Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Pergole cu Actionare Electrica

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine

Daca in trecut spatiul exterior era perceput ca unul de sine statator, perceptia s-a schimbat in timp. Astazi, tot mai multi proprietari de restaurante, hoteluri, baruri, resedinte private vad spatiul de la exterior ca unul aditional cladirii. Folosirea pergolelor, mai ales a celor cu tehnologii complexe, a adus beneficii importante si a transformat spatiul exterior intr-unul utilizabil 365 de zile pe an.
pergola electrica retractabila
Poate nu stiati, dar pergolele sunt folosite de mai bine de trei mii de ani, arhitectii intrebandu-se daca popularitatea lor este datorata esteticii sau functionalitatii. Daca ne uitam la tehnologiile moderne cu care pergolele vin, putem spune ca ambele aspecte explica raspandirea pergolelor atat in spatiile comerciale, cat si in cele rezidentiale.

Ce este pergola electrica

Pergola actionata electric cu acoperis retractabil va imbunatati utilitatea spatiului de la exterior. Odata cu automatizarea unei pergole, se obtine nu doar facilitatea operarii, ci si posibilitatea adaugarii de functii care nu sunt posibile cu pergolele actionate manual.

Cel mai important plus adus de pergola actionata electric este ca poate fi operata dintr-un buton, de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi si chiar aplicatie pentru tableta sau Smartphone. Cu un astfel de model, veti putea roti lamelele acoperisului pana la 120 grade pentru a controla eficient cantitatea de lumina naturala care patrunde prin acoperis.

pergola electrica terasa comerciala

Pergolele actionate electric permit adaugarea de senzori (ploaie, vant, lumina) pentru a se simplifica si mai mult operarea. O pergola cu senzori pentru vant se va inchide odata ce se activeaza acesti senzori, nemafiind necesara inchiderea din telecomanda. Modelele avansate de pergole actionate electric permit programarea, un beneficiu important pentru toti posesorii de pergole.

Avantajele pergolelor cu actionare electrica

Traim in secolul vitezei si implicatiile tehnologiei se extind in multe aspecte ale vietii cotidiene. Cu totii ne dorim sa ne miscam cat mai repede, sa comunicam cat mai usor sau sa ne relaxam cat mai rapid. Astfel de nevoi se regasesc si in piata de pergole moderne care sunt din ce in ce mai des automatizate. Indiferent de locul de amplasare, pergolele cu actionare electrica reprezinta prima optiune pentru clienti.

pergola electrica rezista la malul marii

Pergolele cu actionare electrica va ofera posibilitatea ajustarii luminii pe terasa, prin intermediul panoului de control si al telecomenzii. Rularea copertinei cu actionare electrica se va realiza cu un motor silentios, rezistent in timp. Folosim materiale si mecanisme de inalta calitate, cu mare durabilitate in timp.

Chiar daca sunt actionate electric, pergolele permit personalizarea in functie de preferintele dvs, specificul spatiului, modelele finale contand pentru aspectul exterior al proprietatii dvs. Instalam pergole cu actionare electrica cu accesorii pentru ameliorarea confortului si o folosire cat mai intuitive.

Se pot actiona electric iluminarea cu led, senzorii de vant si ploaie, incalzirea cu infrarosu, controlul transmitatorului, sistemul de control audio si video prin bluetooth si smartphone, senzorul de temperatura, de zapada, miscarile pentru acoperis. Astfel, in functie de model si necesitati, puteti permite ventilarea zonei, chiar daca ninge sau ploua. Puteti, de asemeni, sa lasati lumina sa treaca, pentru a controla nivelul de iluminare. Cu o deschidere totala, terasa va fi inundata cu lumina sau va veti bucura de cerul instelat. Rotirea lamelelor de la zero la 120 grade la pergolele bioclimatice permite adaptarea la conditiile meteo.

Alte beneficii aduse de pergolele cu actionare electrica

Actionarea electrica a pergolelor are drept efect operarea de la distanta, extrem de facil, a pergolelor. Chiar daca aceste este beneficiul cel mai important adus de pergolele actionate electric, trebuie sa amintim si alte efecte pe care aceste pergole le aduc pentru terasa restaurantului, hotelului, barului sau resedintei dvs.

pergola electrica balcon

Cu o pergola actionata electric veti putea ajusta nivelul de umbrire de sub pergola, intrucat puteti retrage partial sau total acoperisul. Chiar daca va ganditi ca ziua veti folosi cel mai mult pergola, nu uitati ca si seara va puteti bucura de un moment de relaxare. Deschiderea totala a acoperisului va va oferi posibilitatea sa va bucurati de privelistea totala oferita de cerul instelat.

Atunci cand conditiile meteo sunt neplacute, veti putea actiona de la distanta rapid pergola, inchizand total acoperisul acesteia pentru protectie. In cazul in care peretii pergolei actionate electric sunt inchisi, veti putea ajusta ventilatia inauntrul terasei prin deschiderea partiala sau totala a acoperisului.

Cand acoperisul pergolei este strans, terasa devine un spatiu aditional pentru cladirea dvs. Daca, insa, va doriti senzatia de spatiu liber, puteti deschide acoperisul si lasa razele soarelui si briza naturala sa intre.

Ce modele puteti alege

Un motiv important pentru care sa alegeti pergolele cu actionare electrica este acela ca veti putea gasi modelul ideal pentru spatiul dvs. Instalam pergole actionate de la distanta in functie de specificul afacerii dvs, spatiului de instalare, conform arhitecturii si bugetului disponibil.

pergola electrica automata restauranr

Unul dintre modelele cele mai populare este regasit atat in restaurante, cafenele, cluburi, cat si in aplicatiile rezidentiale. Acest tip de pergola are membrana de oprire pe baza de PVC, iar acoperisul pliabil ruleaza silentios pe sine verticale din aluminiu si cu axe orizontale. Este un model folosit pe toata durata anului si functioneaza frecvent ca si gradina de iarna cu geam pliant, terasa pentru cafenele, restaurante, etc. Cromatica este atragatoare, culorile pentru PVC fiind alb, crem sau gri, in timp ce pentru constructie culorile intre care puteti alege sunt antracit, maro, alb, crem, negru.

Daca restaurantul dvs se afla in zona montana, cu schimbari sezoniere de temperatura, va recomandam pergolele ovale, suspendate cu acoperis gablat. Acestea sunt perfecte acolo unde vreti sa va bucurati de un spatiu deschis de mari dimensiuni. Aceste pergole nu au stalpi de sustinere si se evidentiaza cu aspectul estetic. Datorita lor, clientii dvs se vor bucura de vizualizare dintr-un unghi mai larg a peisajului, mediul fiind atractiv si relaxant pentru clienti. Pergolele sunt protejate cu vopsea electrostatica, iar accesoriile sunt fabricate cu materiale ce nu ruginesc. Mai mult decat atat, pergolele rezista la vanturi de pana la 90 km / h si suporta presiune de la zapada de 30 cm grosime.

Atunci cand hotelul dvs este amplasat intr-o zona cu vanturi de 8 grade pe scara Beaufort, va propunem pergole curbate, cu linii dinamice si atractive. Ele sunt actionate de un motor ce poate fi controlat de la distanta. Tesaturile folosite sunt rezistente la caldura, lumina si flacara, iar accesoriile sunt fabricate cu materiale ce nu ruginesc.

Mod de instalare

Pergolele cu actionare sunt sisteme complexe care necesita ajutorul profesionistilor si echipamentelor specializate. Tehnicienii nostri sunt experimentati si cunosc detaliile instalarii tuturor componentelor pe care le implica pergolele cu actionare electrica. Procesul de instalare decurge facil, iar rezultatele obtinute sunt durabile in timp.

pergola electrica casa

Ingrijire si mentenanta

Pentru a va bucura cat mai mult de pergolele cu actionare electrica, va sugeram sa realizati lucrarile de intretinere fundamentale. Frecventa si amploarea acestor lucrari depind de locul de instalare a pergolelor cu actionare electrica.

In cazul in care ati optat pentru pergole cu lamele de aluminiu, va sugeram sa folositi un burete moale, umezit cu un agent de curatare pe baza de apa, non-abraziv. Nu folositi detergent pe baza de amoniac, clor sau inalbitori. Evitati toate produsele abrazive si agresive cand curatati pergolele cu actionare electrica.

Pe langa ingrijirea profilelor, va fi nevoie sa verificati, din cand cand in cand, suprafata lamelelor, imbinarile si sigilarile. Efectuati cat mai repede eventualele reparatii si curatati regulat pergolele. Verificati elementele care sunt motorizate si punctele de blocare cel putin de doua ori pe an, mai ales inainte si dupa iarna. Folositi silicon pentru aceste elemente.

crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram