Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertina Retractabila 6m

Alegeti sa completati spatiile de relaxare de la exterior cu solutii de umbrire de tipul copertinelor. La Copertine Pergole veti gasi numeroase tipuri de copertine, adaptabile aplicatiilor simple, dar si complexe, cu dimensiuni variate. Pentru functionalitate superioara, va sugeram sa optati pentru copertine retractabile. Acestea pot fi extinse si retrase, in functiile de nevoile de umbrire de peste zi.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Storbox 400

Ce sunt copertinele retractabile?

Copertinele retractabile se impun cu flexibilitatea lor, dar poseda un sir lung de calitati. In primul rand, o copertina retractabila poate fi extinsa doar cand soarele este prea intens si retrasa in zilelele innorate. Mai mult, in cazul unor conditii atmosferice neplacute (vant puternic, ploi abundente, ninsori), copertinele pot fi stranse pentru a se evita distrugerea lor.

La copertinepergole.ro folosim materiale de cea mai inalta calitate, cu rezistenta la radiatiile nocive UV, caderi importante de apa. Putem utiliza material Recwater, remarcabil prin impermeabilitatea sa. Elementele copertinelor sunt realizate din aluminiu, astfel ca produsele noastre de umbrire sunt nu doar durabile, ci si usoare, neimpunand lucrari suplimentare de intarire a fundatiei.

recwater fata verso strat pvc

Material Recwater impermeabil

Cu toate ca materialele, mecanismele de actionare si instalarea minutioasa sustin durabilitatea copertinelor, copertinelor se disting cu durata lor de viata, superioara modelelor neretractabile. Intrucat materialele sunt protejate prin retragerea lor cand conditiile meteo sunt neplacute, materialele vor rezista mai mult timp. In cazul modelelor retractabile casetate, durata de viata pentru materiale si mecanisme este si mai mare, acestea fiind protejate in casete. Copertinele retractabile casetate impresioneaza cu rezistenta lor in timp.

Monobloc

Copertinele retractabile sunt ideale pentru locatiile rezidentiale si comerciale, restaurante, hoteluri, gradini, curti, etc. Ele au design contemporan si sunt realizate cu materiale de cea mai inalta calitate. Pot fi create in acord cu detaliile specifice pentru o locatie, pentru a se integra cat mai precis si mai armonios.

Cum actionati o copertina retractabila de 6m?

Copertinele retractabile pot fi actionate manual, prin intermediul unei manivele, dar pot include si actionare electrica. Atunci cand vorbim de copertine retractabile de 6m, actionarea electrica este recomandabila. Copertinele pot fi echipate cu motor, actionarea realizandu-se prin telecomanda, prin apasarea unui buton.

copertina maticbox cu iluminare noaptea caseta spate si brate luminate

Maticbox

Analizati echiparea copertinelor retractabile de 6m cu senzori (ploaie, vant) pentru actionarea lor automata. Astfel de copertine se vor retrage sau extinde automat, atunci cand senzorii se activeaza. Instalata la terase de restaurant, o astfel de copertina retractabila va permite angajatilor sa-si concentreze atentia pe servirea clientilor si nu pe operarea copertinei cand soarele devine prea puternic. Daca sunteti plecat de acasa, puteti sta linistit ca vantul nu va altera copertina; echipata cu senzor de vant, aceasta se va retrage cand vantul depaseste viteza de siguranta.

Indiferent de tipul de actionare ales pentru copertina dvs retractabila de 6m, va amintim ca o puteti extinde atat de mult cat doriti. Este flexibilitatea pe care nu puteti obtine cu modelele netractabile.

Sunt usor de instalat aceste copertine?

Cu toate ca folosim elemente din aluminiu (mai usor decat alte materiale), copertinele de 6m pot cantari destul de mult. Echipele noastre sunt alcatuite din mai multi tehnicieni, pentru ca montajul sa fie realizat cat mai sigur si mai eficient. Echipele noastre sunt flexibile si pot veni atunci cand va convine mai bine. Vom avea grija ca procesul de instalare sa fie cat mai putin stressant pentru dvs si sa afecteze cat mai putin activitatile dvs!

Ce probleme pot apare cu modelele retractabile de 6m?

Copertinele retractabile sunt instrumente estetice de a aduce valoare estetica si functionala unei resedinte, afaceri. In acelasi timp, in ciuda durabilitatii materialelor, mecanismele lor, copertinele retractabile au nevoie de lucrari de intretinere regulate, asemeni tuturor structurilor exterioare. Spre deosebire de multe alte solutii de umbrire, ingrijirea si curatarea copertinelor retractabile sunt mai facile.

copertina kuadbox mare deschisa desfasurata

Kuadbox

Va recomandam sa curatati, macar odata la 6 luni, copertinele retractabile. Folositi doar perii moi, furtun cu apa la presiune mica, apa curata si detergenti fara solventi. Apelati la inalbitori doar la nevoie si doar in cantitati mici. Mai mult decat orice, lasati copertina sa se usuce complet inainte de a o strange. Astfel de masuri vor reduce riscul aparitiei problemelor tipice asociate cu modelele retractabile. Iata cateva dintre acestea:

  • Alterare, destramare, rupere

Nu ar trebui sa surprinda pe nimeni ca vremea rea poate altera copertinele retractabile. Ploaia torentiala, ninsoarea, vantul puternic pot produce daune importante copertinelor. Apa se poate aduna pe material si duce la strangerea lui, cauzand ruperea. Vanturile puternice pot avea acelasi efect. Daca vremea se inrautateste, fiti precaut si retrageti copertinele. Evident, daca aveti copertine cu senzori de vant, ploaie, retragerea se va realiza automat, imediat ce se activeaza senzorii.

copertina dubla deschidere duox

Duox

  • Mucegai

Pentru a evita deteriorarea mecanismelor de actionare la copertinele retractabile, este important sa le curatati in mod regulat. Copertinele murdare pot mucegai, in ciuda faptului ca materialul este tratat impotriva bacteriilor si a mucegaiului—particulele de mucegai se pot dezvolta pe praful adunat pe copertine! Indepartati praful si murdaria de pe copertine, cu grija, fara a altera stratul protector de PVC.

  • Probleme mecanice

Intrucat copertienele retractabile au componente mecanice, au nevoie de lucrari care nu sunt necesare la modelele neretractabile. Cablurile, componentele de rulaj, arcurile se pot degrada in timp. De cele mai multe ori, insa, acestea se defecteaza doar daca sufera un impact mecanic puternic. Pentru componentele care nu mai aluneca la fel de usor ca la inceput, simpla aplicare de lubrifiant va rezolva problemele de functionare. Daca folositi un spray, protejati materialul cu banda protectoare inainte de pulverizare.

Copertine retractabile 6m casetate

Asa cum precizam si anterior, copertinele retractabile casetate se disting prin durabilitate, materialul si mecanismele de actionare fiind protejate in casete. Indiferent de modelul ales, va stau la dispozitie nu mai putin de 270 de culori pentru materialele copertinelor si alte 29 de culori pentru feronerie. Analizati cu atentie optiunile pe care vi le propunem; copertinele noastre sunt durabile si nu veti fi nevoit sa le schimbati prea curand!

Un model de copertina casetata care scoate din anonimat orice terasa este copertina Kuadbox 400. Liniile sale drepte si simple, structura stilizata, ajuta la functionarea armonioasa a copertinei Kuadbox 400 cu majoritatea stilurilor decorative. In ciuda design-ului aerisit, copertina are caracteristici tehnice avansate si incoporeaza mai multe seturi de brate. Are un sistem de inclinare auto-pozitional, astfel ca dimensiunile sunt optimizate fara a se pierde din capacitatea mare de proiectie.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Profilul frontal, dar si profilul cutiei pot fi iluminate, copertina fiind utilizabila si dupa lasarea intunericului. Configuratia tehnica si utilizarea unui suport automat permite accesul la motor si la canvas fara a se demonta structura. Alunecarea se realizeaza prin profilul posterior. Copertina poate fi realizata cu mai multe seturi de brate, generand aspecte liniare spectaculoase.

copertina kuadbox mare deschisa desfasurata

Kuadbox

Modulbox-400 include mai multe modele de copertine cu sistem Monobloc, gandite pentru a obtine dimensiuni maxime prin configuratie compacta si atragatoare. Se combina cateva elemente de baza si se obtin, astfel, modelele Full Box, Semi Box, Semi Open.

copertina modulbox

Modulbox

Puteti sa analizati si modelul Open, cu brate incrucisate sau cu control pentru extindere. Materialul si bratele sunt complet protejate la modelul Full Box, ele ramanand in interiorul cutiei. La modelul Semi Box, partea frontala si canvasul sunt protejate cand copertina este inchisa si, astfel, profilele se cupleaza perfect. Si la modelul Semi Open se remarca protejarea materialului, a bratelor si suporturilor, dar ea se obtine prin acoperisurile laterale si design-ul in sine al boltei.

copertina modulbox open si semi open

Modulbox

Copertinele din categoria Modulbox-400 au aspecte atragatoare si toate acoperisurile sunt realizate cu aluminiui, pentru mai mare protectie si durabilitate pentru sistem. Ele sunt lacuite in aceeasi culoare ca si restul structurii, pentru un aspect continuu. Aceste copertine pot umbri spatii mari, au capacitate de proiectie de pana la 4m si ating lungimi de pana la 12metri in instalarea cu 4 brate.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

Bratele Onyx-400 pot fi echipate cu LED-uri (fara cabluri vizibile), iar inchiderea se realizeaza precis datorita marcajelor de ghidare de pe suportul bratelor si terminalul frontal. Copertinele Modulbox-400 au profil frontal care respinge apa si pot fi echipate cu poala ajustabila Sombrex.

copertina modulbox deschisa

Modulbox

Copertina Maticbox 350 este ideala pentru spatiile cu arhitectura contemporana, datorita liniilor sale dinamice si drepte. Caseta sa este realizata conform exigentelor profesionistilor. Maticbox vine cu un sistem de inclinare auto-pozitional, astfel ca mecanismul nu are nevoie de mult spatiu pentru incasetare.

copertina maticbox inchisa

Maticbox

Fixarea pe perete se realizeaza cu sistemul Cleverfix ce ofera flexibilitate si spatiu pentru manevrare in timpul instalarii.  Clipul de auto-sustinere din suportul copertinei permite grupului de rulare sa fie agatat fara a se i se sustine greutatea, pe tot parcursul procesului de montaj.

copertina maticbox vedere apropiata

Maticbox

Examinati in catalogul nostru si copertina Splenbox 400 Sombrex, cu brate invizibile, linii rotunjite si proportii echilibrate. Bratele sale pot fi iluminate si aceasta copertina intruneste, atat estetic, cat si functional, criteriile de robustete, eleganta, eficienta, profil usor cautate in cele mai multe copertine retractabile. Aceasta copertina are un aspect metalic cu finisaj colorat, usor remarcabil in orice décor.

copertina splenbox 400

Splenbox

Poala Sombrex ofera si mai multa protectie impotriva razelor soarelui dimineata devreme si pe inserat, cand razele soarelui sunt orizontale. Asamblarea copertinei este rapida si usoara datorita sistemului de ancorare si a ajustarii inclinarii prin grilaj.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Splenbox

Copertine retractabile 6m necasetate

Executam copertine retractabile 6m necasetate extrem de robuste si cu durata lunga de viata. Materialele noastre sunt tratate pentru a rezista cu succes expunerii la elementele naturale si folosim componente de aluminiu, nealterate de expunerea la vant, ploaie, praf, substante poluante, etc.

Unul dintre cele mai populare modele de copertine intre clientii nostri si utilizabil si in aplicatiile de6m lungime este copertina Duox. Aceasta este o structura independent cu tub de rulare central singular si parti laterale pentru umbrire. Dimensiunile sale maxime sunt de 6m lungime si 3m proiectie pentru fiecare dintre parti. Aceasta copertina reuseste sa umbreasca spatii de maxim 36m2 . Sistemul se bazeaza pe structura solida cu instalare Monobloc, pentru asamblare si ajustare mai facila a bratelor.

copertina duox dubla deschidere

Duox

Unghiurile de intarire ajustabile contribuie la stabilitatea structurii, care ramane sigura si stabila chiar si in dimensiunile sale maxime. Bratele nu vor fi ridicate in timpul vanturilor puternice intrucat copertina are sistem de blocare a vantului. Finisajul este variat si copertina poate fi completata cu sistem de canvas pentru protectie. Ea este utilizata cu succes pentru hoteluri, restaurante, piscine, cluburi, terase mari, gradini, solare, etc.

copertina dubla duox

Duox

Din anumite puncte de vedere, copertina Monobloc 500 este ideala pentru umbrirea teraselor de mari dimensiuni. Ea vine cu brate invizibile si este gandita special pentru protejarea de soare a spatiilor vaste. Cu o proiectie de 5m, aceasta copertina poate acoperi spatii pana la 60m2  fara a mai fi nevoie de alti stalpi. Bratele sale Art 500 prezinta sistem intern de tensionare Art care optimizeaza tensionarea, reduce riscul alterarii stratului de lac si extinde durata de viata pentru intreaga copertina.

copertina monobloc art

Monobloc

Copertina Monobloc poate atinge lungimi impresionante, fara a se compromite siguranta sau stabilitatea structurii. Cu un singur set de brate, se poate acoperi o lungime de 6,5m, in timp ce includerea de mai multe brate duce la acoperirea de lungimi si de 12m.

copertina monobloc deschisa cu volan

Monobloc

Daca vreti o structura care sa faca gradina dvs remarcabila sau care sa devina principalul punct de atractie vara pentru clientii restaurantului dvs , alegeti un model precum copertina Pergoelit 100. Aceasta copertina plata este compusa din putine elemente si tocmai acest stil minimalist ii da farmec, dar o si integreaza armonios in aproape orice tip de décor. Profilele sale de 100x100mm ii ofera stabilitate si putere—calitati ce nu trebuie sa lipseasca de la pergole la astfel de dimensiuni.

pergoelit copertina baldachin ondulata

Pergoelit

Putem realiza structura de pana la 4,5x7 fara a utiliza stalpi intemediari, dar si de 7x7m cu doar un singur suport aditional. Aceasta copertina poate fi instalata independent, la perete si chiar intre pereti. Pergoelit 100 poate fi modificata pentru a se potrivi cat mai bine aplicatiei dvs. Astfel, ea poate avea acoperis vertical sau cu pante verticale ce trec de 90 de grade, iar terminatia acoperisului poate fi cu cantilever.

pergoelit copertina baldachin ondulata material alb vedere colt

Pergoelit

Puteti, de asemeni, sa completati copertina cu inchideri laterale. Aceasta completare se realizeaza facil, prin includerea inchiderilor in coloane si barnele laterale. Daca aveti nevoie, puteti sa combinati mai multe module pentru a obtine dimensiuni mai mari. Actionarea copertinei se poate face si manual, dar recomandam actionarea cu sistem motorizat, intrucat este cu mult mai usoara. Piesele sale sunt mecanizate pentru a fi ajustate cat mai precis.

pergoelit copertina baldachin ondulata piscina

Pergoelit

Pentru umbrirea spatiilor din gradina si terasa, copertina Elit este o alegere cum nu se poate mai inspirata. Copertina permite posibilitati numeroase de instalare si creare a unor spatii noi, intime, protejate de privirile curioase ale trecatorilor. Pornindu-se de la structura de baza a acestei copertine, se pot obtine modele diverse, in acord cu nevoile specifice ale fiecarei aplicatii. Atentia la design este excelenta, elementele de fixare pentru aceasta copertina fiind ascunse in ansamblu.

Copertina Elit

Elit

Suporturile angulare din colturi dau stabilitate structurii, iar apa nu se aduna in pliurile canvasului datorita unui sistem de inclinare a poalelor. Aceasta copertina poate fi completata cu un alt strat de canvas care va proteja primul strat de material, dar va si forma o camera termica de izolare. Sistemul de grilak permite realizarea unei copertine mai mari, fara a fi nevoie de a se atasa alte coloane.

copertina ondulata Elit

Elit

La copertinepergole.ro gasiti numeroase modele de copertine retractabile atat pentru lungimi de 6m, cat si pentru lungimi mai mari si mai mici de 6m. Contactati echipa noastra pentru informatii suplimentare!

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram