Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertina Retractabila 5x3

Daca ati amanat instalarea unor structuri de umbrire la exteriorul casei dvs, este timpul sa contactati echipa de la Copertine Pergole. Executam copertine din materiale de inalta calitate, in acord cu specificul locatiei, stilul arhitectural, preferintele si bugetul dvs.

copertina modulbox deschisa

Modulbox

De ce copertine retractabile?

Copertinele retractabile se impun cu versatilitatea la utilizare. Astfel, daca aveti nevoie de umbra, le puteti extinde cu usurinta, mai ales daca nu au actionare manuala. Daca ploua sau nu aveti nevoie de umbra, puteti strange copertinele. Oricum, se recomanda strangerea copertinelor la sfarsitul zilei pentru a diminua cat mai mult expunerea copertinelor la elementele naturale.

copertina dubla deschidere duox

Duox

Un alt beneficiu al copertinelor retractabile este acela ca ele au durata de viata mai mare decat modelele neretractabile. Intrucat copertinele sunt retrase ori de cate ori nu aveti nevoie de protectie si umbrire si, mai ales, cand vremea este potrivnica (ploaie, furtuna, lapovita, ninsoare), materialele si mecanismele lor sunt mai putin expuse la elementele naturale. Astfel, ele dureaza mai mult timp si isi mentin aspectul initial pentru multi ani.

Storbox 250

Storbox 300

La copertinepergole.ro folosim materiale cu tratament impotriva mucegaiului, bacteriilor, radiatiilor UV. Cu toate acesta, bacteriile si mucegaiul pot creste si pe praful care se aduna. De aceea, copertinele retractabile trebuie sa fie curatate in mod regulat.

Trebuie sa amintim si de varietatea copertinelor retractabile. Acestea au design-uri diverse, potrivite stilurilor arhitecturale clasice, dar si contemporane. La noi puteti gasi copertine retractabile cu stil modern, linii aerisite si simple, ideale pentru arhitecturale moderne. Va oferim, insa, si modele clasice, cu linii blande, inspirate din natura, care completeaza armonios decorurile clasice. Pe langa stil, puteti alege si culoarea dorita pentru copertina retractabila. Va puteti alege intre 270 de culori pentru materiale si 29 de culori pentru feronerie. Crearea copertinei retractabile perfecte pentru spatiul dvs este posibila, daca nu va grabiti in alegerea modelului.

Cum aveti grija de copertinele retractabile?

Cu toate ca folosim materiale durabile, copertinele retractabile necesita actiuni de intretinere si curatare regulate. Acestea sustin durata de viata a copertinelor si pastreaz aspectul si culorile lor initiale. Copertinele retractabile nu impun lucrari complexe de intretinere; nu aveti nevoie decat de cateva minute pe luna pentru a le ingriji si prelungi durata de viata.

copertina arond 350 deschisa detaliu brat luminat

Arond

O simpla curatare cu apa cu furtunul (la presiune mica) va indeparta praful si elimina riscul depunerii lui pe material. Folositi o perie moale sau o matura pentru a elimina particulele sau petele dificile. Daca nu ati mai extins copertinele de o saptamana, deschideti-le si curatati-le cu apa pentru a nu lasa praful si mizeria sa se adune pe ele.

Cand vine anotimpul rece, nu strangeti copertinele inainte de a le curata pe ambele parti cu apa si un detergent bland. Clatiti bine copertinele si nu le strangeti pana nu s-au uscat complet. Daca inmagazinati materialul lor peste iarna, aveti grija sa il depozitati intr-o cutie sau sac bine aerisit pentru a nu se depune praf peste iarna.

copertine pentru piscine

Daca ati inmagazinat copertina in mod corespunzator, pregatirea ei pentru un nou sezon estival ar trebui sa fie cum nu se poate mai simpla. Curatati componentele din metal cu o carpa uscata si spalati, daca este nevoie, copertina.

Alte sfaturi pentru intretinerea copertinelor retractabile

Iata cateva recomandari de intretinere a copertinelor si spatiilor din jurul lor; ele contribuie la prelungirea vietii copertinelor:

copertina maticbox cu iluminare noaptea caseta spate si brate luminate

Maticbox

  • Curatati plantele si tufele, pentru a nu ajunge la copertine. Acidul lor poate altera materialul.
  • Analizati elementele copertinei si vedeti daca au aparut semne de rugina
  • Copertinele sunt solutii de umbrire si nu de protectie. Ele nu trebuie extinse ca protectie impotriva ploii, zapezii, lapovitei, vanturilor puternice intrucat pot fi distruse. Strangeti copertinele daca sunt anuntate vanturi mai puternice de 30km pe ora.
  • Nu lasati particule solide de praf, frunze, crengute sa ramana atunci cand strangeti copertina. Ele pot distruge materialul.
  • Lubrifiati componentele de rulaj o data pe an cu un spray uscat lubrifiant special. Nu pulverizati pe material si insistati mai ales la capatul tubului de rulare.

Copertina retractabila 5x3 casetata

Copertine Pergole este magazinul cel mai potrivit pentru a gasi copertina retractabila de care aveti nevoie. Folosim materiale de cea mai inalta calitate, cu rezistenta inalta la bacterii, mucegai, radiatii UV. In contextul ingrijirii corecte si a curatarii regulate, aceste copertine pot fi folosite cu incredere si 15-20 de ani.

copertina kuadbox detaliu caseta iluminata

Kuadbox

Caseta este lacasul in care copertina se retrage atunci cand nu este extinsa. O copertina semi-caseta este una cu jumatate de caseta, care sta deasupra materialului pentru a-l proteja de praf si ploaie. O caseta completa va proteja rulajul de material total, fiind incasetat atunci cand copertina este inchisa, in timp ce la modelul deschis, materialul este expus total. In timp ce fiecare protejeaza mecanismele intr-un anumit procent, fiecare dintrele diversele tipuri de incasetari prezinta limite si avantaje. Indiferent de alegere, este de asteptat ca un model casetat sa aiba viata mai lunga decat un model fara caseta.

copertina kuadbox dubla desfasurata

Kuadbox

Daca proprietatea dvs are o arhitectura moderna, copertina Kuadbox-400 o va completa armonios. Aceasta copertina se evidentiaza cu designul cu linii drepte si structura stilizata, fiind o aditie inspirata pentru orice fatada moderna. Stilul minimalist nu este singurul atu al acestei copertine. Kuadbox-400 prezinta mai multe seturi de brate, ceea ce o ajuta sa se evidentieze de alte modele retractabile pentru dimensiunile 5x3. Dimensiunile ansamblului sunt optimizate fara a se sacrifica proiectia datorita sistemului de auto-pozitionare a inclinarii.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Aceasta copertina poate fi folosita si dupa lasarea serii, cutia si profilul sau frontal putand fi echipate cu lumini. Alunecarea se realizeaza prin profilul din spate. Pe langa aceste caracteristici trebuie sa mentionam si ca accesul la moto si la canvas se poate realiza fara a se demonta copertina—datorita suportului automat si configuratiei tehnice a copertinei.

copertina kuadbox mare deschisa desfasurata

Kuadbox

O alta optiune de incredere pentru aplicatiile 5x3 este Modulbox-400 care reuneste mai multe modele de copertine. Aceastea au sistem monobloc si pot atinge maximul la dimensiuni datorita constructiei compacte si estetice. Mai multe de baza sunt combinate pentru a se obtine 4 modele distincte: Full Box, Semi Box, Semi Open si Open.

copertina modulbox

Modulbox

Daca la modelul Open (fie el de tip control pentru proiectie sau de tip cu brate incrucisate), materialul si elementele de retragere nu sunt protejate, la modelele Full Box, Semi Box si Semi Open, exista moduri diferite de protectie. Astfel, bratele si canvasul sunt total protejate in caseta la modelul Full Box, in timp ce la modelul Semi Box doar partea frontala si canvasul sunt ocrotite cand copertina este inchiasa, datorita profilelor care se cupleaza perfect. La copertina Semi Open, suporturile, bratele si canvasul vor fi mai putin expuse la elementele naturale datorita profilului copertinei si acoperisurilor laterale.

copertina modulbox open si semi open

Modulbox

Copertinele Modulbox-400 conving clientii nu doar prin aspectul lor atragator, ci si prin valoarea functionala si caracteristicile tehnice. Folosim aluminiu pentru acoperisuri, ceea ce explica durata lunga de viata pentru aceste copertine. Modelele din aceasta serie pot umbri spatii generoase, avand capacitate de proiectie de 4m. Cu 4 brate se pot acoperi lungimi de 12m. Copertinele sunt prevazute cu brate Onyx Lux-400 si pot fi echipate cu lumini LED, fara ca firele sa  fie la vedere.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

Marcajele de ghidare de pe terminalul frontal si suportul bratului  faciliteaza si asigura precizie pentru inchidere si ajustare. Suporturile interne permit configurarea copertinelor in aplicatii variate. Copertinele Modulbox-400 pot fi fi completate cu poala ajustabila frontala Sombrex si sunt durabile in timp (profilul frontal care respinge apa ajuta in acest sens).

copertina modulbox deschisa

Modulbox

Cu o istorie lunga, copertina Storbox-400 continua modelul clasic aparut in 1993. Copertina este un model clasic, adaptat constant la tendintele mereu in schimbare impuse de timpuri. Storbox-400 are un aspect dinamic si puternic, sustinut de capacitatea sa de extindere de 4m. Profilul frontal si bratele pot fi iluminate, putand folosi copertina si dupa lasarea intunericului.

copertina storbox 400

Storbox 400

Sistemul de ajustare nu este complicat si permite obtinerea de rezultate excelente de fiecare data. Cu Storbox-400, puteti modifica inclinarea cand copertina este inchisa. Actionarea pentru copertina se poate realiza electric sau manual. Copertina are finisaje din metal si poate avea lungime de 6m, proiectia fiind de 4m.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Storbox 400

Daca spatiul dvs de la exterior este folosit, in principal, pentru relaxare si mai putin pentru petreceri, instalarea unei copertine care sa induca un sentiment de liniste este o decizie inteleapta. Copertina Moonbox-400 completeaza cu succes spatiile de exterior create pentru deconectare. Formele sale rotunjite si oblice, materialele folosite pentru aceasta copertina o ajuta sa se integreze placut in decorul cu note linistitoare.

copertina moonbox inchisa

Moonbox

Aceasta copertina are un design echilibrat, cu margini din aluminiu si acoperisuri laterale care ii dau stabilitate. Pentru a modifica unghiul de inclinare se foloseste sistemul de grilaj. Aceasta copertina are lungime maxima de 6m si o capacitate de proiectie de 4m, atunci cand este echipata cu un singur set de brate.

copertina moonbox deschisa

Moonbox

Splenbox-400 este o copertina cu forme amintind de natura. Aceasta copertina reuseste, prin design si tehnologie, sa atinga echilibrul perfect intre un profil usor, eleganta, rezistenta si eficienta. Splenbox are design metalic, dar finisajul poate fi colorat pentru a se imbina cat mai armonios in decor. Aspectul sau atragator este completat de caracteristicile tehnice. Copertina este prevazuta cu brate Splendor, care ofera tensiune excelenta pentru material prin intemediul unui sistem de transmisie auto-adaptativ.

copertina splenbox 400

Splenbox

Copertinele vin cu o pereche de rulmenti unica prin perfomante, ei ajutand la imbinarea precisa a cuplajelor. Aspectul estetic nu este alterat de elementele de transmisie, intrucat aceastea se afla in cot si astfel nu se vad. Splenbox 400 reuseste sa aiba un design metalic curat, elegant, dar completat cu linii blande inspirate din natura. Copertina poate fi adaptata la spatii variate, datorita designului si caracteristicilor sale tehnice.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Splenbox

Pentru spatiile cu arhitectura contemporana, o optiune interesanta si functionala este copertina Maticbox 250. Este posibil ca, in anumite proiecte, formene drepte si destul de dinamice ale copertinei sa aduca provocari la instalare. Caseta copertinei reflecta multe dintre exigentele profesionistilor din domeniu, ceea ce explica popularitatea copertinei. Spre exemplu, copertina are un sistem auto-pozitional de inclinare si mecanismul sau nu necesita mult spatiu pentru incasetare.

copertina maticbox inchisa

Maticbox

Copertina are sistem de instalare in perete de tip Cleverfix. El ofera flexibilitate la instalare si asigura un spatiu generos cand se manevreaza copertina pentru a fi montata. In plus, grupul de ghidaj este mai usor de manevrat la instalare datorita clipului de auto-sustinere al copertinei. Acesta elimina nevoie sustinerii greutatii pentru copertina pe tot parcursul instalarii. Maticbox 350 are un design modern, cu linii drepte si simple, devenind un model adecvat pentru spatiile cu arhitectura moderna.

copertina maticbox vedere apropiata

Maticbox

Copertina retractabila 5x3 necasetata

Copertinele retractabile necasetate sunt ideale in locatiile in care este nevoie de umbrire mare. Intrucat materialul si mecanisemele de retragere nu sunt protejate in casete, aceste copertine sunt mai adecvate in climatele sau zonele in care ploile abundente sunt mai rare. Copertinele retractabile au preturi sensibil mai mici decat modelele cu caseta. In plus, ele pot acoperi proiectii mai mari decat latimea lor, tocmai pentru ca nu au caseta. Alegeti copertinele retractabile necasetate mai ales pentru spatiile cu alcov sau alt sistem de protejare.

Archiexpo

La copertinepergole.ro folosim materiale de cea mai inalta calitate, pentru ca produsele noastre sa aiba o durata de viata cat mai lunga. Materialele sunt supuse unor tratamente impotriva mucegaiului, bacteriilor si razelor nocive UV. Componentele pentru structura sunt fabricate din aluminiu si instalarea se desfasoara pentru ca stabilitatea si durabilitatea produselor noastre sa fie cat mai mari. Va recomandam sa ingrijiti si sa curatati corect copertinele retractabile pentru a profita de functionarea lor optima mai bine de 15 ani.

Copertina retractabila Art 250

Art 250

Pentru terasele de mari dimensiuni, cea mai populara copertina 5x3 necasetata este copertina Monobloc 500. Ea are brate invizibile si completeaza cu succes terasele rezidentiale si comerciale. Extensia sa maxima este de 5m si puteti instala cu incredere copertina Monobloc 500 in spatiile cu dimensiuni 5x3. De altfel, copertina se evidentiaza prin lungimile pe care le poate acoperi fara a-si pierde stabilitatea si siguranta. Cu un singur set de brate, Monobloc 500 poate acoperi spatii de 6,5m lungime.

copertina monobloc art

Monobloc

In absenta de ancore si brate suplimentare, copertina poate umbri spatii de 60m2. Daca aveti nevoie sa umbriti spatii mai lungi de 12m, va fi necesara adaugarea de mai multe seturi de brate si ancore. Copertina include brate Art 500 si sistem de tensionare interna Art. Acest sistem previne deteriorarea stratului de lac de la retragerile regulate si ajuta la durabilitatea copertinei.

copertina monobloc deschisa cu volan

Monobloc

Clasificata drept o copertina cu design clasic, copertina Arond-350 este o aditie fireasca in multe locatii. Ea este echipata cu brate Onyx-400 si are un design bine ales. O puteti folosi cu incredere pe parcursul zilei dar si noaptea, intrucat bratele copertinei pot fi completate cu LED-uri.

copertina arond 350 inchisa

Arond

Copertina are un design functional si elegant, imbinandu-se armonios in majoritatea stilurilor de fatade. Acoperisurile sunt realizate cu aluminiu si pot fi lacuite, pentru un aspect cat mai omogen, in aceeasi culoare ca si suportul. Copertina isi pastreaza aspectul si culorile initiale, chiar in contextul utilizarii frecvente. Poate acoperi suprafete de 6m cu doar 2 brate; proiectia sa este de 3,5m. Multi clienti o instaleaza pentru umbrirea teraselor, mai ales pentru ca inclinarea se poate realiza in multe unghiuri.

copertina arond 350 deschisa

Arond

Datorita configuratiei, copertina Arond-350 poate fi montata pe perete, pe tavan sau frontal. Ea impune utilizarea unor unelte simple pentru montaj si ajustare. Bratele se aliniaza corect si precis iar copertina este o alegere sigura pentru multe aplicatii.

copertina arond 350 deschisa detaliu brat luminat

Arond

Echipele noastre de la copertinepergole.ro va pot raspunde tuturor intrebarilor legate de modele si preturi. Nu ezitati sa ne contactati pentru instalarea de copertine retractabile, indiferent de dimensiunile necesare.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram