Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertina Retractabila 7m

Copertinele sunt investitii excelente intrucat ele va permit sa va relaxati la exterior, chiar si atunci cand soarele este prea intens. Ele protejeaza terasele, balcoanele, spatiile de relaxare de la exterior de elementele naturale care, altfel, altereaza structurile acestora. Mai mult, copertinele pot avea aspecte atragatoare si originale, devenind chiar principalul punct de atractie pentru o curte.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

La Copertine Pergole va punem spre vanzare copertine diverse, din materiale de inalta calitate. Modelele retractabile reprezinta alegerea favorita printre clienti, datorita flexibilitatii la utilizare. O copertina retractabila poate fi extinsa atunci cand soarele este puternic, dar stransa cand vantul este prea intens sau nu aveti nevoie de umbrire. Astfel, copertinele retractabile sunt mult mai putin expuse la elementele naturale si, implicit, mai durabile in timp decat modelele neretractabile.

Cum alegeti copertinele retractabile 7m?

Cum copertina de 7m este o prezenta evidenta in orice spatiu, va sugeram sa nu va grabiti in alegerea modelului pentru copertina dvs. In catalogul nostru se afla modele variate de copertine retractabile, dar numai parte din ele permit instalarea in proiecte cu lungimi mai mari de 7m. Chiar si asa, va indemnam sa analizati cat mai bine modelele propuse pentru a identifica modelul ideal pentru aplicatia dvs. Anumite spatii au particularitati care impun respectarea unor conditii speciale la instalare.

copertina modulbox

Modulbox

Ganditi-va ce fel de mecanism doriti pentru copertina retractabila de7m. Cu toate ca modelele retractabile pot fi actionate manual, va recomandam sa optati pentru actionarea electrica la copertina 7m. Astfel, din apasarea unui singur buton, veti putea extinde sau retrage copertina. Pentru utilizare automata, puteti alege sa echipati copertina cu senzori (vant, ploaie). In acest caz, nici nu trebuie sa fiti acasa pentru a retrage, spre exemplu, copertina cand se starneste o furtuna. Copertinele cu senzori se extind sau retrag automat, atunci cand senzorii lor se activeaza.

Evident ca aspectul copertinelor este fundamental. Analizati stilul arhitectural al cladirii dvs, structurile deja existente, cromatica acestora. Unele modele de copertine retractabile 7m au design minimalist, completand cu succes cladirile contemporane. Altele au linii mai blande, putand fi integrate armonios in orice décor.

Despre cromatica, va mentionam ca materialele pe care le folosim vin in 270 de culori, in timp ce feroneria vine in nu mai putin de 29 de culori. Materialele sunt rezistente la radiatii, mucegai, bacterii si se curata usor. Copertinele retractabile 7m pe care vi le oferim au durata de viata de 15-20 de ani. Contactati echipa noastra de la copertinepergole.ro pentru mai multe detalii.

Ce probleme pot sa apara la copertinele retractabile 7m?

Chiar daca folosim materiale de inalta calitate, elemente de aluminiu, copertinele retractabile 7m sunt expuse la elementele naturale mare parte din timp. Ca orice structura de la exterior, ele pot dezvolta anumite probleme, mai ales daca nu sunt intretinute si curatate in mod corespunzator. Iata cateva dintre acestea:

copertina maticbox cu iluminare noaptea caseta spate si brate luminate

Maticbox

 • Senzori

Copertinele motorizate au senzori care duc la extinderea, respectiv retragerea automata a copertinelor. Ei reprezinta componente excelente pentru copertine, dar riscul dezvoltarii unor probleme mecanice nu este nul.

Spre exemplu, daca nu este curent, va trebui sa actionati manual copertina retractabila. Daca sunteti plecat de acasa si senzorii nu functioneaza, copertina nu va mai putea proteja terasa cand incepe ploaia. Va sugeram sa contactati echipele de profesionisti pentru a decide daca senzorii au nevoie sa fie recalibrati, reinstalati sau complet inlocuiti. Indiferent de probleme, ei vor sti ce pasi sa urmeze pentru a remedia situatia.

 • Motorul

Copertinele retractabile cu actionare electrica utilizeaza motor. Daca acesta nu mai functioneaza corect sau este stricat, miscarea va fi inceata si copertina poate chiar sa ramana blocata intr-o anumita pozitie. Supraincalzirea este o alta problema, componentele mecanice intampinand dificultati in a-si face treaba. Uneori, motorul pur si simplu cedeaza—in acest caz va trebui sa actionati copertina manual. La copertinepergole.ro instalam copertine cu motoare de inalta calitate cu risc minim de a se defecta in timp.

Storbox 250

Storbox 300

 • Calea de rulare

Copertinele retractabile se extind sau se retrag pe cai de rulare realizate din metal. Acestea pot sa functioneze incorect, iar copertina poate sa sara de pe sina din cauza prafului acumulat, lipsei de lubrificare, etc.

Nu amanati solutionarea unor astfel de probleme pentru ca riscati sa distrugeti complet intregul sistem. Preveniti acumularea de praf si curatati in mod regular copertina retractabila. Examinati daca este nevoie sa lubrificati din nou sinele. Daca sesizati un zgomot ori de cate ori extindeti sau  retrageti copertina, puteti apela la profesionisti pentru lucrari de reparare.

 • Materialul

Indiferent de tipul de copertina instalat, materialul este cel care da aspectul general pentru o copertina. Folosim materiale intr-o mare varietate de culori. Se poate opta si pentru Recwater, un material impermeabil care nu lasa apa sa treaca.

Storbox 250

Storbox 300

Materialul folosit este rezistent la mucegai, dar aceasta nu inseamna ca modelul instalat nu va mucegai. Daca nu sunt curatate la timp, copertinele sunt acoperite de praf pe care poate sa creasca mucegaiul. Curatati, in mod regulat, copertinele retractabile cu perii moi, apa cu presiune mica si detergenti fara solventi. Astfel, copertina isi va mentine aspectul initial pentru mai mult timp, riscul de a se degrada, decolora, rupe, diminuandu-se semnificativ.

Copertine retractabile 7m casetate

In catalogul nostru de la copertinepergole.ro se afla modele variate de copertine retractabile. Cu toate acestea, doar cateva dintre ele pot fi utilizate in aplicatiile cu lungimi de minim 7m. Copertinele retractabile casetate pe care vi le sugeram sunt investitii excelente, contribuind la infrumusetarea gradinii, terasei, atragerea clientilor sau cresterea pretului de vanzare pentru o proprietate.

Copertina Kuadbox-400 este nu doar un model functional pentru aplicatiile in care este nevoie de lungimi mai mari de 7m, ci si un model usor de integrat in aproape orice stil decorativ. Aceasta copertina are o structura stilizata si linii drepte, care functioneaza cu mai toate arhitecturile. La lungimi de 9m, ea necesita instalarea de 3 brate, in timp ce la aplicatii cu lungimi de pana la 12m, vor fi necesare 4 brate.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Copertina Kuadbox-400 are un stil minimalist, dar este capabila de performante tehnice surprinzatoare, datorita includerii de mai multe seturi de brate. Sistemul auto-pozitional pentru inclinare permite imbunatatirea dimensiunilor ansamblului, pastrandu-se, insa, proiectia excelenta. Profilul cutiei si profilul frontal permit iluminarea, in timp ce profilul posterior ajuta la alunecare. Configuratia tehnica si includerea suportului automat fac posibila accesarea motorului si a canvasului fara a se demonta ansamblul.

copertina kuadbox mare deschisa desfasurata

Kuadbox

Atunci cand vorbim despre copertine retractabile casetate 7m, trebuie sa amintim de Modulbox-400—o colectie de copertine cu sistem Monobloc, gandite pentru a atinge dimensiuni maxime printr-o configurare compacta, dar estetica. In urma combinarii unor elemente de baza, se obtin modelele: Full Box, Semi Box, Semi Open si Open. Copertinele Modulbox-400 pot fi folosite pentru lungimi de 9m (se instaleaza 3 brate), dar si de 12m (in acest caz se folosesc 4 brate).

Modulbox

Modulbox

Modelul Full Box protejeaza bratele si canvasul total, acestea aflandu-se in cutie; la modulul Semi Box, canvasul si partea frontala a copertinei sunt protejate la inchiderea copertinei, in urma cuplajului etans intre profile. Profilul baldachinului si invelisurile laterale protejeaza suporturile, bratele si canvasul la modelul Semi Open. Modelul Open poate fi cu brate incrucisate sau cu control pentru proiectie.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

Copertinele Modulbox-400 au aspect atent creat, iar invelisurile sunt fabricate cu aluminiu pentru protectie superioara si durabilitate pentru sistem. Ele au lacul in aceeasi culoare ca si restul structurii, obtinandu-se un aspect omogen atragator. Bratele Onyx Lux-400 pot fi iluminate cu LED-uri, fara sa fie vizibile cablurile. Asamblarea se realizeaza extrem de precis, datorita marcajelor de ghidare de pe suportul bratelor si terminalul frontat. Suporturile interne sunt versatile, facand posibile diverse configuratii. Copertinele din aceasta serie au profil frontal ce respinge apa si pot fi completate cu Sombrex—o poala frontala ajustabila.

copertina modulbox deschisa

Modulbox

Copertine retractabile 7m necasetate

Pentru aplicatiile de minim 7m lungime, puteti opta si pentru copertinele retractabile 7m necasetate. Acestea sunt realizate din materiale durabile, cu rezistenta la elementele naturale, realizate cu elemente din aluminiu. Chiar daca materialul sau mecanismele nu se retrag in casete, aceste copertine pot fi folosite cu incredere mai bine de 15 ani.

Unul dintre cele mai reprezentative modele pentru aceasta categorie, dar si pentru copertinele de la copertinepergole.ro este copertina Monobloc 500. Ideala pentru terasele de mari dimensiuni, copertina Monobloc 500 are brate invizibile, o proiectie de 5m si este capabila sa acopere suprafete de pana la 60m2 fara a fi nevoie de alti stalpi. Bratele Art 500 ale acestei copertine include sistemul de tensionare interna Art, care imbunatateste tensionarea, protejeaza stratul de lac de alterare si prelungeste semnificativ durata de viata pentru copertina.

copertina monobloc art

Monobloc

Cu un singur set de brate, copertina poate acoperi lungime de 6,5 metri, in timp ce cu 3 brate poate acoperi lungimi de 9,75m. Cand include 4 brate, copertina Monobloc acopera lungimi de 13m. Indiferent de dimensiunile sale finale, copertina ramane solida, sigura, dar si atragatoare.

Monobloc

Monobloc

O alta copertina retractabila necasetata, potrivita pentru aplicatiile cu lungimi mai mari de 7m, este copertina Pergoelit-100. Aceasta copertina optimizata plata poate acoperi lungimi de 7,5m cu 3 brate si are o configuratie simpla, din cateva elemente. Stilul sau este minimalist si usor de integrat in orice décor. Datorita profilelor 100x100mm, copertina ofera stabilitate si siguranta chiar si in dimensiunile sale extreme. Fara sa apelam la piloni intermediari, putem realiza structuri de pana la 4,5x7, in timp ce, cu doar un suport aditional putem realiza structuri de 7x7m. Copertina poate fi instalata independent, pe perete sau intre pereti. In plus, copertina Pergoelit-100 poate fi adapata la cerintele specifice pentru diversele proiecte. Astfel, ea poate avea terminatie cu cantilever, acoperis plat, sau acoperis cu pante verticale mai mari de 90 de grade.

pergoelit copertina baldachin ondulata

Pergoelit

Copertina poate fi echipata cu inchideri verticale, usor de integrat in coloane si balustradele laterale. Se pot imbina mai multe module pentru a se obtine dimensiuni mai mari, iar copertina poate fi actionata manual. In cazul copertinelor mai mari, insa, recomandam un model cu actionare prin sistem motorizat. Copertina vine cu piese de sablon pentru ca gaurile sa fie executate in locurile precise, iar mecanizarea pieselor ajuta la asamblare. Baldachinul pentru protejarea poalelor se monteaza pe aceeasi structura ca si pergola. Pentru mai multa stabilitate, se folosesc suruburi mari.

Pergoelit

Verastor Sky este o copertina ideala pentru umbrirea inchiderilor cu sticla, solaria, dar si a structurilor cu aluminiu. Aceasta copertina poate fi transformata intr-un model orizontal cu sau fara inclinare. Atat utilizatorii casnici cat si profesionistii din domeniu apreciaza calitatile acestei copertine. Verastor Sky este usor de asamblat si design-ul sau functioneaza placut cu mai toate stilurile decorative. Copertina are o capacitate de umbrire remarcabila, respective 72m2 cu doar 12m lungime de canvas.

Verastor Sky

Verastor Sky

Ea poate acoperi lungimi de 7m (cu 3 brate), 10m cu 4 brate, 12,5m cu 5 brate si 14m cu 6 brate. Materialul ramane mereu tensionat, indiferent de dimensiunile copertinei. Copertina vine cu ancore si elemente de fixare, dar si un kit suplimentar de montaj. Acesta sustine greutatea cutiei pe parcursul instalarii, reducand riscul de accidente ce se produc cand se lucreaza cu greutati mari la inaltime. Copertina Verastor Sky permite diverse optiuni pentru instalare, care se deruleaza rapid in cele mai multe situatii.

Verastor Sky

Verastor

Copertina Elit va permite sa va bucurati de terasa, gradina, veranda dvs in moduri dintre cele mai atragatoare. Ea ajuta la crearea unor spatii intime si bine delimitate. De la structura de baza a acestei copertine se pot obtine diverse modele, in functie de particularitatile spatiului dvs. Atentia pentru design este speciala, astfel ca elementele de fixare folosite nu sunt vizibile. Stabilitatea structurii este generate de suporturile angulare din colturi.

Copertina Elit

Elit

Aceasta copertina poate acoperi lungimi de 7m cu 3 brate, iar sistemul de grilaj ajuta la obtinerea de copertine mai mari fara a se adauga alte coloane.  Datorita sistemului de inclinare a poalelor, apa nu se va colecta in pliuri atunci cand ploua. Daca doriti, puteti instala un al doilea invelis de canvas cu functie protective. Acesta va ajuta la mentinerea aspectului pentru primul strat de canvas, dar si va crea o camera de izolare termica.

Vertical Elit

Daca sunteti interesat de copertine retractabile 7m, nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Echipa noastra de la Copertine Pergole este gata oricand sa va raspunda la intrebari suplimentare despre modele si preturile acestora.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram