Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertina Profesionala pentru Terasa

Copertinele profesionale au devenit din ce in ce mai populare pentru restaurante, baruri, cafenele, hoteluri. Ele sunt importante intrucat extind spatiul de servire la exterior si contribuie la fidelizarea clientilor. Copertine Pergole va pune la dispozitie o gama variata de  copertine profesionale, la preturi convenabile si cu durata de viata pana la 15-20 de ani.copertina dubla deschidere duox

Copertinele profesionale pentru terasa sunt investitii rentabile pentru orice aplicatie, oferind protectie impotriva soarelui. In acelasi timp, ele pot fi realizate din materiale in numeroase culori (270) si feronerie de culori variate (29). Astfel, copertinele profesionale capata valoare estetica si contribuie la aspectul spatiului de la exterior. Ele pot scoate din anonimat o terasa si deveni piesa centrala pentru o curte.

Ce modele se afla in oferta noastra?

Contactati cu incredere echipa noastra de la copertinepergole.ro. Va stam la dispozitie cu informatiile necesare pentru identificarea celui mai potrivit model pentru terasa dvs. Utilizam materiale de inalta calitate, cu rezistenta la mucegai, bacterii, caderi importante de apa. Folosim doar elemente din aluminiu pentru a obtine copertine durabile in timp.

Unul dintre cele mai representative modele de copertine pentru terase este modelul Duox. Acesta un sistem de copertine de sine statator, cu un singur tub central din care pleaca doua parti laterale pentru umbrire. Lungimea maxima este de 6m si extinderea laterala este de maxim 3metri, pentru a oferi, in final, umbrire pentru 36m2. Acest sistem este o structura solida cu instalare de copertine Monobloc, ce face mai facile asamblarea si ajustarea bratelor. Este o copertina ideala pentru utilizarea in hoteluri, restaurante, cluburi sociale, terase de mari dimensiuni, gradini, solaria, cluburi de golf, piscine, etc.copertina duox dubla deschidere

Copertina este lacuita la standardele Qualicoat si are suruburi din otel. Bratele sunt complet lacuite si pot fi iluminate. Operarea este manuala, motorizata sau automata si copertina rezista vanturilor de pana la 28km pe ora.

Stabilitatea structurii se obtine prin unghiuri de intarire ajustabile, ceea ce contribuie la rezistenta si siguranta copertinei chiar si in dimensiunile sale maxime. Structura poate fi pastrata pe sol pe tot parcursul anului, dar poate fi si demontata pe perioada sezonului rece, cand nu este folosita.

Copertina Duox are un sistem de blocare anti-vant, care previne bratele sa fie ridicate de vanturile intense. Finisajul este versatile, copertina putand fi realizata cu sau fara sistem de protectie din canvas.

Ce avantaje aduc copertinele profesionale pentru terasa?

Cu toate ca rolul primordial al copertinelor profesionale este sa asigure umbrire, copertinele profesionale prezinta si alte beneficii:

 • Asigura protectie pe vreme urata
 • Extind spatiul de servire sau de relaxare
 • Creaza o zona de intimitate la exterior
 • Optimizeaza aspectul unei curti si cresc pretul de vanzare pentru o proprietate

copertina dubla duoxPentru spatiile comerciale, copertinele profesionale nu doar extind spatiul de servire, ci si amplifica spatiul in care clientii se pot relaxa, fara a se murdari de praf, noroi. Copertinele pot fi personalizate cu logo-ul firmei, hotelului, restaurantului, facilitand identificarea localului de catre clienti.

Dimensiunea copertinei, locul de instalare precum si tehnologiile cu care copertina vine influenteaza procesul de instalare. Pentru copertinele profesionale, recomandam sa apelati cu incredere la profesionistii nostri. Ei detin deprinderile, echipamentele si uneltele necesare asamblarii rapide si sigure a copertinelor pentru terasa.

Cum aveti grija de copertinele profesionale?

Va oferim copertine din materiale durabile in timp si usor de intretinut. Chiar si asa, o curatare anuala sau semestriala este recomandata pentru cele mai multe copertine profesionale. Nu recomandam folosirea spalarii cu presiune inalta a copertinelor din canvas. Cu toate ca modelele noastre sunt extrem de solide, aceste tehnici pot duce la deteriorarea prematura a copertinelor, distrugerea cusaturilor.copertina dubla duox detalii picior si caseta

Aveti grija ca plantele agatatoare, trunchiurile de copaci si vegetatia inconjuratoare sa fie bine ingrjite pentru a nu pata si altera aspectul copertinelor. Daca doriti sa curatati copertina, urmatoarele sfaturi va vor fi de folos:

 • Maturati praful de pe copertina
 • Folositi furtunul cu apa pentru a curata materialul
 • Amestecati niste sapun cu apa pentru a obtine o solutie blanda de curatare
 • Folositi o perie cu peri moi si frecati petele care nu se indeparteaza usor
 • Clatiti insistent copertina pentru a elimina orice resturi de sapun
 • Lasati copertina extinsa total pana la uscara sa completa.

Contactati-ne astazi pentru copertine profesionale pentru terase, gradini, balcoane, etc.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram