Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertina Retractabila 5m

Spatiile de la exterior sunt locuri ideale de relaxare in zilele senine din an, dar pot deveni extrem de inconfortabile cand soarele devine prea puternic. Va sugeram sa analizati instalarea de copertine pentru a umbri aceste spatii. Pentru si mai multa flexibilitate va sfatuim sa alegeti copertinele retractabile, care  pot fi extinse si retrase in functie de nevoile de umbrire de peste zi.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

La Copertine Pergole veti gasi o oferta generoasa de copertine retractabile, realizate din materiale de inalta calitate si cu durata de viata de 15-20 de ani. Folosim materiale cu rezistenta la mucegai, bacterii, radiatii UV, caderi mari de apa. Va punem la dispozitie nu mai putin de 270 de culori pentru materiale si alte 29 de culori pentru feronerie. La noi, nu veti avea nevoie decat de rabdare pentru a crea copertina retractabila pentru terasa, piscina, curte, gradina, hotel, restaurant, etc. Copertinele pot fi realizate conform dimensiunilor, formei, specificitatilor spatiului si in acord cu stilul decorativ al cladirii.

Cum alegeti copertina retractabila 5m?

La copertinepergole.ro puteti avea copertina retractabila de 5m dorita. Fie ca aveti nevoie de o solutie pentru umbrirea unei terase rezidentiale sau comerciale, pentru crearea unei zone de relaxare in gradina sau de umbrirea unei piscine, o copertina retractabila 5m este mereu o investitie inteleapta.

Copertina retractabila Art 250

Art 250

Copertinele retractabile sunt tot mai intalnite in aplicatiile rezidentiale si comerciale, datorita flexibilitatii la utilizare pe care o ofera. Astfel, aceste copertine pot fi extinse sau retrase in functie de nevoile de umbrire de la un moment dat. Vara, cand soarele este prea puternic, copertina poate fi extinsa pentru umbrire, in timp ce, daca ploua, ea poate fi stransa. Aceasta versatilitate conteaza si pentru durata de viata a copertinelor. Cum materialul si mecanismele de actionare sunt mai putin expuse la elementele naturale, copertinele retractabile au durata de viata mai mare decat modelele neretractabile.

Cu toate ca exista modele retractabile cu actionare manuala, la copertinele mai mari, recomandam clientilor sa opteze pentru actionarea electrica, pentru o utilizare cat mai facila. Actionarea se va realiza printr-o simpla apasare de buton. Copertinele retractabile pot fi echipate si cu senzori (vant, ploaie), caz in care ele se vor extinde sau retrage automat, ori de cate ori senzorii se vor activa.

copertina dubla duox umbra suprafata mare

Duox

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a identifica modelul cel mai potrivit de copertina pentru locatia dvs. Cu toate acestea, va sugeram sa analizati urmatoarele aspecte inainte de a incepe procesul de selectie:

  • Notati eventualele detalii specifice pentru spatiul dvs care necesita umbrire. Chiar daca stiti cu precizie ca aveti nevoie de o copertina lunga de 5m, anumite elemente pot conta, anumite modele fiind mai potrivite decat altele.
  • Caracteristicile aditionale—copertinele retractabile pot fi actionate manual, prin manivela, sau electric, prin telecomanda. Putem echipa copertinele cu senzori (ploaie, vant), ceea ce faciliteaza si mai mult utilizarea, eliminandu-se efortul pentru actionare.
  • Stilul copertinei—in oferta noastra gasiti modele cu linii curate si design minimalist, ideale pentru arhitecturile moderne. Va oferim, insa, si modele cu linii rotunjite, inspirate din natura.
  • Aspectul copertinei—puteti alege intre 270 de culori pentru material si nu mai putin de 29 de culori pentru feronerie.
  • Durata de viata- copertinele retractabile au durata de viata mai lunga decat modelele neretractabile, materialul si elementele de actionare fiind protejate de elemente naturale cand sunt retrase.
  • Rezistenta la vant—modelele pe care vi le oferim au rezistenta la vant de la 19km pe ora pana la mai mult de 49 km pe ora. Copertinele retractabile se strang cand vantul este puternic, evitandu-se expunerea lor la vanturi puternice.

Copertine retractabile 5m casetate

Atunci cand vorbim despre copertine retractabile, trebuie sa vorbim despre cele doua mari categorii de copertine: casetate si necasetate. Copertinele retractabile casetate se impun cu rezistenta lor in timp, materialele si mecanismele de retragere fiind protejate de elementele naturale dupa retragere. Copertinele fara caseta sunt la fel de functionale, dar materialul si mecanismele sunt mai mult expuse la elementele naturale, durata lor de viata fiind mai mica decat in cazul modelelor cu caseta.

copertine pentru piscine

Copertina retractabila casetata Kuadbox poate atinge lungimi pana la 6m cu doar 2 brate si este ideala pentru integrarea in diverse modele de fatade datorita structurii sale stilizate si liniilor drepte. Se potriveste excelent cu un stil minimalist si ofera caracteristici tehnice avansate. Include mai multe seturi de brate si are un sistem de auto-pozitionare pentru inclinare ce permite optimizarea dimensiunilor asamblului fara a se sacrifica extinderea.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Copertina se poate folosi ziua, dar si noaptea, profilul frontal si cutia putand fi iluminate. Configuratia sa tehnica si utilizarea suportului automat permit accesul la motor si canvas fara a fi nevoie sa se demonteze copertina. Profilul posterior permite alunecarea si incorporarea a mai multor seturi de brate pentru a se obtine lungimi si mai mari.

copertina kuadbox mare deschisa desfasurata

Kuadbox

Un alt model potrivit pentru aplicatiile cu 5m lungime este Modulbox 400, care include mai multe tipuri de copertine cu sistem Monobloc, create pentru a obtine dimensiuni maxime printr-o configurare compacta si atractiva. Folosind aceleasi elemente de baza, sunt obtinute 4 modele: Full Box, Semi Box, Semi Open si Open.

copertina modulbox

Modulbox

Cu modelul Full Box, materialul si bratele sunt total protejate, ramanand in cutie, in timp ce la modelul Semi Box, materialul si partea frontala sunt protejate prin cuplajul perfect intre profile, cand copertina este retrasa. Acoperisurile laterale si profilul de baldachin protejeaza materialul si bratele pentru modelul Semi Open. La modelul Open, exista alte doua tipuri: cu brate incrucisate si control pentru extindere.

Modulbox

Modulbox

Toate modelele din seria Modulbox-400 au acoperisuri din aluminiu pentru protectie inalta si durabilitate. Copertinele sunt lacuite in aceeasi culoare ca si restul structurii, aspectele fiin omogene si estetice. Cu lungimi de pana la 12m in instalatiile cu 4 brate, aceste copertine se evidentiaza cu impresionanta capacitate de proiectie. Sistemul de ajustare a inclinarii este facil si copertinele au brate Onyx-400, ce pot fi iluminate cu LED. Suporturile interne permit diverse configuratii si copertinele au marcaj de ghidare pe suportul bratelor si terminalul frontal pentru ajustare si inchidere perfecta. Profilul frontal respinge apa si copertinele pot fi completate cu Sombrex (o poala frontala ajustabila).

copertina modulbox deschisa

Modulbox

Daca sunteti in cautarea unui model cu design amintind de natura, Splenbox-400 este o copertina demna de considerat. Design-ul si tehnologia sa emana eleganta, eficienta, robustete, toate impachetate intr-un profil usor ca si greutate. Conceptul metalic permite un finisaj colorat, copertina avand un aspect spectaculos in orice locatie. Datorita caracteristicilor sale, copertina poate avea lungime de 6m si 4m extensie cu un singur set de brate si profile intarite.

copertina splenbox 400

Splenbox

Bratele Splendor cu care vine sunt create pentru a asigura tensiune maxima pentru canvas, printr-un sistem de transmisie auto-adaptativ. Operarea incheiturile este mereu precisa datorita unei perfechi de rulmenti, extrem de performanti. Elementele de transmisie nu sunt la vedere, iar ajustarea inclinarii prin grilaj si sistemul de ancorare in placa faciliteaza asamblarea. Copertina Splenbox imbina linii si unghiuri blande, evidentiindu-se cu designul sau placut.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Splenbox

Din anii 90 cand a fost creata copertina Storbox, modelul a continuat sa evolueze, pentru a se adapta tendintelor mereu in schimbare. Astazi, copertina Storbox-400 impresioneaza cu dinamismul aspectului sau  si capacitate de proiectie de pana la 4m. Copertina include iluminare in brate si profil frontal. Atunci cand se inchide, mecanismul de ajustare a inclinarii este rapid si precis, pentru a se obtine rezultate excelente. Copertina poate avea actionare manuala sau motorizata  si finisaje exclusiv metalice.

copertina storbox 400

Storbox 400

Copertine retractabile 5m necasetate

La copertinepergole.ro folosim materiale durabile si elemente din aluminiu pentru a realiza copertine durabile si eficiente. Tehnologia, executia si instalarea minutioasa fac copertinele retractabile necasetate investitii sigure pentru multi ani.

Copertina Duox este o structura independent, cu un tub central de rulaj si parti laterale pentru umbrire. Dimensiunile sale maxime sunt de 6m lungime si 3m proiectie pe fiecare dintre parti, copertina putand umbri spatiu de 36m2. Sistemul prezinta structura puternica de tip Monobloc, de aceea asamblarea este rapida si ajustarea bratelor este facila. Este o copertina folosita pe scara larga, in hoteluri, piscine, terase mari, restaurante, cluburi de societate, gradini, etc.

copertina monobloc art

Monobloc

Unghiurile ajustabile si intarite contribuie la stabilitatea structurii si copertina este solida chiar si in dimensiunile sale maxime, are un sistem de blocare a vantului, astfel ca bratele nu sunt ridicate de vanturile puternice. Copertina permite finisaje diverse, putand fi prevazuta sau nu cu sistem de protectie cu canvas. Ea poate ramane pe sol tot anul sau poate fi demontata la sfarsitul verii.

copertina monobloc deschisa cu volan

Monobloc

Copertina Monobloc 500 a fost gandita pentru a umbri spatii de mari dimensiuni. Cu o proiectie de 5m, aceasta copertina cu brate invizibile poate acoperi 60m2 fara fi nevoie de alte brate. Copertina are brate Art 500 cu sistem intern de tensionare Art care amelioreaza tensionarea, previne alterarea lacului si extinde durata de viata a structurii.

Monobloc

Pentru inchiderile de sticla, solarii, dar si structuri de aluminiu, luati in consideratie copertina Verastor Sky. Aceasata poate fi chiar transformata in copertina orizontala cu sau fara inclinare. Se evidentiaza pentru usurinta si viteza de instalare, dar si pentru design-ul sau atragator, functional cu numeroase stiluri arhitecturale.

Verastor Sky

Verastor Sky

Un alt atu pentru Verastor Sky este capacitatea sa de umbrire, care ajunge la 72m2 , cu doar 12m lungime. Copertina permite diverse posibilitati de fixare si canvasul ramane mereu intins si fara cute.  Vine cu kit auxiliar de montaj care sustine greutatea cutiei in timpul instalatiei si reduce riscurile asociate cu manevrarea la inaltime a greutatilor mari.

Verastor Sky

Verastor

La Copertine Pergole gasiti diverse copertine retractabile necasetate, pentru aplicatii cu 5m lungime. Trebuie sa mentionam si copertina Pergoelit-100, alcatuita doar din cateva elemente de baza. Are un stil minimalist si este usor de integrat in orice décor, dar se impune cu sentimentul de stabilitate pe care il ofera, obtinut prin profilele sale 100x100mm. Structurile de pana la 4,5x7,0 sunt realizate fara stalpi, in timp ce cele de 7x7 sunt construite cu un singur suport aditional.

pergoelit copertina baldachin ondulata material alb vedere colt

Pergoelit

Copertina se poate instala ca structura independent, dar si langa perete sau intre pereti. Adaptam structura la necesitatile fiecarei aplicatii, preferintele clientilor, pentru o obtine produse variate. Copertina poate avea acoperis plat cu pante verticale mai mari de 90 de grade si pot fi completate cu inchideri verticale ce pot fi integrate usor in coloane si barnele laterale. Acoperisul este activat manual sau prin sistem motorizat; este posibila combinarea de mai multe modele pentru a se obtine dimensiuni mai mari. Pentru mai mare siguranta, se folosesc suruburi lungi si piese mecanizate.

pergoelit copertina baldachin ondulata

Pergoelit

Pentru orice intrebari legate de copertinele retractabile de la copertinepergole.ro, nu ezitati sa ne contactati.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram