente de plastic la vedere. Inchiderea cu fermoar ajuta la protejarea golurilor de la fatade si incorporarea copertinei in structuri verticale si verande. Lipsita de deschideri laterale, Klais 110-Zip ofera protectie excelenta impotriva soarelui si reduce din efectele ploii si vantului. Materialul sau ramane mereu intre ghidaje pentru inchidere etansa; este, totodata, protejat in caseta. Cu ajutorul copertinei puteti delimita spatii intime, in care privirile curiosilor nu mai ajung. Dimensiunea optima pentru caseta este de 100x100mm, astfel ca se poate obtine rulaj si in spatii mici. Ghidajele de 35x35mm previn pierderea luminii si reducerea golurilor de pasaj.

Klais

Varianta Klais 110-G prezinta aceleasi caracteristici precum Klais 110-Zip. Si ea are linii minimaliste pentru integrarea in toate genurile de fatada, nu are elemente vizibile plastice si materialul ramane in caseta pentru protectie. Masurile optime pentru caseta sunt, din nou, 100x100mm pentru a se obtine rulare si in cele mai mici spatii. Aceasta copertina este, de asemeni, folosita pentru a se delimita spatii in care privirile vecinilor nu trec. Klais 110-G are ghidaj de 120mm ce mentine canvasul in interior, protejandu-l de soare, ploaie si vant.

Klais

Klais

Nici modelul Klais 110-CV nu se diferentiaza esential de celelalte doua variante. El bifeaza toate caracteristicile modelelor deja amintite. Klais 110-CV prezinta mare versatilitate pentru a se integra cablul sau sistemul de ghidaj cu tija.

In ceea ce priveste instalarea, copertinele Klais 110 ofera acces facil la mecanismele interne dupa instalare. Ele sunt create pentru a fi instalate sigur, eficient si rapid. Modelul Klais 110-Zip ofera trei posibilitati de instalare: frontal, pe tavan si intre pereti, prin ancorarea directa a ghidajelor. Modelul Klais 110-G, insa, asigura doar doua tipuri de instalare: de tavan si intre pereti, de asemeni prin ancorarea directa a ghidajelor. Aditional, ea poate fi adaptata la structurile existente pentru a asigura inchideri laterale (castigand, astfel, si in valoare). Varianta Klais 110-CV permite trei tipuri de instalari: frontal, pe tavan si intre pereti. La instalarea frontala si pe tavan se ancoreaza cutia la suport. Acest model are o asamblare versatila, cu diverse posibilitati pentru ghidare, fixare si tensionare.

Klais

Pentru complementarea laterala instalatiilor cu copertine, va recomandam sa luati in considerare copertina Vertical Elit. Aceasta copertina poate fi adaptata pentru instalarile in constructiile deschise. Copertina Elit Vertical se evidentiaza cu usurinta ancorarii, posibilitatea instalarii sale cu sau fara Texpro, precum si cu tensionarea canvasului. Mai mult, ea poate incorpora profile orizontale sau intermediare intarite pentru a se obtine mereu pozitia ideala intre ghidaje, fara a se deforma materialul.

Vertical Elit

Instalata cu suruburi si bolturi din otel, copertina Elit Vertical are un aspect atragator si usor de combinat cu diverse stiluri arhitecturale. Este lacuita conform standardelor Qualicoat  si poate fi actionata manul, motorizat si automat. Se instaleaza in partea inferioara a barnei si este folosita frecvent cu structurile verticale. Foloseste sistem de ghidaj de tip paravan. Sistemul sau de ancorare de tip clips permite fixarea si tensionarea materialului atat la capatul rutei, cat si in pozitie intermediara. Copertina Elit Vertical vine cu ghidaje 40x120 care se adapteaza la forma profilelor Elit si asigura blocajul total al luminii prin laterala copertinei. Cu ajutorul acestei copertine, puteti obtine spatii confortabile, in care privirile trecatorilor sau vecinilor nu mai reusesc sa treaca.

Daca doriti copertine tip rulou sau alte tipuri de copertine, va incurajam sa contactati echipa de la copertinepergole.ro. Echipele noastre sunt bucuroase sa va ofere informatiile suplimentare de care aveti nevoie.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram