Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Sisteme Pergole și Închideri cu Sticlă

Pergola FLAT

Pergola Flat este un model larg raspandit in proiectele rezidentiale si in cele publice precum restaurante, cluburi, cafenele.
Realizate cu membrana de oprire pe baza de PVC, de productie germana Mehler, aceste pergole au piese pentru automatizare si motor (ajuta la rularea sistemului) de la producatorului italian Cherubini.
Sistemul nostru este un sistem de acoperis pliabil ce se deplaseaza prin sine verticale din aluminiu si prezinta axe orizontale. Sistemele noastre (confort 4-sezon) sunt realizate pentru a rezista tuturor conditiilor meteo, fiind folosite peste tot in lume.
Impermeabile si usor de curatat, aceste pergole pot functiona si ca terasa pentru cafenele, restaurant, gradina de iarna cu geam pliant.
Pergola Flat pentru terase

Caracteristici

Culori de construcție (vopsea texturată):
crem, negru, maro,alb, gri antracit,
Culori PVC:
alb, crem, gri
Fabricatie
Se foloseste aliaj din aluminiu extrem de rezistent, pudrat cu vopsea electrostatica, pentru a se fabrica acest sistem.
Rezistenta
Rezista la vanturi de 90 km / h și straturilor de zapada groase de 30cm.

Culori

Galerie Pergola Flat

Solicită ofertă

Pergola BIOCLIMATICA

Sistemul de tavan pliabil bioclimatic are panouri late de 36 de cm ce servesc ca material pentru acoperirea tavanului. Ele se rotesc in jurul axei proprii si efectueaza miscarea de pliere. Aceasta miscare de pliere realizata de panouri asigura stergerea de la interior pentru zona exterioara a tavanului. Sistemul este cunoscut si ca “sistem de tavan culisant bioclimatic”.

Mai Multe Informatii
Sistemele bioclimatice opereaza cu o panta de 5%. Sistemele bioclimatice au garantie impotriva aportului de apa, precipitatiile pe panourile de aluminiu fiind transferate in profilul fluxului principal. Aceasta este posibil prin fluxul de pe panouri si prin drenajul in zona exterioara.
Pergola noastra bioclimatica ofera ventilatie prin deschiderea la unnghiul dorit, permitand umbrirea in gradul si ritmul dorite. Panourile de aluminiu fac posibile aceste procese.
Pergola bioclimatica
Sistemele bioclimatice au si capacitate de pliere, o performanta unica printre solutiie de umbrire. In timpul unei ploi usoare, panourile se deschid pentru a lasa doar aerul curat sa patrunda, stopand insa intrarea ploii in spatiul protejat de pergole.
Sistemele de tavan pliant culisatn bioclimatic presupun instalare facila. Fata de alte solutii de umbrire, aceste sisteme nu necesita constructii din otel sub tensiune. Se folosesc doar profiluri si accesorii din inox. In plus, sistemele de incalzire si iluminare la interior pot fi ajustate la sistemul de pardoseala bioclimatica.

Galerie Pergola Bioclimatică

Solicită ofertă

Pergola SPLINE

Pergola Spline aduce valoare estetica spatiului, fiind folosita mai ales in zonele alpine. Sistemul nostru are o structura extrem de eficienta in a reduce disconfortul cauzat de schimbarile sezoniere de temperatura, astfel incat spatiul poate fi folosit mai mult.
Sistemul de Pergola Spline (ovala, suspendata cu acoperis gablat) face parte tot din categoria pergolelor. Nevoile de umbrire si protejare sunt esentiale in alegerea unui sistem de pergola.
Astfel, Pergola Spline este recomandata acolo unde doriti protejarea cat mai estetica unui spatiu de dimensiuni mair. Aceasta pergola nu are stalpi de sustinere, generandu-se un vast spatiu deschis. In plus, sistemul se impune fata de alte sisteme prin valoarea estetica, fiind foarte atragator.
Structura acestui sistem ofera posibilitatea vizualizarii dintr-un unghi mai larg a locatiei si peisajului, mediul fiind relaxant si atractiv pentru clienti. Fiecare dintre aceste beneficii explica popularitatea pe care Pergola Spline a castigat-o printre clientii care aleg pergolele ca solutii de umbrire si protectie.
Pergola spline

Caracteristici

Culorile structurii (vopsea texturată):
negru, crem, maro,alb, gri antracit,
Culori PVC:
crem, gri, alb
Fabricatie
Pentru fabricare, se utilizeaza aliaj de aluminiu extrem de rezistent. Aliajul este acoperit cu vopsea electrostatica in forma de pulbere. Se foloseste tesatura cu garantie de 5ani si rezistenta la caldura, lumina si flacara. Accesoriile cu care vine sistemul sunt fabricate din materiale care nu ruginesc. Sistemul rezista la vant de 90 km /h și presiunii de zapaga in strat de 30cm. Toate sistemele au garantie de 5 ani.
Sistem Retractabil
Sistemele de pergola retractabile reprezinta optiuni excelente pentru protectia la lumina intensa a soarelui.
Ele creeaza umbra si temperatura placuta in spatiul protejat.

Exista modalitati multiple de a personaliza o pergola, in functie de culoare, model, dimensiuni.

Solicită ofertă

Pergola VAULT

Pergola Vault constituie un sistem de copertina retractabila realizata pentru proteja indiferent de conditiile de vreme. Va propunem modele curbate ce pot proteja si de vanturi de 8 grade pe scara Beaufort, dar si modele drepte ce rezista vanturilor de pana la 6 grade. Designul cu linii dinamice, extrem de atragatoare are valoare vizuala si, mai ales, functionala.
Sistemele noastre sunt realizate cu o tesatura speciala Dickison Blackout. Activarea Sistemului Pergola Vault se realizeaza cu ajutorul unui motor si poate fi controlata si de la distanta. Daca este solicitat, controlul se poate efectua manual, doar in doua modele:
1. Cu 2 sine plate
2. Cu sine inclinabile cu proiectie de maxim 350cm.

Proiectarea sistemelor noastre se realizeaza cu deosebita atentie la detaliile arhitecturale si preferintele clientilor. In partea superioara este prezentat modelul de Pergola Vault, ce poate prezenta deschidere de maxim 11m. Sistemul nostru are, in medie, o panta de 15%.
pergola valut

Caracteristici

Culorile structurii (vopsea texturată):
negru, crem, gri antracit, maro, alb
Culori PVC:
crem, alb, gri
Fabricatie
Pentru fabricare, se foloseste un aliaj din aluminiu de mare rezistenta, fiind pudrat cu vopsea electrostatica. Aditional, se utilizeaza tesatura rezistenta la lumina, caldura si flacara, cu garantie de 5ani. Cat despre accesoriile sistemului, trebuie sa amintim ca ele sunt fabricate din materiale care nu ruginesc.
Rezistenta
Sistemul rezista la vant puternic de 90 km / h si presiunii straturilor de zapada groase de 30cm. Sistemele noastre au garantie de 5 ani.

Galerie Pergola Vault

Solicită ofertă

Inchidere terase  cu sticla

1. Sistem tip ghilotina

Realizam inchideri din sticla tip ghilotina din materiale de calitate superioara, la preturi atractive pentru cei mai multi clienti.
Beneficiile inchiderii cu sticla ale spatiului in aer liber:
• datoria sticlei securizate, asigura izolare fonica superioara
• intrucat separa mediul extern de cel intern, genereaza o izolare termica excelenta
• designul este mereu modern si atragator
• pot fi inchise atunci cand se doreste protectie superioara fata de conditiile meteo potrivnice
• in momentul in care sistemul automat de sticla de ghilotina este deschis integral, sticla fixa din partea inferioara actioneaza asemeni unei balustrade.

2. Sistem tip sticla glisanta

Sistemele cu sticla glisanta constituie o varianta functionala si estetica pentru a inchide o pergola.
Alaturi de aspectul contemporan si valoarea practica, aceste sisteme conving prin numeroasele beneficii aduse. Prin intermediul sistemelor glisante din sticla, veti putea amplifica spatiul utilizabil al unei resedinte si imbunatati major calitatea timpului petrecut pe terasa, balcon. Cu aceste sisteme, veti fi protejat de ploaie, vant, temperaturi scazute si ninsoare.
inchideri terase cu sticla

3. Sistem cu panou pivotant

Sistemul de inchidere cu sticla actioneaza prin glisarea fiecarui panou, la extremitati panourile pivotand si suprapunandu-se pe sina glisanta in mod perpendicular.

Galerie Inchideri Terase cu Sticla

sitem ghilotina sitem ghilotina restaurant
Instalatori pergole si copertine
Cere o ofertă

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram