Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertina Retractabila cu Montaj

Poate fi dificil sa va bucurati de veranda, terasa, gradina dvs daca nu aveti structuri pentru a va proteja de razele intense ale soarelui. Beneficiile adaugarii de structuri de umbrire la exterior sunt numeroase. La Copertine Pergole va propunem o oferta generoasa de copertine pentru numeroase aplicatii. La noi puteti gasi modelul perfect pentru terasa dvs, terasa de mari dimensiuni a hotelului sau restaurantului, piscina, solariu, gradina, balcon, etc.

copertine pentru piscine

Copertinele retractabile ofera flexibilitate superioara la utilizare. Cu astfel de copertine, puteti opri razele intense ale soarelui vara si retrage copertina cand vremea se inrautateste. De altfel, pentru o durata de viata cat mai lunga, se recomanda strangerea copertinelor la sfarsitul fiecarei zile, dar si atunci cand vremea este potrivnica (vant puternic, ploaie torentiala, furtuna, ninsoare).

De ce sa apelati la profesionisti pentru montajul copertinei retractabile?

Cu toate ca exista diverse materiale despre cum sa instalati singuri copertinele retractabile, va recomandam sa apelati la ajutorul profesionistilor. Echipele noastre au instrumentele, deprinderile si experienta necesare instalarii corecte de copertine. In plus, ei se pot adapta la particularitatile unui spatiu, pentru a obtine cele mai sigure si mai durabile rezultate.

copertina splenbox 400 casetata design deosebit perfect intinsa culoare antracit

Splenbox

Iata cateva beneficii aduse de instalarea profesionista a copertinei retractabile:

Accesul la instrumente

Tehnicienii de la copertinepergole.ro sunt abilitati in a folosi diversele unelte necesare instalarii rapide, sigure si eficiente a copertinelor retractabile. De la metru de tamplarie si pana la nivela, bormasina, creta, sau surubelnita, ei vor avea la indemana toate uneltele impuse de instalare.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Storbox 400

Risc minim de accidentari

In echipa noastra rolurile sunt bine delimitate si tehnicienii nostri colaboreaza pentru a intregul proces de instalare sa se desfasoare fara incidente. Cum, de cele mai multe ori, montajul presupune manuirea de componente grele la inaltime, ei stiu precis cum sa instaleze copertina fara ca cineva din echipa (sau oricine) sa fie accidentat.

Cunostintele vaste despre instalarea de copertine

copertina art 250 inchisa

Copertinele retractabile pot fi grele si dificil de montat. Una dintre greselile comune ale clientilor care monteaza singuri copertine este locul ales pentru montaj: langa guri de ventilatie, guri de scurgere sau alte instalatii ale exteriorului casei.

Tehnicienii nostri aleg locul potrivit pentru copertina, capabil sa sustina greutatea acesteia, cu acces pentru structurile de suport pentru greutate.

Cum decurge montajul copertinei retractabile

Odata cu stabilirea datei la care sa vina echipa noastra pentru instalarea de copertina retractabila, nu trebuie decat sa aveti incredere ca echipa noastra va lucra rapid, sigur si eficient.

copertina maticbox vedere apropiata

Maticbox

Iata cateva dintre etapele parcurse de acestia:

 • Protejarea spatiilor unde vor fi instalate copertinele

Tehnicienii nostri se concentreaza sa lucreze cat mai curat, fara a murdari sau altera suprafetele care vor fi protejate de copertina.

 • Instalarea suporturilor

Profesionistii nostri stiu cum sa instaleze copertine retractabile, indiferent de modelul acestora. Dimensiunea copertinei, dar si modelul acesteia vor influenta numarul de tehnicieni necesari pentru instalarea copertinei.

copertina kuadbox mare deschisa desfasurata

Kuadbox

 • Montarea copertinei

Echipa va atasa, instala copertina pe suport si va va explica modalitatea de folosire a acesteia. Tehnicienii folosesc silicon pentru sigila orice crapatura ce ar putea afecta durabilitatea copertinei.

 • Testarea copertinei

Tehnicienii nostri verifica extinderea si retragerea copertinei, pentru a remedia eventuale probleme. Veti primi si cateva sugestii privind ingrijirea si intretinerea copertinelor retractabile. Chiar daca acestea nu sunt greu de curatat sau de intretinut, ele impun respectarea unor sarcini regulate, precum curatarea lunara, folosirea de perii moi, detergenti fara solventi, etc.

Iata ce modele de copertine retractabile va propunem pentru montaj!

La copertinepergole.ro veti gasi o gama variata de copertine retractabile ce pot fi realizate la dimensiunile dorite, conform particularitatilor spatiului de instalare, dar si stilului decorativ al proprietatii. In catalogul nostru gasiti copertine care se imbina placut in arhitecturile contemporane, dar si modele care completeaza subtil cladirile cu aspect clasic, traditional.

copertina arond 350 deschisa

Arond

Va puteti alege intre 270 de culori pentru materiale si nu mai putin de 29 de culori pentru feronerie. Impreuna, putem crea copertina retractabila ideala pentru locatia dvs. Materialele sunt de cea mai inalta calitate si au tratament impotriva bacteriilor, mucegaiului, radiatiilor nocive UV. Puteti alege copertine din Recwater, un material impermeabil, care nu lasa apa sa treaca. Modelele noastre se incadreaza in clase diverse de rezistenta la vant—cu cat copertinele sunt mai mici, cu atat mai rezistente la vanturile puternice vor fi.

recwater fata verso strat pvc

Va amintim ca puteti alege actionare manuala pentru copertinele retractabile, dar cele cu actionare electrica sunt preferate de clienti datorita usurintei la utilizare. Copertinele de acest tip pot fi retrase sau extinse dintr-o simpla apasare de buton pe telecomanda. Pentru utilizare si mai facila, se poate opta pentru adaugarea de senzori la copertinele retractabile. In acest caz, copertinele se vor retrage sau extinde automat, atunci cand senzorii lor (vant, ploaie) sunt activati.

senzor vant telecomanda intrerupator

Indiferent de modelul ales, nu uitati ca este nevoie sa acordati copertinelor ingrijirea de care au nevoie. De la retragerea lor in fiecare seara (si nu doar cand ploua sau vantul este puternic) si pana la curatarea regulata corecta (cu perii moi, furtun cu apa cu presiune scazuta, detergenti fara solventi), exista diverse sarcini pe care le puteti realiza pentru a contribui la o durata de viata cat mai lunga pentru copertinele retractabile.

Un model reprezentativ pentru copertinele retractabile de la Copertine Pergole este Modulbox-400. Vorbim, in fapt, despre o serie de copertine cu sistem Monobloc, create pentru a atinge dimensiunile maxime printr-o configuratie compacta si atractiva. Prin combinarea unor piese de baza se obtin modelele din serie, respective: Full Box, Semi Box, Semi Open si Open.

copertina modulbox

Modulbox

La modelele cu caseta, materialul, bratele sau mecanismele de actionare pot fi protejate in moduri diferite. Astfel, la modelul Full Box bratele si canvasul au protectie totala, ramanand in caseta dupa retragere. La modelul Semi Box, canvasul si partea frontala a copertinei sunt ocrotite dupa retragerea copertinei intrucat profilele se cupleaza perfect. Si la modelul Semi Open notam protectia pentru canvas, brate si suporturi datorita partilor laterale si profilului de copertina. Profilul frontal cu geometrie circulara permite copertinei Modulbox 400 sa ofere diverse posibilitati estetice, fara a-si pierde din rezistenta si putere.

Modulbox

Modulbox Full Box

Modulbox 400 Open poate fi de doua tipuri: cu brate incrucisate (se obtin extensii importante cu lungimi mai mici decat minimul general al copertinei) sau cu control pentru proiectie (se poate modifica inclinarea copertinei in functie de nevoile de umbrire de peste zi).

copertina modulbox open

Modulbox Open

Copertinele din seria Modulbox-400 ofera avantaje functionale si tehnice impresionante. Calitatea finisajelor ofera aspect estetic special pentru aceste copertine, care vin cu acoperisuri din aluminiu pentru protectie superioara si durabilitate pentru sistem. Ele sunt lacuite in aceeasi culoare ca si restul structurii, capatand un aspect omogen placut.

copertina modulbox semibox

Modulbox Semibox

Copertinele Modulbox-400 sunt excelente pentru protejarea spatiilor vaste, avand o capacitate de proiectie de 4m si acoperind lungimi de 12m in instalatiile cu 4 brate. Sistemul de ajustare a inclinarii este rapid si usor de folosit. Copertinele pot fi folosite si dupa lasarea intunericului, bratele Onyx Lux-400 putand fi echipate cu lumini LED, fara cabluri evidente. Marcajele de ghidaj de pe suportul bratului si terminalul frontal ajuta la ajustare si inchiderea perfecta a copertinelor. Suporturile interne sunt extrem de versatile, deci montajul se poate realiza in configuratii diverse.  Aceste copertine pot fi completate cu o poala frontala ajustabila Sombrex si resping apa, datorita profilului frontal.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

Un model extrem de popular printre clientii nostri este copertina Duox, un sistem de sine statator. Aceasta copertina are un tub central de rulare si parti laterale pentru umbrire. Dimensiunile sale maxime sunt de 6m lungime si 3m proiectie pentru fiecare dintre parti. In final, copertina are o capacitate de umbrire de 36m2 . Sistemul se bazeaza pe o structura puternica si se monteaza cu Monobloc. Astfel, asamblarea si ajustarea bratelor se realizeaza mai facil. Copertina Duox este ideala in curtile de restaurante, hoteluri, terase mari, solarii, piscine, gradini, cluburi, etc. Stabilitatea structurii este data de unghiurile de intarire ajustabile, ele ajutand la rezistenta si stabilitatea structurii chiar si in dimensiunile sale maxime. Copertina Duox are un sistem de blocare a vantului, astfel ca acestea nu sunt ridicate de vanturile puternice. Aspectul este placut, finisajul putand fi realizat cu sau fara sistem de protectie cu canvas. Daca doriti, puteti demonta copertina Duox la finalul sezonului estival sau o puteti lasa extinsa pe tot parcursul anului.

copertina duox dubla deschidere

Duox

O copertina retractabila ideala pentru terasele de mari dimensiuni este copertina Monobloc 500. Cu brate invizibile, aceasta copertina este gandita special pentru umbrirea teraselor mari. Are o proiectie de 5m si poate acoperi, fara alti stalpi, spatii de 60m2, fara a ridica probleme de siguranta si stabilitate. Bratele Art 500 includ un sistem de tensionare interna care optimizeaza tensiunea, reduce riscul alterarii lacului si prelungeste considearabil durata de viata a ansamblului. Copertina Monobloc 500 se evidentiaza cu abilitatea sa de acoperire de lungimi mari. Cu un singur set de brate se pot acoperi 6.5m, in timp ce, cu mai multe seturi de brate se pot acoperi si pana la 12m lungime.

copertina monobloc art

Monobloc

Atunci cand vorbim despre copertine usor de remarcat, trebuie sa vorbim despre Kuadbox-600. Aspectul acestei copertine o ajuta la integrarea armonioasa in fatade de orice fel. Aceasta copertina are o structura stilizata si un design cu linii drepte  si curate. Ideala pentru spatiile cu stil minimalist, copertina Kuadbox 400 castiga nu doar prin aspect, ci si prin caracteristicile tehnice. Liniile sale atragatoare sunt date si de seturile de brate, iar sistemul de auto-pozitionare a inclinarii permite imbunatatirea dimensiunilor pentru ansamblu fara a se sacrifica proiectia. Puteti folosi copertina si seara, profilul cutiei si cel frontal permitand iluminarea. Configuratia tehnica si utilizarea suportului automat permit accesul la motor si canvas fara a fi nevoie de demontare. Alunecarea se realizeaza prin profilul posterior.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

O alta copertina cu brate invizibile care se impune cu aspectul sau este copertina Splenbox 400. Daca la Kuadbox 400 se remarca liniile drepte, la copertina Splenbox 400 trebuie sa evidentiem formele blande. Designul si tehnologia superioara fac ca acest model sa reprezinte imbinarea egala de robustete, eleganta si profil usor ca si greutate. Copertina are un concept metalic cu finisaj colorat pentru valoare estetica inalta. Bratele copertinei pot fi iluminate—un alt motiv pentru a considera aceasta copertina pentru aplicatia dvs. Copertina nu include imbinari de plastic si are proportii excelente pentru versatilitate inalta si adaptare la spatii variate. Combinarea de forme blande si unghiuri dau caracter acestei copertine, care se integreaza natural in orice décor. Poala sa Sombrex ofera protectie de razele soarelui dimineata si seara, cand razele cad mai mult orizontal. Nu doar bratele pot fi iluminate, ci si profilul frontal Sombrex. Ajustarea inclinarii se realizeaza prin grilaj, in timp ce sistemul de ancorare permite asamblare facila si rapida.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Splenbox

O copertina care este usor de remarcat oriunde ar fi instalata este copertina Pergoelit-100. Aceasta este o copertina plata, compusa din putine elemente. Stilul sau minimalist o ajuta la integrarea facila in orice décor. In acelasi timp, aceasta copertina emana un puternic sentiment de siguranta si stabilitate, dat, mai ales, de profilele 100x100mm. Pot fi realizate structuri de pana la 4.5x7m fara stalpi intermediary, sau de 7x7m cu doar un suport aditional. Instalarea unor astfel de structuri este posibila independent, pe perete sau intre pereti.

pergoelit copertina baldachin ondulata material alb vedere colt

Pergoelit

Copertina Pergoelit-100 se poate modifica in functie de nevoile fiecarei aplicatii, preferinte ale clientilor. Astfel, puteti avea copertina cu acoperis plat sau cu pante verticale de peste 90 de grade, terminatii de acoperis cu cantilever,etc. Aceasta copertina poate functiona cu inchideri verticale, fiind usor de incorporat in coloane si barne laterale. Pentru a se acoperi spatii mai mari, se pot combina mai multe module. Activarea acoperisului se poate realiza manual sau prin sistem motorizat—varianta mult mai usor de utilizat. Montajul acestei copertine se deruleaza rapid datorita suruburilor, pieselor mecanizate. In plus, copertina vine cu piese template pentru ca gaurile sa fie executate cat mai precis. Baldachinul de protectie a tivului este montat pe aceeasi structura ca si pergola.

pergoelit copertina baldachin ondulata

Pergoelit

O categorie speciala de copertine, reprezentativa pentru arhitectura moderna, este cea a copertinelor verticale. Aparute din nevoia protejarii fatadelor de lumina soarelui, dar si de conditiile meteo mai neplacute (vant sau ploaie), copertinele verticale castiga tot mai mult teren printre clienti. In acest sens, va propunem sa analizati copertina Screen Zip 500, o solutie inovatoare usor de realizat si instalat. Copertinele exterioare au nevoie de un sistem care sa mentina materialul intre ghidaje. Copertina Screen Zip 500 se evidentiaza cu rezistenta si puterea sa, avand un sistem de ghidare cu fermoar care amplifica posibilitatile de instalare. Cutia sa are linii drepte si estetice, iar inchiderea cu fermoar ajuta la protejarea golurilor fatadelor. In plus, copertina devine usor de incorporat in structuri si verande. Copertina nu are deschideri laterale, oferind buna protectie impotriva soarelui, vantului si ploii. Aceasta copertina se incadreaza in clasa 2, cu rezistenta la vant de 38 Km/h. Materialul ramane mereu intre ghidaje, asigurand o sigilare ermetica si este mereu protejat datorita casetei.

screen zip umbrire verticala

Screen Zip

Puteti folosi copertina Screen Zip 500 la delimitarea de spatii si obtinerea intimitatii, aceasta copertina oprind privirile curiosilor. Aspectul copertinei este atragator si curat, ghidajele tip clips ascunzand suruburile si niturile. Ghidajele de tip clips faciliteaza asamblarea, dar si lucrarile de mentenanta pentru copertina. Suportul automat permite accesul si extragerea grupului de rulaj fara a fi nevoie sa se demonteze structura. Screen Zip 500 are trei optiuni pentru fixare, pentru a se putea realiza montajul ei pe perete, pe tavan sau intre pereti.

screen zip stor extern umbrire verticala

Screen Zip

La copertinepergole.ro gasiti o oferta generoasa de copertine retractabile, ajustabile la dimensiunile si particularitatile spatiului dvs. Tehnicienii nostri realizeaza atent montajul, pentru a va putea bucura de copertinele noastre cat mai mult timp. Contactati-ne pentru detalii!

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram